Canon PRINT Business alkalmazás

Nyomtasson, szkenneljen és küldjön dokumentumokat a felhőbe okostelefonjáról vagy tabletéről, miközben minimalizálja az érintési pontokat a Canon ingyenes mobilalkalmazásával.

Produktivitás és hatékonyság egyetlen gombnyomásra

Hozzon létre biztonságos környezetet és növelje a hatékonyságot a rugalmas, hibrid munkavégzés felgyorsítása érdekében. A Canon PRINT Business alkalmazás lehetővé teszi a dokumentumok nyomtatását, szkennelését, tárolását és küldését bárhonnan, anélkül, hogy ez a hatékonyság rovására menne.

Intelligensebb munkavégzés

Dolgozzon hatékonyan a számítógép bekapcsolása nélkül. Kezelje dokumentumait közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről.

Menet közbeni dokumentumfeldolgozás

A Wi-Fi-kapcsolaton keresztül bárhonnan nyomtathat, szkennelhet, tárolhat és küldhet dokumentumokat, így fenntarthatja a produktivitását.

Teljes funkcionalitás

A távoli üzemeltetés funkció lehetővé teszi, hogy a portfóliónk egyes modelljeinek kezelőfelülete megjelenjen az okostelefonján vagy a táblagépén. Nyomtatási feladatok kezelése, módosítása és személyre szabása a maximális hatékonyság érdekében.

Fájlok biztonságos tárolása a felhőben

Zökkenőmentesen dolgozhat a Google Drive, Dropbox és iCloud mobilalkalmazásokkal, mert biztosítják a dokumentumok közvetlen tárolását és hozzáférését, illetve együtt dolgozhat másokkal az ott tárolt dokumentumokon.

Érintésmentes nyomtatás és szkennelés

Adja meg a beállításokat és dolgozza fel a feladatokat okostelefonjáról vagy tabletéről, hogy elkerülje a megosztott készülék kezelőpaneljével való fizikai interakciót.

Tartalom letöltése

Töltse le a Canon PRINT Business alkalmazást ingyenesen az Apple App Store vagy a Google Play áruházból.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Találja meg a kompatibilis eszközöket és termékeket, és javítsa üzleti teljesítményét

Értesüljön a legfrissebb hírekről és termékinformációkról

További tájékoztatás

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Szeretne többet megtudni erről a termékről?

Értesüljön a legfrissebb hírekről és termékinformációkról