digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Letöltés iOS eszközre

Digital Photo Professional Express

A Canon Digital Photo Professional Express (DPP Express)* alkalmazása a Canon asztali DPP szoftverének több erőteljes funkcióját biztosítja kompatibilis iPad eszközödön a hordozható és vezeték nélküli digitális fotós munkafolyamatok számára. A Canon Digital Photo Professional Express a Canon Camera Connect alkalmazásával karöltve lehetővé teszi a Canon .CR3 RAW és JPEG formátumú képek útközbeni importálását, böngészését és szerkesztését.

*Megjegyzés: A Digital Photo Professional Express alkalmazás 1.2.0 verziója havi előfizetési díjjal érhető el 2019 októberétől. További részletek hamarosan elérhetők lesznek.

Csatlakozz vezeték nélkül

A Camera Connect alkalmazás* kompatibilis iPad készülékedre történő telepítésével könnyedén csatlakozhatsz vezeték nélkül fényképezőgépedhez a képek letöltése érdekében. A fényképezőgép memóriakártyáján tárolt képek azonnal és automatikusan letölthetők a DPP Express alkalmazásban történő áttekintésre, megosztásra és szerkesztésre.

camera and app

Hívd elő képeid útközben

Miután importáltad a képeket, áttekintheted, feldolgozhatod és szerkesztheted azokat teljes felbontású Canon .CR3 RAW és JPEG formátumban, a Canon eredeti RAW-fájlátalakítója segítségével. Így biztos lehetsz benne, hogy fájljaid feldolgozása a lehető legjobb kép- és színminőségben történik.

using the app

Szerkesztési előzmények létrehozása és alkalmazása

A DPP Express felkínálja a Multiple Editing Histories (Több szerkesztési előzmény) funkciót ugyanazon kép különböző változatainak létrehozásához és összehasonlításához. A hatások és beállításmódosítások egyazon képen való megkülönböztetéséhez és összehasonlításához hasznos alkalmazással akár négy megtekinthető és elmenthető szerkesztési előzményt is létrehozhatsz. Az azonos korrekciós beállítások különböző képeken történő alkalmazása érdekében az Edit Histories (Szerkesztési előzmények) még át is másolhatók más képekre a DPP Express Copy and Paste (Másolás és beillesztés) beállítási funkcióinak segítségével.

edit histories on app

Letöltés

A Digital Photo Express alkalmazás letölthető az Apple App Store felületéről a kompatibilis iOS eszközökre.


Kompatibilitás

Operációs rendszer verziója: iOS 11.4
Eszközök: minden iPad Pro modell/iPad (6. gen.)/mini4/Air2 (iPad legalább 2 GB telepített RAM memóriával) 


Az első generációs iPad mini2/mini3/Air eszközökre telepíthető, de nem támogatott. Az alkalmazás nem telepíthető a fent említett
iPad és iPhone/iPod touch modellek korábbi verzióira

Nyelvek

Angol, brazíliai portugál, francia, japán, kínai (egyszerűsített), koreai, német, olasz, orosz, spanyol török