Karbantartás és tisztítás

Készen áll a szolgáltatás megrendelésére?
Vásárló Business
Canon Camera

Mik azok a karbantartási szolgáltatások?

Számos karbantartási szolgáltatást kínálunk, mint például az érzékelő ellenőrzése és tisztítása, EOS-szolgáltatások, objektívvel kapcsolatos szolgáltatások és Cinema EOS-szolgáltatások. Ezek a szolgáltatások arra szolgálnak, hogy terméke kiváló állapotban maradjon, hogy mindig tökéletes felvételeket készíthessen.

A rendszeres karbantartás megoldhatja vagy megelőzheti ezeket a problémákat, így a termék teljes mértékben működőképes marad, és Ön mindig készen fog állni a tökéletes felvétel elkészítésére.

 • A termék használata közben elkerülhetetlen annak elhasználódása. Idővel a mechanikus alkatrészek meghibásodhatnak, por kerülhet a termékbe, vagy egyéb hibák alakulhatnak ki. Ez befolyásolhatja a fényképek minőségét, mivel azok zajosak és elmosódottak lehetnek, vagy bizonyos esetekben a termék le is állhat.

  A rendszeres karbantartás megoldhatja vagy megelőzheti ezeket a problémákat, így a termék teljes mértékben működőképes marad, és Ön mindig készen fog állni a tökéletes felvétel elkészítésére. Ha eladás előtt a gyártóval szervizelteti az eszközét, az biztosítja, hogy a termék a lehető legjobb állapotban legyen, ami az új tulajdonos számára további bizalmat jelent. Ez garantálja az optimális működést és megbízhatóságot, növelve a termék általános értékét és elősegítve a teljesítményébe vetett bizalmat.

 • A termék károsodásának elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy a terméket szakemberrel szervizeltesse. 
   
  Professzionális szervizközpontjaink és a Canon gyári szervizközpont olyan speciális berendezésekkel és eszközökkel rendelkeznek, amelyeket gyáraink a gyártáshoz használnak. Magasan képzett technikusaink biztosítják, hogy a karbantartási szolgáltatást a gyártó előírásainak megfelelően végezzük el. Abban az esetben, ha technikusaink egyéb problémákat is azonosítanak, javaslatot teszünk a következő lépésekre (pl. javítás).
   
  Hivatalos Canon szervizpartnereink exkluzív eszközökhöz és műszaki információkhoz is hozzáférnek, és a Canon által szervezett képzésekben is részesülnek. Mivel azonban ezek független szervezetek, a Canontól eltérő karbantartási szolgáltatásokat kínálhatnak, és saját feltételeik vonatkoznak rájuk.

 • Az elhasználódás megmutatkozhat am fényképeken, például a képek elmosódottak vagy zajosak lesznek, vagy a gombok nem működnek megfelelően. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a termék karbantartásra szorul, hogy újra optimális állapotba kerüljön.

  Ajánlott rendszeresen igénybe venni karbantartási szolgáltatásainkat, hogy megelőzze, hogy terméke egy kritikus pillanatban hibásodjon meg. Javasoljuk, hogy a termék karbantartását 2 évente végeztesse el, de intenzív használatát esetén ennél gyakrabban is szükség lehet rá.

Tisztítás

Hosszú használat után vagy szélsőséges körülmények között a fényképezőgép mechanizmusai által generált por rákerülhet a CMOS-érzékelő vagy az ND-szűrők felületére. Az objektív cseréjekor is por és szennyeződés telepedhet rá. Ez fekete foltokat eredményezhet a képeken.

Feltétlenül gondoskodjon a berendezés érzékelőinek tisztaságáról és megfelelő működéséről. A karbantartási szolgáltatásunk a CMOS-érzékelő, az ND-szűrők és az üvegbajonett tisztítását és ellenőrzését tartalmazza. Annak érdekében, hogy csökkentsük a veszélyét annak, hogy ez a képeket is érintse, az alábbi szolgáltatások valamelyikét javasoljuk:

Fókuszigazítás

Az AF-érzékelőn idővel felgyűlhet a por vagy megütődhet, illetve az objektív ultrahangos motorja (USM) károsodhat. Ezek a tényezők hatással lehetnek a fókusz minőségére és az általad készített képekre.

EOS- és objektívvel kapcsolatos szolgáltatásaink beállítási és ellenőrzési eljárások átfogó választékát kínálják funkció-ellenőrzésekkel és képelemzési lehetőségekkel, amelyek gondoskodnak róla, hogy fényképezőgépei és objektívjei a gyári specifikációknak megfelelően legyenek karbantartva. Az optimális képminőség és működés érdekében a szolgáltatások a teljesítménytesztek elvégzésére is kiterjednek. A Fókuszigazítás szolgáltatás segítségével a fényképezőgépet és az objektívet is a legjobb konfigurációhoz igazíthatjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Fókuszigazítás EOS- és objektívvel kapcsolatos szolgáltatásainak részeként történő igénybevételéhez a fényképezőgépet és az objektívet is el kell küldenie.

Pixelhibák

Bizonyos körülmények, például rendkívüli hőhatás vagy fénynek való kitettség miatt előfordulhat, hogy a fényképezőgép pixelhibája miatt pontok jelennek meg a képeken.

Szolgáltatásaink beállítási és ellenőrzési eljárások átfogó választékát kínálják funkció-ellenőrzésekkel és képelemzési lehetőségekkel, amelyek gondoskodnak róla, hogy fényképezőgépei és objektívjei gyári specifikációknak megfelelően legyenek karbantartva. Az optimális képminőség és működés érdekében a szolgáltatások a teljesítménytesztek elvégzésére is kiterjednek.

Előjegyzés most

További ajánlatok…

 • Kapcsolat

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül.

 • Javítás

  Keressen rá egy szervizközpontra, és találjon további hasznos információkat javítási eljárásunkkal kapcsolatban

 • Újrafelhasználás

  Tudjon meg többet a Canon tintapatron-újrahasznosítási programjáról

 • Canon-fiók

  Regisztrálja termékét, és kezelje Canon-fiókját