Sensor Clean & Check

Objektívtisztítás és -ellenőrzés

Egyszerű szolgáltatás, amely megszabadít az időpazarlástól és a stressztől

Az érzékelő a fényképezőgép szíve, és a képminőség egyik legfontosabb befolyásoló tényezője. Az érzékelőre az objektívek cseréje során por és szennyeződés rakódhat – ezért tisztaságára és tökéletes működésére különös figyelmet kell fordítani.

Az érzékelők rendkívül érzékenyek, biztonságos és hatékony tisztításuk pedig kellő tapasztalatot és hozzáértést igényel. Ha azonban az érzékelőt meg tudod őrizni eredeti állapotában, órákat spórolhatsz a képek javításán és a por okozta foltok eltávolításán. Ezt a munkát a Canon kiválóan képzett szakemberei a legmagasabb professzionális követelményeknek megfelelően végzik egy megfizethető egyszeri költségért.

Tudnivalók

Az objektívtisztítási és -ellenőrzési szolgáltatás a képérzékelő, a tükör (ha van), a fókuszképernyő (ha van), a külső LCD-felületek és a fényképezőgépváz tisztítását foglalja magában.

Sensor clean and check

Fontos információ

Tájékoztatjuk, hogy az érzékelőkön található por természetéből adódóan erre a szolgáltatásra nem vonatkozik jótállás. A fényképezőgépet felhelyezett vázsapkával javasolt tisztításra küldeni, és miután visszakaptad, érdemes a képminőséget minél hamarabb ellenőrizni.

Amennyiben a terméken a kért karbantartási szolgáltatás során meghibásodást azonosítanak, a Canon szerviz- és javítási központja felveszi veled a kapcsolatot, hogy a vásárlás bizonylatának egy példányát bemutatva érvényesítsd a Canon jótállást (ha még nem tetted meg), illetve ha a termékre már nem vonatkozik a Canon jótállás, hogy megbeszéljétek a térítés ellenében igénybe vehető javítási lehetőségeket (fix áras szerviz, javítási határ, illetve becsült idő és költség).

Important information

Árazási útmutató

Ez a szolgáltatás a Canon professzionális szerviz- és javítási központjaiban érhető el.

A szolgáltatás árszabása

2022. december 1-től hatályos
Fényképezőgép-típusok Ár
EOS teljes képmezős érzékelő 59,50 euró
EOS APS-C érzékelő 47,60 euró
EOS R teljes képmezős érzékelő 59,50 euró
EOS R APS-C érzékelő
EOS M
47,60 euró

Mindegyik ár tartalmazza az áfát és a visszaküldési költségeket. Az árak nem tartalmazzák a bejövő szállítási költségeket.

Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A CPS-tagok a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

SZOLGÁLTATÁS LEFOGLALÁSA

VÁSÁRLÓ

CPS/ÜZLETI

A következő is érdekelhet

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services