Cinema EOS Maintenance Packages

Cinema EOS
karbantartási szolgáltatás

Karbantartási csomagunk

A Cinema EOS karbantartási szolgáltatás átfogó szervizelést kínál Cinema EOS terméked számára bármely Canon szerviz- és javítási központban.

A Cinema EOS karbantartási szolgáltatás számos területen, így például érzékelőtisztításban, belső ventilátorcsatorna-tisztításban, valamint teljes műszaki kivizsgálásában és a normál kopás által érintett alkatrészek cseréjében nyújt segítséget*.

A Canon tapasztalt, Cinema EOS gépekkel foglalkozó szervizmunkatársai mindent megtesznek azért, hogy készüléked a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, így bátran belevetheted magad műveid életre keltésébe.

*Cinema EOS Service szolgáltatás – a normál kopás által érintett alkatrészek (pl. frontlencse-bajonett, csatlakozómenet, rögzítőlapok és portfedelek) vizsgálatára és cseréjére a szervizmunkatárs saját belátása szerint kerül sor.

Cinema EOS Service – Basic

Fontos információ

Amennyiben a terméken a kért karbantartási szolgáltatás során meghibásodást azonosítanak, a Canon szerviz- és javítási központja felveszi veled a kapcsolatot, hogy a vásárlás bizonylatának egy példányát bemutatva érvényesítsd a Canon jótállást (ha még nem tetted meg), illetve ha a termékre már nem vonatkozik a Canon jótállás, hogy megbeszéljétek a térítés ellenében igénybe vehető javítási lehetőségeket (fix áras szerviz, javítási határ, illetve becsült idő és költség).

A karbantartási szolgáltatás során nem azonosított és azt követően jelentkező meghibásodásokra nem vonatkozik javítási jótállás.

Important information

Árazási útmutató

2022. december 1-től hatályos

Ár Típus
EOS C100/C100 Mark II EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
285,60 euró 321,30 euró 321,30 euró 321,30 euró 404,60 euró 404,60 euró

 

Mindegyik ár tartalmazza az áfát és a visszaküldési költségeket. Az árak nem tartalmazzák a bejövő szállítási költségeket.

Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A CPS-tagok a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

Ezek a szoláltatások a Canon szerviz- és javítási központjaiban érhetők el – kérdés esetén írj e-mailt a cps.services@canon.de címre. A hivatalos helyi CPS-szervizpartnerek adott esetben azonos típusú vagy hasonló szolgáltatást ajánlhatnak fel.
Kattints a gombra, majd a javítási eljárást követve találd meg a hozzád legközelebb eső Canon szervizközpontot.

A következő is érdekelhet

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services