Hero

Objektívszolgáltatások

Kategóriáink

Objektívjeid számára 2 kategóriában áll rendelkezésre többpontos ellenőrzési szolgáltatás.

Lens Service – Standard

Tartalma:

• A külső objektívoptika és a külső objektívváz tisztítása

• Az objektív felhelyezése és eltávolítása, a fényképezőgép-/objektívkommunikáció, a külső objektívtubus, a képstabilizátor működése (ha van), a fókusz- és zoomgyűrűk működése (ha vannak), az állványgyűrű működése (ha van), a rekeszfunkció, a külső csavarok, az expozíció és a felbontás ellenőrzése képteszttel

• A készülékszoftver-verzió ellenőrzése A készülékszoftver frissítése csak szükség esetén történik meg, ha kéred.

lens_services_tiers_standard

Lens Service – Premier

A Standard szolgáltatás minden elemét tartalmazza, valamint:

• Az AF alapértelmezett értékre állítását egy Canon Tool vázzal vagy fókuszigazítást saját fényképezőgépvázad használatával

*Ez a szolgáltatás RF, illetve TS-E objektívek esetében nem elérhető.

premier_premier_1

Fontos információ

• Ha „Lens Service – Premier” szolgáltatásra van szükség, és „Az AF alapértelmezett értékre állítása egy Canon Tool vázzal” lehetőség kiválasztását preferálod, a termék beküldésekor tájékoztatnod kell a Canon szerviz- és javítási központját, hogy melyik Canon Tool vázat (modellnév) szeretnéd használni.

• Amennyiben a terméken a kért karbantartási szolgáltatás során meghibásodást azonosítanak, a Canon szerviz- és javítási központja felveszi veled a kapcsolatot, hogy a vásárlás bizonylatának egy példányát bemutatva érvényesítsd a Canon jótállást (ha még nem tetted meg), illetve ha a termékre már nem vonatkozik a Canon jótállás, hogy megbeszéljétek a térítés ellenében igénybe vehető javítási lehetőségeket (fix áras szerviz, javítási határ, illetve becsült idő és költség).

• A karbantartási szolgáltatás során nem azonosított és azt követően jelentkező meghibásodásokra nem vonatkozik javítási jótállás.

important_information

Árazási útmutató

A szolgáltatás árszabása*

Objektív típusa Lens Service – Standard Lens Service – Premier**
EF, EF-S, RF prímobjektív (nem L sorozatú) 67,26 euró 82,86 euró
EF, EF-S, RF zoomobjektív (nem L sorozatú) 82,86 euró 102,36 euró
EF, RF prímobjektív DO & (L sorozatú) 96,50 euró 121,85 euró
EF, RF zoomobjektív DO & (L sorozatú) 112,10 euró 135,50 euró
Dönthető és eltolható objektív (TS-E) 112,10 euró Nem érvényes

*Mindegyik ár tartalmazza az áfát. Az árak nem tartalmazzák a bejövő és a visszaküldési szálltási költségeket. Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A CPS-tagok ingyenes normál visszaküldésre és a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

**Ez a szolgáltatás RF, illetve TS-E objektívek esetében nem elérhető.

 

Szállítási díj

Szállítási mód Ár
Standard* 4,86 euró

* Visszaküldés – Az árak az áfát tartalmazzák. Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Egyéb elérhető szállítási opciókkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk (ha lehetséges).

Ezek a szoláltatások a Canon szerviz- és javítási központjaiban érhetők el – kérdés esetén írj e-mailt a cps.services@canon.de címre. A hivatalos helyi CPS-szervizpartnerek adott esetben azonos típusú vagy hasonló szolgáltatást ajánlhatnak fel.
Kattints a gombra, majd a javítási eljárást követve találd meg a hozzád legközelebb eső Canon szervizközpontot.