MAXIFY iB4150

Hatékonyságra, teljesítményre és megbízhatóságra építve. Gyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatás akár 2500 oldalnyi kapacitással, alacsony üzemeltetési költségekkel és Wi-Fi-vel – kis méretű irodák számára tökéletes megoldás.

iB4050_Detail

Előnyök

 • Gyors nyomtatás 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes elkészülési sebességgel
 • Wi-Fi és LAN csatlakozási lehetőség
 • Nyomtatás népszerű felhőalapú szolgáltatásokból
 • Nagy tintakapacitás: 2500 fekete-fehér/1500 színes oldal
 • 500 lapos produktív kapacitás

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon MAXIFY iB4150 készüléket

Intenzív terhelést bíró nyomtató a kemény munkát végző irodák számára


Színes tintasugaras nyomtató a kis méretű irodák által igényelt sebességgel, kapacitással és gazdaságos működéssel. Az 500 lapos nagy kapacitású papírkazettával rendelkező Canon MAXIFY iB4150 a kihúzás- és súrlódásálló DRHD tintáknak köszönhetően kimagasló nyomatokat produkál élénk színekkel és éles szövegekkel. A Canon MAXIFY iB4150 ultragyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes A4-es nyomtatásra képes, az első nyomat pedig mindössze 6 másodperc alatt elkészül (FPOT).

Kiemelkedően gazdaságos működés


A kis energiafogyasztástól kezdve egészen a nagy kapacitású tintapatronokig és a külön cserélhető színes kazettákig – a Canon MAXIFY iB4150 az üzemeltetési költségek csökkentésére készült. A fekete kazetták 2500 oldalas és a színes kazetták 1500 oldalas ISO-kapacitása anélkül gondoskodik a zavartalan munkavégzésről, hogy a kazettákat állandóan cserélgetni kellene. A 4 színű multipack opció ráadásul még költséghatékonyabb nyomtatást tesz lehetővé.

Sokoldalú irodai nyomtatás


A Canon MAXIFY iB4150 egyszerűvé teszi a hatékony munkavégzést. A kétoldalas nyomtatás és a számos különböző papírméret és -típus támogatása az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig és a fotópapírig megkönnyíti a gyakori irodai feladatok elvégzését. Az egyszerűen használható funkciókkal rendelkező Canon MAXIFY iB4150 minden olyan nyomtatási lehetőségről gondoskodik, amelyre egy irodának általában szüksége van.

Felhőalapú vagy mobil használat


A készülék támogatja a Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazást, így mobileszközökről is lehetséges a gyors és egyszerű nyomtatás. Olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokból is nyomtathat, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote, a OneNote és a OneDrive. A beépített hozzáférési pont mód segítségével az okoseszköz-használók a nyomtatóhoz Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Egyszerű felügyelet


A Canon MAXIFY iB4150 hihetetlen nyomtatási minőséget és még nagyobb hatékonyságot garantál a kis méretű irodák számára, emellett pedig egyszerű felügyeletet, karbantartást és vezérlést biztosító speciális rendszergazdai funkciókról is gondoskodik. A számos további opció a nyomtató gyors és egyszerű konfigurálásáról és műveletek korlátozásáról gondoskodik a rendszergazdák számára.

SNMP hálózati integráció


A Canon MAXIFY iB4150 Simple Network Management Protocollal (SNMP) való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatba. Az SNMP segítségével számos karbantartási és felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon MAXIFY iB4150 nyomtató ​funkcióiról.

Quick 1st Print

Az első nyomat 6 másodpercen belül elkészül

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Használja és ossza meg vezeték nélkül

Auto 2-sided Print

Automatikus kétoldalas nyomtatás

500 Sheet Capacity

Hatékony papírkezelés

MAXIFY Cloud Link

Nyomtatás felhőalapú szolgáltatásokból

Smartphone and Tablet print

Canon PRINT alkalmazás

Tablet and smartphone ready

Táblagép és okostelefon csatlakoztatására kész

High Page Yield

Hatékony, XL méretű tintakazetták

 • MAXIFY iB4150
 • Tápkábel
 • Tartozék tintapatronok
 • Telepítő CD Windows operációs rendszerhez (a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
 • Kézikönyvek
 • Fax és telefonvezeték

MAXIFY iB4150 Értékelések