eum-emb-lifestyle

MegaTank nyomtatók

Canon MAXIFY GX5540

Minden üzleti igényednek eleget tesz ez a kompakt és felhasználóbarát kialakítású készülék, amely fejlett hordozókezelést, alacsony üzemeltetési költségeket és fokozott biztonságot kínál. Gond nélkül – csak élvezd a kiváló minőségű nyomtatást.

 • Minden üzleti igényt kielégít

  Ezzel a kiskereskedelmi, logisztikai és gyógyszertári környezetekhez ideális készülékkel a különféle papírsúlyú hordozók, fényes felületű címkék, borítékok, szállítójegyek széles választékára nyomtathatsz a sokoldalú hordozókezelésnek köszönhetően.

 • Alacsony költségek, amelyek alacsonyak is maradnak

  Egyetlen színes tintapalackkészlettel akár 14 000 oldal, egyetlen fekete tintapalackkal pedig 6000 oldal is nyomtatható, így alacsonyan tarthatod a nyomtatás költségeit3. Gazdaságos üzemmódban még többet takaríthatsz meg4.

 • Tartós dokumentumok villámgyorsan

  Tűéles, tartós és részletgazdag dokumentumokat nyomtathatsz fekete-fehérben 24 kép/perc, színesben pedig 15,5 kép/perc sebességgel2. A pigmentalapú tinta kihúzás-, súrlódás- és vízálló nyomatokat eredményez.

 • Nagy kapacitás kompakt formában

  Nagy termelékenységet érhetsz el a hely feláldozása nélkül a két, egyenként 250 lapos kapacitású papírtálcával és egy 100 lapos kapacitású hátsó adagolótálcával ellátott kompakt kialakításnak köszönhetően.

 • Problémamentes felhasználói élmény

  A felhasználó által cserélhető karbantartó kazettának és tintapalackoknak köszönhetően minimálisra csökkenthető az állásidő, a továbbfejlesztett felhasználói felületen pedig egyetlen pillantással ellenőrizheted a nyomtató állapotát.

 • Tartsd dokumentumaid biztos helyen

  Továbbfejlesztett hálózati biztonság az érzékeny dokumentumok, például a címkepapírok és a gyógyszercímkék problémamentes nyomtatásához.

 • Műszaki adatok

  • Sokoldalú médiakezelés

   Hordozók széles skálájával használható, a vékonyabbtól a vastagabb papírokig, fotópapírokig, borítékokig, címkékig és transzparensekig

  • Nagy kapacitású tintapalackok

   6000 oldal egy fekete tintapalackkal vagy akár 14 000 oldal egy színes tintapalackkészlettel3.

  • Gyors nyomtatás

   A 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatással még jobb termelékenységet érhetsz el2.

  • Biztonságos csatlakoztathatóság

   A LAN- és WLAN-kapcsolatok egyaránt fokozott hálózati biztonsággal rendelkeznek a dokumentumok biztonságának megőrzése érdekében

  • 2,7” méretű színes LCD érintőképernyő

   Intuitív használat egyetlen mozdulattal

  • 600 lapos papírkapacitás normál papírral

   A 100 lapos hátsó adagolónak és a két 250 lapos elülső papírtálcának köszönhetően megszakítás nélkül nyomtathatsz

  • Intuitív felhasználói élmény

   LED-es állapotsáv és áttetsző kimeneti tálca a nyomtató állapotának ellenőrzéséhez, valamint egyszerűen cserélhető karbantartó kazetta és tintapalackok

  • Kompatibilis a Mac és Windows operációs rendszerekkel

   Egyszerűen használható operációs rendszereddel vagy okoseszközöddel a Canon PRINT alkalmazáson keresztül

  vista eum-emb

  A doboz tartalma

  • MAXIFY GX5540

  • Tápkábel

  • 1 db GI-46 PGBK/pigmentfekete

  • 1 db GI-46 C/cián

  • 1 db GI-46 M/magenta

  • 1 db GI-46 Y/sárga

  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerre)

  • Kézikönyv és egyéb dokumentumok

  Canon MAXIFY GX5540
  Értékelések

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Kiemelkedő teljesítmény minden környezetben

  Gyógyszerészet

  Nagy mennyiségben nyomtathatsz tájékoztató szórólapot, gyógyszercímkét vagy akár közvetlenül a borítékra anélkül, hogy aggódnod kellene a tinta kifogyása vagy a hálózat biztonsága miatt.

  Kiskereskedelem

  A megbízható, gyors és kompakt méretű nyomtatóval problémamentesen nyomtathatod ki a számlákat vagy a levélreklámokat, akár vékony papírra is. Készíts kiváló minőségű, strapabíró POS-anyagokat, promóciós transzparenseket, árucímkéket és más címkéket, mindezt házon belül.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logisztika

  Nyomtass dobozcímkéket, kiszedési címkéket és szállítóleveleket minimális felhasználói beavatkozás mellett a hordozók széles választékát kezelő papírtálcáknak köszönhetően.

  Kapcsolódó termékek

 • MegaTank nyomtatók

  MAXIFY GX4040

  4 az 1-ben kis üzleti nyomtató, amellyel óriási megtakarításokat érhetsz el.
 • MAXIFY GX

  MegaTank nyomtatók

  MAXIFY GX5040

  Nyomtass üzleti minőségű dokumentumokat minden nap a kompakt, megbízható, nagy kapacitású MegaTank nyomtatóval.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank nyomtatók

  MAXIFY GX6040

  Készíts üzleti minőségű dokumentumokat minden nap, és takarítsd meg átlagosan a teljes tulajdonlási költség 90%-át a nagy méretű és újratölthető tintatartályokkal rendelkező, megbízható MegaTank nyomtatóval, szemben a 10 legnépszerűbb tintasugaras és lézernyomtatóval.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank nyomtatók

  MAXIFY GX7040

  Készíts üzleti minőségű dokumentumokat minden nap, és takarítsd meg átlagosan a teljes tulajdonlási költség 90%-át a nagy méretű és újratölthető tintatartályokkal rendelkező, megbízható MegaTank nyomtatóval, szemben a 10 legnépszerűbb tintasugaras és lézernyomtatóval.
  1. A teljes tulajdonlási költség (TCO) a hardver bekerülési árán, valamint a tinta vagy a toner adott időszakra számított költségén alapul (lásd a feltételeket lentebb). Ne feledd, hogy a teljes tulajdonlási költséget egyéb változó költségek is befolyásolhatják, például egyéb fogyóeszközök, tinta- és tonercsomagok, nagy kapacitású tinta- és tonercsomagok, szervizelés, energiafogyasztás vagy cserealkatrészek.

   A közölt megtakarítási százalékok egy 60 hónapos (5 év), 1000 oldal/hó nyomtatási mennyiséggel (50% színes és 50% fekete-fehér) számolt teljes tulajdonlási költséghez lettek viszonyítva.

   A teljes tulajdonlási költség (TCO) a következőképpen került kiszámításra: [Átlag színes CPP x színes nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [Átlag fekete-fehér CPP x fekete-fehér nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [hardver ára] + [MAXIFY GX modellekhez való karbantartó kazetta ára].

   A teljes tulajdonlási költségek (TCO) összehasonlításakor az IDC EMEA Hardcopy Tracker (2020 Q1–Q3-ra vonatkozó adatok) alapján a 10 legnépszerűbb színes lézernyomtatót és a 10 legnépszerűbb tintasugaras nyomtató lett alapul véve. A nyomtató átlagos eladási ára (ASP) euróban (€), az IDC EMEA Hardcopy Tracker (2020 elsőtől a harmadik negyedévig összegyűjtött adatok) alapján került meghatározásra, a fogyóeszközök ára a gyártók hivatalos honlapján található árak alapján.

   A Canon MAXIFY GX7000 sorozat, Canon MAXIFY GX6000 sorozat és a Canon MAXIFY GX5000 sorozat hardverei és fogyóeszközei is bekerültek a TCO-kalkulátorba, az áfával növelt ajánlott kiskereskedelmi árral („RRP”).

   Az ÁFÁ az ár részét képezte, de a szállítási költségek nem. Az árak a piaci feltételektől függően változhatnak. A nyomtatási költségek a Canon nyomtatók és a versenytársak nyomtatóinak alapértelmezett beállításaival kerültek kiszámításra. Ez megegyezik az egyes kategóriák ISO/IEC kapacitástesztje során alkalmazott tesztelési feltételekkel.

   Az egy oldalra vetített nyomtatási költséget a fogyóeszköz, a gyártók hivatalos honlapján közölt árának és a gyártó által hivatalosan megadott kapacitásának hányadosa adta meg. Az egy oldalra vetített nyomtatási költség tintasugaras nyomtatók esetében az ISO/IEC24712, lézernyomtatók esetében az ISO/IEC 19798 alapján meghatározott tesztminták nyomtatásszimulációja alapján került meghatározásra. Az összes műszaki és teljesítményadat a nyilvánosan elérhető adatokból, többek között a gyártók prospektusaiból és honlapjairól kerültek összegyűjtésre. A Canon és a versenytársak tonereinek és tintapatronjainak kapacitása a gyártók által megadott adatokból származnak.

   A korrekt összehasonlíthatóság és a pontos adatösszesítés érdekében a fogyóeszközök kapacitásadatai esetében a megjelenés napján elérhető, az ISO-szabványok szerinti legmagasabb toner- és tintapatron-kapacitások lettek alapul véve. Az összehasonlításból kimaradtak a kombócsomagok, az XL csomagok és a multicsomagok. Az adatok nyilvánosan hozzáférhetők.
  2. A normál papírra történő A4-es dokumentumnyomtatás sebességét az ISO/IEC 24734 szabvány irodai kategóriás tesztjének ESAT átlagértéke alapján határozták meg.
  3. Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a cserével végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra.
  4. Gazdaságos üzemmódban a sűrűség csökkentése révén kevesebb tinta felhasználására van szükség – a normál módhoz képest 50%-kal több oldal nyomtatható
  5. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában).
   Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.