RF objektívek

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.
Canon Camera

Az új korszak objektívjei

A kiemelkedő optikai technológiának és kialakításnak köszönhetően az RF objektívek jobb minőséget, sebességet és működést biztosítanak. Jövőorientált, tökéletesített videofelvételkészítési tulajdonságok, objektívvezérlő gyűrű és más praktikus részletek, valamint még kompaktabb kialakítás.

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Az RF 85mm F2 MACRO IS STM sokoldalúságot biztosít a közeli felvételekhez, illetve szolid telefotó-tömörítést és 5 fokozatú képstabilizálást kínál egy kompakt, könnyű házban.

FEDEZD FEL MOST

Építsd ki a rendszert, és használd az objektíveket

Az EOS R rendszer egyedülálló adapterei még kreatívabb vezérlést tesznek lehetővé, így a fotósok és filmkészítők meglévő EF és EF-S objektíveiket is teljes kompatibilitással, a teljesítmény csökkenése nélkül használhatják.
További információ

Fedezze fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

Profik kezében

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.