L-series EF lenses

RF objektívek

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.

Az új korszak objektívjei

Az RF objektívek jobb minőségű és gyorsabb felvételkészítést és EOS R fényképezőgéphez optimalizált teljesítményt kínálnak. A gyors és nagy fényerejű objektívek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így még kiválóbb intuitív vezérlést tudnak nyújtani.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Csodáld meg a világot egészen közelről a rugalmas és kényelmes felvételkészítést lehetővé tevő, hihetetlenül sokoldalú és könnyű, 35 mm-es és f/1,8 rekeszértékű, Hybrid képstabilizálással rendelkező makroobjektívvel.

További részletek

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Emeld új szintre a portrékészítést ezzel az L sorozatba tartozó, gyors és nagy fényerejű, 50 mm-es objektívvel, amely garantálja a lélegzetelállító eredményeket és a gyönyörű életlen csúcsfényeket.

További részletek

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

A tökéletes választás utazáshoz és videofelvételek készítéséhez. Az L sorozatba tartozó, könnyű, 24–105 mm-es és f/4 rekeszértékű zoomobjektív nemcsak széles zoomtartománnyal rendelkezik és imponálóan sokoldalú, hanem még 5 fokozatú képstabilizálást is biztosít.

További részletek

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Forradalmi képminőség és az állandó f/2 rekeszértéknek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is hihetetlen sebesség: ez az L sorozatba tartozó, 28–70 mm-es és f/2 rekeszértékű lenyűgöző zoomobjektív új optikai mércét állít fel.

További részletek

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Ismerd meg, mit tartogat a jövő az RF objektívek számára

Az EOS R rendszer kibővítése új felvételkészítési lehetőségeket nyit. Ismerd meg ezt a fejlesztés alatt álló 6 darab teljes képmezős RF objektívet, amelyek 2019-ben fognak megjelenni.

További információ

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Fedezd fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET

Discover Canon EOS R

Profik kezébenA EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

Az összes cikk megtekintése

A következő is érdekelhet...