RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF VR objektív

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Örökítsd meg a világot lenyűgöző virtuális valóságban ezzel a korszakalkotó, L-sorozatú objektívvel, amelyet arra terveztek, hogy a virtuális valósban tett utazásod a lehető legegyszerűbb és leggondtalanabb legyen.

Felfedezés

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektív

Egy virtuális valóságot rögzítő objektív, amely nagy mértékben leegyszerűsíti a professzionális 180°-os VR tartalmak készítését és utómunkálatait. Éld át az alábbi videó nyújtotta élményt egy VR-headset (a teljesen magával ragadó és sztereoszkópikus élmény érdekében), egy mobileszköz vagy számítógép segítségével. Egy inspiráló történet, melyet Mary Matheson VR-rendező, illetve Richard Stegmann operatőr készített.

FEDEZD FEL

A színfalak mögött a Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektívvel

Less be a Mary Matheson VR-rendező, illetve Richard Stegmann operatőr készítette inspiráló történet kulisszái mögé.
Canon_RF_Dual_Fisheye_Lens_BTS_MaryMatheson_H264_Final_MP4_6mins_EM.mp4

LÁSD A DOLGOKAT MÁSKÉNT

Fedezd fel a kettős halszemoptika előnyeit

VR LENS

Lenyűgözően praktikus (3D) 180°-os VR rögzítés

A kompakt, egycsatlakozós kialakítás leegyszerűsíti a fényképezőgép beállítását a professzionális, térhatású 180°-os VR rögzítéshez olyan kompatibilis, nagy felbontású, teljes képmezős, RF objektívfoglalatú fényképezőgépek használatakor, mint amilyen például az EOS R51 és R5 C.

Hatékony és leegyszerűsített munkafolyamat

A készülék egy térhatású, 190°-os látómezővel két, tökéletesen szinkronban lévő, eltolt, kör alakú, halszemoptikás képet rögzít egymás mellett egyetlen, teljes képmezős érzékelőre, és a felvétel gond nélkül, azonnal feldolgozható a Canon hatékony EOS VR Utility2/beépülő modul2 megoldásával a végső szerkesztéshez, így nincs szükség további összeillesztésekre.

EOS VR Utility
EOS VR Utility - RAW controls crop

RAW (8K / 60P) videókészítési munkafolyamat

A támogatott fényképezőgépekkel (köztük az EOS R5 C 8K / 60P RAW LT fájljával) készített kompatibilis RAW-videófájlokat a rendszer automatikusan feldolgozza az EOS VR Utility programban, így tovább egyszerűsíti a RAW-munkafolyamatot magasabb képkockasebesség mellett.

Kiváló minőségű képrögzítés

A két, tökéletesen egymáshoz igazított, előre néző, halszemoptikával RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE két UD-lencsetagot használ objekívenként a torzítás korrigálására, a Canon speciális SWC bevonatai pedig csökkentik a szellemképet és becsillanást – akár még háttérfény esetén is.

recording in vr
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Gyors f/2.8-as blendenyílás gyenge fényben való fényképezéshez

Az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE gyenge fényviszonyok mellett is kimagaslóan teljesít a gyors, f/2.8-as blendenyílásnak, valamint a kettős EMD (elektromágneses rekeszmozgatás) kialakításon keresztüli pontosan szinkronizált expozíciónak és precíz vezérlésnek köszönhetően.

L-sorozatú, minőségi felépítés és időjárás elleni védelem

Az L-sorozat többi tagjához hasonlóan az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektívet is professzionális használatra tervezték. Por- és fröccsenásálló, fluorbevonata pedig eltaszítja a vizet és port az objektív felületéről.

EOS R5 and RF 5.2mm lens
EOS VR System

Zselés szűrőtartó a precíz expozícióvezérléshez

Az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektív egy hátulra szerelt zselés szűrőtartóval rendelkezik olyan előrevágott ND-zselék számára, amelyek segítenek precízen szabályozni a fényerőszinteket a 180°-os VR videók készítésekor.

Műszaki adatok

 • Két halszemoptikás lencse

  Tökéletesen egymáshoz igazított, térhatású képek rögzítése egyetlen, teljes képmezős érzékelőre

 • 190°-os látómező

  Ultranagy látószögű képek készítéséhez a még magával ragadóbb élményért

 • 60 mm-es alaphossz

  Ez a funkció természetes, térhatású nézői élményt biztosít

 • f/2.8-as rekeszérték

  Gyenge megvilágítás mellett is kivételes teljesítmény

 • UD-elemek és SWC-bevonatok

  Professzionális képminőség a tűéles, nagy kontrasztú, szellemképektől és becsillanástól mentes képekért

 • Kettős EMD-egységek

  A rekesz precíziós vezérlése és szinkronizálása egyenletes expozíciót biztosít a bal és jobb oldali képek között

 • L sorozatú minőség

  Arra tervezték, hogy a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is valódi teljesítményt nyújtson

 • Beépített, hátsó zselészűrő-tartó

  A nagyobb rugalmasságért az erős fények melletti felvételkészítésekhez

Hallgasd meg a podcastot

Ismerd meg, hogy hogyan fedezhetsz fel és örökíthethetsz meg magával ragadó részletességű VR-tartalmakat profi filmeseink segítségével.

Galéria

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE
Értékelések

EOS VR Lens

A doboz tartalma

Az RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE mindent tartalmaz, amire a kompatibilis fényképezőgépeden való előkészítéshez és használathoz szükséged lehet.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 • 5.2-es objektívsapka

 • LS1014 puha objektívtok

 • Imbuszkulcs/csavarkulcs

 • RF objektívvédő sapka

Kapcsolódó szoftverek és alkalmazások

 • SZOFTVER

  EOS VR Utility

  Egy nagy teljesítményű és hatékony, mégis egyszerűen használható alkalmazás, amely a kompatibilis Canon fényképezőgépekkel készített kerek halszemoptikás VR-képek szabványos térhatású képekké való átalakításához szükséges a VR-megjelenítés és az utómunka során.

 • SZOFTVER

  EOS VR beépülő modul az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz

  Használd ezt a beépülő modult az EOS VR Utility helyett a Canon kerek halszemoptikás VR képfájljainak automatikus konvertálásához és az Adobe híres alkalmazásába történő importálásához.

 • SZOFTVER

  EOS Utility

  USB-n keresztül távolról, a számítógépedről irányíthatod a fényképezőgéped élő előnézetben.

 • SZOFTVER

  Camera Connect

  Csatlakoztasd fényképezőgépedet Apple vagy Android eszközödhöz, fotózz távolról, és töltsd le egyszerűen a megosztásra kész fényképeket.

 • Kapcsolódó termékek

  KÉSZÜLÉKSZOFTVER-FRISSÍTÉS

  Canon EOS R5 készülékszoftver-frissítés

  A készülékszoftver egy állandó szoftver, amely a termékére van telepítve, és annak megfelelő működését teszi lehetővé. A Canon időközönként a készülékszoftvert érintő frissítéseket jelentet meg, ha pedig elérhető egy frissítés, kattints alább a letöltéshez.
  1. Készülékszoftver frissítésére lehet szükség.
  2. A kompatibilis Canon fényképezőgéppel rögzített 180°-os VR képek szférikus kivetítésének elvégzéséhez az EOS VR Utility alkalmazás és az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült EOS VR beépülő modul szükséges. Az EOS VR Utility 1.2 vagy újabb verziója lehetővé teszi a támogatott Canon RAW-fájlok, köztük az EOS R5 C 8K RAW LT/60P fájljainak konvertálását (a kompatibilis RAW-formátumok fényképezőgépenként eltérőek lehetnek), valamint támogatja az Apple Silicon és a GPU-gyorsítást. Előfordulhat, hogy a Canon ID azonosítót igénylő, 2 percnél hosszabb videók konvertálásához előfizetési szolgáltatásra van szükség. A használt fényképezőgép speciális „HEVC aktivátor” telepítésére is szükség lesz.
  3. MEGJEGYZÉS: EZ A VR RENDSZERSZOFTVER ELTÉRHET A KERESKEDELMI TERMÉKTŐL.