Interchangeable Lens Cameras

Cserélhető objektíves fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon cserélhető objektíves fényképezőgépeit, ismerj meg új, kreatív módokat témáid megörökítéséhez.

Ismerd meg az EOS R rendszert

Az EOS R rendszerAz EOS R rendszer az újabb objektíveket és gyorsabb fókuszsebességet biztosító, úttörő Canon technológián alapul. Az EF és EF-S objektívek teljes EOS rendszerét integrálja az adapteren, illetve a Speedlite vakukon és kiegészítőkön keresztül.

Fedezd fel az EOS R rendszert

DSLR fényképezőgépekA Canon DSLR fényképezőgépei esetében a nagy dinamikatartománynak köszönhetően egyetlen apró részlet sem vész el sem a megvilágított, sem az árnyékos területeken. Az eredmény: alacsony zajszintű képek közvetlenül a fényképezőgépből és lenyűgöző porték a kis mélységélességnek köszönhetően. Arra tervezték őket, hogy professzionális eredményeket nyújtsanak minden felvétel esetén.

Ismerd meg a DSLR termékcsaládot!

Kompakt, tükör nélküliKompakt EOS M tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így gyenge megvilágítás mellett is részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz.

Ismerd meg az EOS M tükör nélküli termékcsaládot!

Találd meg a neked való rendszert

A legendás EOS rendszer több mint 30 éve biztosít korszerű megoldásokat fotósok és filmkészítők számára. Fényképezőgépeink és objektívjeink széles választékával minden eddiginél könnyebben kibontakoztathatod kreativitásodat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Az összes objektív

A Canon objektívek világszerte híresek a kontraszttal és színekkel teli, tiszta, éles képekről. Egyesítik a szakértelmet és a legmodernebb optikai technológiát a fantasztikus minőségű fotók és filmek érdekében.

Fedezd fel most

All lenses

Nem tudod, melyiket válaszd?

Találd meg a tökéletes fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Az én gépem

Canon DSLR fényképezőgép-választó

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!