Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Ezzel az állóképekhez és videókhoz egyaránt ideális, kisméretű, sokoldalú és egyszerűen hordozható, 15–45 mm-es zoomobjektívvel a lélegzetelállító tájképektől és a gyönyörű portréktól kezdve egészen a gyorsan pörgő eseményekig mindent megörökíthetsz. Az EOS M felhasználók tökéletes útitársa.

Előnyök

  • Az EOS M felhasználók számára tökéletes, sokoldalú felvételkészítés
  • Könnyű, összecsukható és elegáns kialakításának köszönhetően egyszerűen hordozható
  • Az egyenletes és stabil videók rögzítése gyerekjáték
  • Tűéles képek az optikai képstabilizátorral
  • A gyors AF-nek köszönhetően a spontán pillanatok is megörökíthetők

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Az EOS M felhasználók számára tökéletes, sokoldalú felvételkészítés


A 15–45 mm-es fókusztávolságú, 7 lamellás, kör alakú blendekialakítás révén ez a kiemelkedő minőségű zoomobjektív ideális megoldást jelent számos kreatív felvételkészítési lehetőség kipróbálására. Örökíts meg mindent a lélegzetelállító tájképektől kezdve egészen a gyönyörűen elmosódott hátterű portrékig, nem beszélve a gyorsan pörgő eseményekről.

Könnyű, összecsukható és elegáns kialakításának köszönhetően egyszerűen hordozható


Bárhová is utazz, az objektívet könnyedén magaddal viheted, a 3 aszférikus lencsetag pedig a hihetetlenül kompakt kialakítás ellenére is kiemelkedő képminőséget biztosít. A kisméretű, összecsukható váz mindössze 130 g tömegű és csupán 44,5 mm hosszú, elegáns alumínium borításának köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik EOS M készülékedhez.

Az egyenletes és stabil videók rögzítése gyerekjáték


A léptetőmotoros technológia videó módban szinte hangtalan folyamatos fókuszálást tesz lehetővé, így csendes és egyenletes videofelvételeket készíthetsz.

Tűéles képek az optikai képstabilizátorral


A fényképezőgép bemozdulása nem jelent problémát. A Canon 3,5 fokozatú optikai képstabilizátor-technológiájának köszönhetően az elmosódás érzékelhető növekedése nélkül készíthetsz tűéles fényképeket maximális zoom vagy gyenge megvilágítás mellett, kézben tartott fényképezőgéppel.

A gyors AF-nek köszönhetően a spontán pillanatok is megörökíthetők


Örökítsd meg a pillanatot egyszerűen, gyönyörű állóképeken a gyors és pontos precíziós autofókusz-rendszer segítségével. Vedd át az irányítást a folyamatos manuális fókusszal, amelynek révén bármikor beállíthatod az élességet.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.