Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Előnyök

  • Kerüljön közelebb az eseményekhez az EOS-M fényképezőgéppel
  • A képstabilizátor mindig éles képet biztosít
  • Kis méretének köszönhetően bárhová magával viheti
  • Egyenletes, szinte hangtalan léptetőmotoros fókuszálás
  • A manuális fókuszgyűrűvel pillanatok alatt beállíthatja a fókuszt
  • Kiváló minőségű, éles részletekben és erőteljes színekben bővelkedő képeket készíthet

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompakt zoomobjektív, amellyel mindenhez közelebb kerül


A kifejezetten EOS-M fényképezőgépekhez tervezett EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM objektívvel közelebb kerül az eseményekhez. A Canon EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM objektív tökéletes párjaként közelebb hozza a távoli témákat – természet-, sport és úti fotózáshoz ideális.

Optikai képstabilizátor


Az EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM objektív a biztos képélesség érdekében képstabilizátorral rendelkezik, amely védelmet nyújt a fényképezőgép „bemozdulása” néven ismert véletlen elmozdítás okozta elmosódás ellen. A megszokottnál akár 3,5 fokozattal hosszabb záridő is használható, így rossz fényviszonyok között is lehet állvány nélkül, kézből fotózni.

Léptetőmotoros (STM) élességállítási technológia


A léptetőmotoros (STM) technológia gyors, pontos fókuszálást biztosít fényképek, és egyenletes, közel hangtalan fókuszálást videók készítésekor. Mivel a léptetőmotor mozgása csendes és egyenletes, a videoklipeken nem hallatszik a fókuszálás nem kívánatos zaja, és nincsenek zavaró fókuszváltások.

Kiváló minőségű képek, amelyekre méltán büszke lehet


A kifinomult optikának köszönhetően részletgazdag, dinamikus kontrasztú és színpompás fényképeket alkothat. Terelje a figyelmet a lényegre: emelje ki a témát a lágyan elmosódó háttérből.

Megkönnyíti a kitűnő képek készítését


A kézi fókuszgyűrűvel bármikor gyorsan és könnyedén elvégezhető a pontos fókuszbeállítás. Az 1 méteres legkisebb fókusztávolság hatásos portrékhoz és részletgazdag közelképekhez egyaránt tökéletes.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Teleobjektívek

A megnövelt fókusztávolság úgy visz közelebb a témához, hogy nem kell beleavatkoznod a jelenetbe.