Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Az innovatív, beépített makrovakuval rendelkező, kompakt makroobjektív az apró tárgyak minden egyes részletétnek megörökítéséhez jelent nagyszerű megoldást.

Lépj be a makrofotózás különleges világába

Nagyítsd fel a témák legapróbb részleteit ezzel a Canon EOS M sorozathoz illő innovatív, kompakt makroobjektívvel. A világ első beépített makrovakut* tartalmazó autofókuszos objektívével garantáltan rávilágíthatsz a témák lényegére. A kiváló 1,2-szeres nagyítás pedig azt jelenti, hogy közelebb kerülhetsz, mint valaha.

Az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektív kiváló választás a következőkhöz:

 • Makró

  Fedezd fel a természet legapróbb titkait. Virágok, rovarok, gyümölcsök, folyadékok – felnagyított textúrával és láthatóvá tett részletekkel.

 • Étel

  Őrizd meg a szószok csillogását, a szusi precíz vonalait, és a szakácsművészet minden egyéb különleges jellemzőjét. Ínycsiklandó részleteket rögzíthetsz, amelyeknek már szinte érezheted is az ízét.

 • Utazás

  Az utazások fotózása nem csak a világjárók asztala – útra fel! A városnézés, a lusta napok és a spontán miniszünetek mind értékes emlékek.

 • Portré

  Tökéletes módja a barátok és családtagok arcának rögzítésére; ideális esküvőkhöz, partikhoz és más társas eseményekhez.

Tartsd kézben a fényeket

Beépített makrovaku-technológia
Ez az EF-M sorozatú objektív két beépített, vezérelhető LED-fényforrással (makrovakuval) rendelkezik. A funkció extra fényt biztosít az objektív előtt, eltávolítva ezzel a felesleges árnyékokat, amelyeket te magad vagy a felszerelésed vetne a makrofotózás színhelyére.

Canon Camera
Egyetlen gomb megérintésével válthatsz a bal és jobb oldali megvilágítás között, így gyorsan megtalálhatod a tökéletes egyensúlyt, és olyan lenyűgöző, művészi képeket készíthetsz, amelyeket semmilyen más módszerrel nem tudtál volna. Ideális választás, ha közeli felvételeket szeretnél készíteni virágokról vagy ételekről, továbbá apró részletekről kisebb tárgyakon, például ékszereken.

Leleményes gyűrűkialakítás

Hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az elérhető fényből, az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM összefutó szögű objektívgyűrűket használ, így maga az objektív a lehető legkevesebb árnyékot veti. Emellett felületi érintkezőpontokat is találsz rajta, melyek stabil fotózást biztosítanak, így az objektív a tartó felülethez képest meredek, akár 53 fokos szögben is állhat. Az érintkezőpontok és (szükség esetén) a makrovaku együttesen részletgazdag makrofotók elkészítését teszik lehetővé.

Canon Camera

Soha nem tapasztalt közelség

Az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM igazi 1:1 nagyítási arányt nyújt, azaz a fotózott tárgyak valódi méretükben jelennek meg a fotókon. Ha a téma finomabb részleteit szeretnéd felfedni és felnagyítani, használd a Szupermakró módot. A kiváló, 1,2-szeres nagyítással az életnagyságon túlra is nagyíthatod a témákat. Számításba véve az EOS M APS-C méretű érzékelőjének vágófunkcióját, amely 35 mm-nek megfelelő, 1,92-szeres felvételi nagyítást biztosít, a felhasználók hihetetlenül apró részleteket örökíthetnek meg, például a növények erezetét vagy az ékszerek komplex felépítését. A Szupermakró módban pedig hihetetlenül közel kerülhetsz (13 mm-es munkatávolság), így a legapróbb tárgyakat is felfedezheted.

Rögzítsd a legapróbb részleteket – mozgás közben

Lenyűgöző közeli felvételeket készíthetsz az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM makrolehetőségeivel és az EOS M videófunkciójával.

Tökéletes objektívtárs a mindennapok során

Hordozhatóság
Úton vagy? Kompakt kialakításával az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektív a mindennapos kalandok rögzítésének tökéletes eszköze. Precíziós optikájával és könnyű (130 g-os), összecsukható vázával az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM a mindennapos fotózáshoz és a makrofotózáshoz egyaránt ideális. Az UD és aszférikus lencsetagoknak hála ezzel az objektívvel nem kell áldozatot hoznod a képminőség terén.

Tűéles képek

Az oldalirányú rázkódás makrofotózás során jóval hangsúlyosabb; ilyen esetekben tehát általában egy stabil állványra van szükség. Az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektív Hybrid képstabilizátorát azonban kifejezetten az oldalirányú rázkódás és a bemozdulás minimalizálására tervezték. Ezzel rugalmasabban reagálhatsz a megmozduló vagy mozgásban lévő témákra, így igazán éles makrofelvételeket készíthetsz.
 • Hybrid képstabilizátorral

 • Hybrid képstabilizátor nélkül

A makrónál sokkal több

Habár kifejezetten makrofotózáshoz tervezett jellemzőkkel bír, az objektív eléggé rugalmas ahhoz, hogy a mindennapos fotózáshoz is használhasd. A széles, f/3,5-es rekeszértéknek és a 35 mm-nek megfelelő, nagyjából 44,8 mm-es fókusztávolságnak köszönhetően (mert a tükör nélküli fényképezőgépek körülvágott érzékelőt használnak) természetes látószöggel és perspektívával fotózhatsz, méghozzá számos különböző témát.

Felvillanyozó lehetőségek

Ez az általános célú objektív portréfotózáshoz is kiváló, különösen a Hybrid képstabilizátor és a széles, 7 lamellás kör alakú blende együttes használatával. Könnyedén készíthetsz olyan portrékat, amelyek az általad választott részletekre csalják a tekintetet, és kiemelik a témát a gyönyörűen lágy háttérből. A makrovaku segítségével pedig némi csillogást is vihetsz a szempárokba.

Egyenletes, folyamatos videók

Az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM szinte teljesen néma STM (léptetőmotoros) technológiája segítségével kiváló videókat készíthetsz, melyek alapjai az egyenletes és csendes folyamatos fókuszáláson nyugszanak. A fókuszáló motor hangjának beszűrődése nélkül rögzítheted a háttérhangokat.

Canon Camera

Kapcsolódó tartozékok

 • Objektívtartozékok

  ES-22 napellenző

  A napellenző megakadályozza a diffúz fény behatolását az objektívbe, így fényképeiden nem látható nemkívánatos tükröződés. A napellenzőt felhasználhatod arra is, hogy 43 mm-es szűrőket helyezz EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektívedre. (A doboz tartalmazza)
 • Objektívtartozékok

  LP811 objektívtáska

  Puha védőtok adott EF objektívekhez.
 • Objektívtartozékok

  EF-M28 objektívsapka

  Megóvja az objektív elülső lencsetagját. (A doboz tartalmazza)
 • Objektívtartozékok

  Lens Dust Cap EB

  Megóvja Canon objektívedet, amikor nem használod.
 • Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM
  Értékelések

  További ajánlatok…

  Íme objektívszakértőink által kiválasztott négy alternatíva az EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektívre. Egy EF-EOS M közgyűrűre lesz szükséged, hogy ezeket az objektíveket EOS M sorozatú fényképezőgépeddel használhasd.

  1. *A tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépekhez való, cserélhető, automatikus fókuszú objektívek körében. 2016. májusi adatok szerint, a Canon kutatása alapján