Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Készíts drámai tájképeket ezzel az ultra nagy látószögű, 11–22 mm-es EF-M bajonettes zoomobjektívvel! Kompakt, könnyű és jól hordozható objektív EOS kompakt rendszer-fényképezőgépekhez, amellyel kiváló minőségű fotók és videók készíthetők.

Előnyök

  • Ultra nagy látószögű 11–22 mm-es EF-M zoomobjektív
  • Kompakt, visszahúzható objektívkialakítás
  • Egyenletes és halk STM léptetőmotoros fókuszálás videokészítés közben
  • Dinamikus képstabilizátor a stabil videofelvételekért
  • 3 fokozatú optikai képstabilizátor.
  • Magas képminőség
  • 0,15 m-es minimális fókusztávolság
  • Manuális fókuszgyűrű

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Drámai tájképek


A kompakt EOS rendszer-fényképezőgépekhez tervezett, ultra nagy látószögű 11–22 mm-es zoomobjektívvel több minden fér el a képen, így minden felvételen teljes szépségében örökítheted meg a témát, legyen az egy drámai tájkép, egy gazdag belső tér vagy egy gyönyörű épület.

Könnyedén elfér kompakt EOS rendszer-fényképezőgéped mellett


Ezt a kompakt és könnyű, visszahúzható kialakítású objektívet mindenhová magaddal viheted.

Egyenletes és halk STM léptetőmotoros fókuszálás videokészítés közben


A Movie Servo AF segítségével bárki könnyedén készíthet éles videofelvételeket. Az objektív STM léptetőmotoros technológiája videokészítés közben is halk folyamatos fókuszálást biztosít, így élességállítás közben sem zavarja semmi a rögzített hangot. A léptetőmotor ezenkívül egyenletes fókuszátmenetet biztosít a kiváló minőségű felvételekért.

Dinamikus képstabilizátor a stabil videofelvételekért


Dinamikusan csökkenti a fényképezőgép bemozdulását a kézből vagy séta közben készített videofelvételek esetén. A Dinamikus képstabilizátor akár nagyobb tartományú mozgást is képes korrigálni, így stabilizálja a séta közben készített felvételeket.

Tűéles képek a 3 fokozatú Képstabilizátorral


Az EF-M 11–22 mm f/4–5,6 IS STM objektívvel akár állvány nélkül és gyenge megvilágítás mellett is tűéles fényképek készíthetők. Az objektív háromfokozatú Optikai képstabilizátorral is rendelkezik, amely minden helyzetben csökkenti a fényképezőgép bemozdulását, és gyenge megvilágításnál is gyönyörű képeket eredményez.

Kiváló képminőség


A két aszférikus lencsetagnak és az UD lencsének köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is garantált a tiszta, kontrasztos képminőség. A lencsetagok Super Spectra bevonatukkal segítenek a megfelelő színegyensúly és nagy kontraszt elérésében csakúgy, mint a becsillanás és a szellemképek megakadályozásában, így a fényviszonyoktól függetlenül gyönyörű felvételek készíthetők.

0,15 m-es minimális fókusztávolság


A 0,15 m-es fókusztávolsággal közelebb kerülhetsz a témához, így ez az objektív közeli felvételekhez éppúgy ideális, mint tájképfotózáshoz. Állítsd be az AF+MF fókuszmódot, és módosítsd kedved szerint az automatikus beállításokat anélkül, hogy ki kellene lépned az AF módból.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.