Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Egy prémium minőségű, tükör nélküli alapobjektív kiemelkedő optikai minőséggel portrékhoz, emberek és gyorsan rögzített, őszinte pillanatok megörökítéséhez.

Canon Camera

Fix gyújtótávolságú objektív

51 mm-nek megfelelő gyújtótávolság – nagyra nyitható rekesz az alacsony megvilágítás mellett is kreatív felvételkészítéshez.

Kivételesen magas optikai minőség

14 lencsetag 8 csoportban – aszférikus lencsekialakítás a kiemelkedő részletgazdagság és a kép teljes szélességében tökéletes élesség érdekében.
Canon Camera

Pehelysúly és tartósság

Az objektív az EF-M optikákkal összhangban ugyanazzal a kialakítással és 60,9 mm-es átmérővel rendelkezik. A prémium minőségű kialakítás és szerkezet, illetve a fém objektívfoglalat csúcsteljesítményt jelöl.

Mindez most egyetlen objektívvel lehetséges

Richard Walch Canon nagykövet megosztja tanácsait a gyönyörű norvég szigeteken, Lofotennél készített portré és tájkép fotózással kapcsolatban.
Canon Camera

A halk automatikus fókuszálás tökéletes videofelvételek készítéséhez

A léptetőmotoros automatikus fókuszálás (STM) stabilabban működik videofelvételek készítésekor; a lassú fókuszátmenet pedig egyenletesebb és természetesebb hatású.

Canon Camera

Észak vagy dél, minden irány az EF-M 32MM F1.4 STM fantasztikus sokoldalúsága felé mutat.

Norvégiában Richard felkereste a The Lofoten Seaweed Company vállalatot, hogy megörökíthesse a szigetek és a helyiek gazdagságát.
Marrákesben Richard portrékat, tájképeket, közeli képeket és sorozatokat készített mindenről, akár vakító napsütésben, akár gyenge fényviszonyok mellett.

Műszaki adatok

  • 35 mm-es formátumra számítva 51 mm ekvivalens

  • f/1,4-es maximális rekeszérték

  • STM autofókusz

  • Super Spectra lencsebevonat

  • Opcionális napellenző

Díjak

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM
Értékelések

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Kapcsolódó termékek