KREATÍV NYOMTATÁS

Szezonális papírjátékok: nyomtass Happy Halloween témában

Papírra és ollóra lesz szükséged. Nézd meg ezeket az egyszerű, otthon is elkészíthető ötleteket kártyák, álarcok, dekorációk és egyéb őszi témájú nyomtatható anyagok készítéséhez.
Halloween-díszek és dekorációk egy fapolcra rendezve és fehérre festett ágra függesztve.

A Halloween egyre népszerűbb, és mostanra a csokik, csínyek és persze a rengeteg édesség napjává vált. Ám ez nem jelenti, hogy boltba kellene rohannod, hogy drága új jelmezeket vagy műanyag dekorációkat vásárolj. Fedezd fel a kézműves papíralkotásokban rejlő tudatos, szórakoztató és környezetbarát lehetőségeket – házi készítésű dekorációk, saját készítésű halloween-álarcok, újrahasznosítható édességes tasakok és még sok más lehetőség vár rád.

Csak egy kis kreativitásra, papírra és Canon nyomtatóra van szükséged. A PIXMA TS7450-sorozat számos különböző hordozótípussal, például az automatikus dokumentumadagolón keresztül behelyezhető mágneses fotópapírral is kompatibilis, így számos kézműves projekthez ideális. A kompakt Canon SELPHY CP1500-készülék kiváló minőségű képeket nyomtat különböző papírokra, a levelezőlap mérettől a mini matricákig, így saját dekorációiddal ünnepelhetsz.

Válaszd ki a képzeletedet megragadó papíralkotásokat, töltsd le a neked tetsző sablont vagy mintát, nyomtasd ki az ajánlott papírra, és kövesd az utasításokat, hogy igazán látványos, kísérteties hangulatot teremts.

Kinyomtatható dekoráció

Papírból készült Halloween-díszek lógnak egy fehérre festett ágról.

A Creative Park számos nyomtatható Halloween-sablont kínál, mint például ezt a szórakoztató dekorkészletet. Ezen kívül az elkészítés idejére vonatkozó információkat és ajánlott papírtípusokat is megtalálod az alkalmazásban.

Papírból készült vigyorgó töklámpás.

Ez a vigyorgó töklámpás remekül mutatna egy ablakpárkányon, és testre szabható, hogy kevésbé tűnjön ijesztőnek, ha egy hangulatosabb megjelenésű tököt szeretnél.

A Halloween, mint sok más ünnep, az évszakok múlását jelzi – az éjszakák hosszabbodnak, a nappalok pedig hűvösebbek lesznek. A természet ilyenkor a legélénkebb, a fák a vörös és a narancs árnyalataiban pompáznak.

Az ősz témáit és színeit otthonodba is elhozhatod, ha egy kompakt, vezeték nélküli nyomtatóval, például a Canon SELPHY CP1500 vagy a SELPHY Square QX10-készülékkel kinyomtatod a lakóhelyedhez közeli kertekről vagy parkokról készült kis méretű, ugyanakkor kiváló minőségű fényképeket. Rögzítsd a fotókat faágra, hogy gyönyörű függő dekort készíts, amellyel a kandalló feletti falat is díszítheted, ahogy Jasmin Robertson belsőépítész is tesz a természet ihlette lakberendezésről szóló útmutatójában. De akár saját levélmintákat is készíthetsz. Nyomtasd ki őket színes papírra – lila, narancssárga és fekete színűre a halloweeni hangulat kedvéért –, és készíts belőlük lyukasztó és zsinór segítségével zászlódíszt.

A Canon Creative Park alkalmazás számos halloweeni ötletet és ingyenes sablont kínál. Miért ne díszíthetnéd otthonodat mini denevérekkel, macskákkal és boszorkánykalapokkal? Vagy inkább egy Happy Halloween feliratot függesztenél ki az ablakba? Mindegyik papírra van nyomtatva, így összehajtogathatod és megőrizheted a következő évre, vagy bedobhatod az újrahasznosítható kukába.

Halloween-álarcok és -jelmezek

Különféle, papírból készült halloweeni álarcok egy asztalon, „Happy Halloween” felirat alatt.

A Creative Park oldalon rengeteg halloweeni álarc-sablon található, köztük fekete macskák és nagyszemű baglyok, amelyek remek kiindulópontot jelenthetnek a jelmeztervezéshez. Még boszorkánykalapot és seprűt is találhatsz.

A gyerekek imádni fogják, hogy energiájukat és képzelőerejüket saját jelmezek készítésére fordíthatják. Kezdjünk egy saját készítésű Halloween-álarccal. Használj Canon Matte Photo Paper fotópapírt az igazán élénk eredményért, és nyomtass Canon PIXMA nyomtatódon. Az egyszerű és sokoldalú Canon PIXMA G640 hat festékalapú tintája kiemelkedő minőséget biztosít. Miután kivágtad az álarcot – a szemnyílásokat is –, rögzíts gumiszalagot mindkét oldalára lyukak, folyékony ragasztó vagy ragasztószalag segítségével.

Ezután belevághatsz egy őszi pólóminta-tervezésbe. De akár illatos sütőtökökkel vagy egy bögre forró kakaóval is ünnepelhetsz. Vagy, ha ijesztőbb oldaladat szeretnéd megmutatni, fekete macskákat vagy csontvázakat is választhatsz, amelyek fehér papírra fekete tintával nyomtatva remekül mutatnak. Ha különlegesebbé szeretnéd tenni őket, akkor készíts egy összeillő szettet a gyerekek nevével és az évszámmal, vagy egy teljes sorozatot az egész családnak.

Újra felhasználható hűtőmágnesek

Egy kéz fekete macskát ábrázoló mágneseket helyez el egy tűzhely előlapján.

Ezek a fekete macskás minták ideálisak a konyha díszítésére egy szezonális parti előtt. A kézműves papíralkotások a családot is összehozhatják, hiszen a testvéreknek alkalmuk nyílik arra, hogy a közös kreatív alkotáson keresztül közelebb kerüljenek egymáshoz.

Akár évről évre újra kitehető dekorációkat is készíthetsz a hűtőszekrényedre vagy a fali tükröd keretére – a házi készítésű mágneseid bármilyen fémfelületen jól mutatnak majd. Csak a Canon PIXMA nyomtatóra és a Canon mágneses fotópapírra van szükséged.

Ne felejtsd el kéznél tartani Canon fényképezőgépedet vagy okostelefonodat az ünnepi időszak során, hogy ne késs le a különleges pillanatok megörökítéséről. Ezeket aztán a Canon PRINT alkalmazás segítségével WiFi-n keresztül kinyomtathatod Canon PIXMA nyomtatóddal, hogy albumnyomatokat, faliképeket vagy mágneseket készíthess, így megoszthatod őket barátaiddal és családoddal, és éveken át újra átélheted majd az eseményeket. A Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazással pedig egyszerűen készíthetsz kollázsokat, naptárakat és posztereket okostelefonodról. Engedd szabadjára kreativitásodat, és tedd emlékezetessé az idei Halloweent.

Ajándéktasakok, matricák és ajándékok

Két cukrozott muffin, Halloween-témájú süteményzászlókkal díszítve.

Ezek az egyszerű, tematikus süteményzászlók ideális feladatként szolgálhatnak a kezdéshez. A sablonok kivágása jó lehetőség a gyerekek számára, hogy kézügyeségüket fejlesszék. Azonban semmiképp ne hagyd felügyelet nélkül a legkisebbeket!

Egy Canon kompakt nyomtatóból előbukkanó, őszi témájú képekből álló lap.

A személyre szabott őszi témájú könyvjelzők ideálisak lehetnek a Halloween-partikra összeállított ajándéktasakokhoz, és egyszerűen elkészíthetők a Canon SELPHY Photo Layout alkalmazással.

A ház igazán ünnepélyesen néz ki, és az egész család ünnepi megjelenésű. Minden készen áll az ünneplésre! A Creative Parkban számos személyre szabható meghívót, borítékot és Halloween-kártyát találsz. Ezeket PIXMA nyomtatóddal kártyaméretű, Double-sided Matte Paper papírra nyomtathatod, amelyek középen összehajthatók, és a házi készítésű kártyákhoz borítékok is tartoznak. Ha inkább saját képeidet szeretnéd használni, a Canon SELPHY CP1500-készülékhez való képeslap-méretű papír előre nyomtatott vonalakkal van ellátva a bélyegző és a cím számára.

A papírból készült Halloweeni-vödrök ideálisak a parti rágcsálnivalóinak felszolgálásához, a halloweeni tasakok pedig remek ajándékul szolgálhatnak a vendégek számára. Az édességek és egy szelet sütőtökös pite mellett az ajándéktasakokat személyre szabott emléktárgyakkal is megtöltheted. Vagy miért ne nyomtathatnál tematikus matricákat a Canon SELPHY CP1500-nyomtatóddal, hogy ceruzatartókat, tükröket és telefonokat díszíts? A SELPHY Photo Layout alkalmazás Könyvjelző elrendezés opciójával akár könyvjelzőket is készíthetsz a kedvenc fotóidból. Gyorsan és egyszerűen kiválaszthatod, testreszabhatod és közvetlenül az alkalmazásból kinyomtathatod a SELPHY CP1500-készülékeddel.

Bármit is csinálsz idén ősszel, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a PIXMA vagy SELPHY nyomtatóddal és egy csipetnyi kreativitással szezonális hangulatot varázsolj.

Írta: Rachel Segal Hamilton

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek