How to print yourself a happy Halloween

KREATÍV ÖTLET HALLOWEENRE

Vidám nyomtatási projektek Halloweenre

Az idei Halloweenre fedezd fel, milyen meglepően egyszerű lehetőségeket rejtenek a saját készítésű dekorációk, jelmezek és még sok minden más. Csak egy kis kreativitásra, papírra és PIXMA nyomtatóra van szükséged. Csak válaszd ki, melyik projekt tetszik, töltsd le a sablont, nyomtasd ki az ajánlott papírra és kövesd az utasításokat a Halloween látványossá tételéhez!

Díszítsd fel az otthonod a Halloweenre!

Decorate your home for Halloween
Vicces és félelmetes Halloween dekorációk.

Vigyél egy kis kísérteties bájt az otthonodba ezekkel a vicces és egyszerű kreatív ötletekkel: Boldog Halloween banner, papírból készült töklámpás és Halloween üdvözlőkártyák.

Get Inspired Halloween
A Creative Park alkalmazás kínált tervekhez add hozzá a saját képeidet és személyre szabott terveidet is.

A gyerekek is szívesen készítik majd el a saját Halloween csomagjaikat, amelyek ideálisak a cukorkák, csokik tárolására. Fedezz fel még több tematikus nyomtatási projektet a család minden tagja számára a Creative Park weboldalon vagy alkalmazásban*.

Készíts Halloween-jelmezt (rémisztő álarc és póló)

Get Inspired Halloween mask DYI
Egyszerű, mint az egyszeregy...

Garantáltan élvezni fogod az otthoni jelmezkészítést. Először nézzük az álarcokat. Ha van otthon Canon MP-101 Matt fotópapír vagy Plus Glossy II papír, tölts le egy tökálarc-sablont – vagy egy Frankenstein vagy boszorkány álarcot, ha bátor vagy – és nyomtasd ki. Miután kivágtad – a szemnyílásokat is – rögzíts hozzá gumiszalagot mindkét oldalon lyukak, ragasztó vagy ragasztószalag segítségével.

Get Inspired Halloween CNT

Készen állsz egy rémisztő pólóra? Öt vidám lépés, és már készen is van. Szükség lesz sötét színű szövetekhez való Vasalható transzferpapírra, az egyik mintára, egy legalább 50% pamuttartalmú fekete pólóra, plusz egy vasalóra, és csak követni kell ezt az útmutatót.

Körömdíszek Halloweenre

Creative Halloween nail stickers.
Kreatív körömmatricák Halloweenre.

Legyél bevállalós és idén öltözz be másképpen, majd élvezd, amikor a bókokra azzal válaszolhatsz, hogy „magam készítettem”. Ha van PIXMA TS8350 sorozatú nyomtatód és egy kedvenc képed vagy mintád, azt egyszerűen a körmödre varázsolhatod.

Szükséged lesz a Nyomtatható körömmatricáinkra és a Nail Sticker Creator for Canon alkalmazásra Android vagy iOS rendszerhez. Válassz egy hátborzongató mintát – vagy alkosd meg a sajátodat –, majd nyomtasd ki és ragaszd fel a matricákat a körmeidre.

Get Inspired Halloween CNT

Engedd szabadjára kreativitásodat az idei Halloweenkor!

*Kompatibilis nyomtatók a Creative Park alkalmazáshoz.

Kapcsolódó cikkek
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

KÉZMŰVESKEDÉS NYOMTATÓ SEGÍTSÉGÉVEL

Eljött a kreativitás ideje – hat olyan dolgot mutatunk be, amelyeket idén karácsonykor te is elkészíthetsz a nyomtatód használatával

Éld ki a kreativitásodat, és hozd létre a saját karácsonyi ajándékaidat, dekorációidat és játékaidat az idei ünnepi időszakban. Minden sablon ingyenesen letölthető és kinyomtatható.

Printer fun for everyone

KREATÍV NYOMTATÁS

Remek szórakozás a nyomtatóval mindenki számára

Hat módszer, amellyel PIXMA nyomtatód segítségével feldobhatod otthonod, a családi programokat és eszközeidet.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához