A legjobb fényképezőgép utazásaihoz

Induljon akár egy rövid túrára a városban vagy egy izgalmas szafarira, a Canon a legjobb fényképezőgépet adja kezébe. Könnyű és kompakt úti fényképezőgépeink funkciók gazdag tárházával rendelkeznek, így élete fontos eseményeit és útjait kiváló minőségben örökítheti és oszthatja meg. A nagy zoomobjektívekkel közeli képeket készíthet az érdekes látnivalókról, a GPS funkcióval mindig pontosan meghatározhatja a fényképek készítésének helyét, a Wi-Fi funkcióval pedig otthon könnyedén megoszthatja élményeit.

A szafarikon

Amikor szafarira indul, olyan fényképezőgépet kell magával vinnie, amelynek nagy zoomjával távolról is éles képeket készíthet az egzotikus állatokról. Ultrazoomos bridge fényképezőgépeink erőteljes optikai zoommal vannak felszerelve, az optikát pedig intelligens képstabilizátor segíti az éles képek és bemozdulásmentes videók készítésében, így ezek a gépek lenyűgöző teljesítményt nyújtanak az átfogó tájképektől az extrém teleobjektíves természetfotókig.

Városnézéskor

Csúcsminőségű kompakt fényképezőgépeinkkel megörökítheti a város igazi arcát – a különleges épületektől a nyüzsgő utcákon át a bárokig és kávézókig a város minden részletét. Ezekkel a fényképezőgépekkel professzionális minőségű képeket készíthet bármilyen fényviszonyok mellett – többek között a HS Systemnek, a széles látószögű objektíveknek és a teljes kreatív vezérlésnek köszönhetően. A Wi-Fi funkcióval pedig könnyedén megoszthatja képeit utazásai közben is.

Családi összejövetelek

Bárhol is legyen az úti cél, a családi összejöveteleken olyan könnyen kezelhető fényképezőgépre van szükség, amelyet bárki magabiztosan képes kezelni, mégis elég sokoldalú az összes élmény megörökítéséhez – a futkározó gyerekek és a csoportképek fényképezésétől a lenyűgöző tájképek és gyönyörű naplementék fotózásáig. Könnyedén hordozható Superzoom kompakt fényképezőgépeinkkel egyszerűbb a téma közelébe kerülni, az intelligens képstabilizálásnak és a Smart Auto funkciónak köszönhetően az egész család egyszerűen és tökéletes minőségben örökíthet meg minden szép emléket.

A világ felfedezése

Amikor új tájak és kultúrák megismerésének vágyával telve világ körüli útra indul, olyan könnyű és kompakt úti fényképezőgépet kell magával vinnie, amely képes a nagy út minden felejthetetlen élményét tökéletes minőségben megörökíteni. A kicsi és könnyű házba épített nagy teljesítményű optikával, a GPS-követéssel és a hazatérés után a képek barátokkal és családdal való egyszerű megosztást lehetővé tévő Wi-Fi funkcióval kompakt Superzoom fényképezőgépeink ideálisak a hosszú utakra.

Társas utak és különleges alkalmak

Stílusos IXUS kompakt fényképezőgépeinkkel nagyszerű fényképeket készíthet, amikor családjával vagy barátaival szórakozni indul. Ezek az egyszerűen hordozható és kezelhető gépek minden helyzetben kiváló képeket készítenek. Wi-Fi funkcióval ellátott fényképezőgépeinket választva pedig egyszerűen megoszthatja a különleges alkalmakat okostelefonján keresztül.

Aktív és kalandos szabadidő

Strapabíró fényképezőgépünk víz-, fagy- és ütésálló, GPS funkciója segítségével pedig könnyedén nyomon követheti a fényképek készítésének helyét. Mindezek a tulajdonságok ideálissá teszik az olyan szabadtéri tevékenységek megörökítéséhez, mint a búvárkodás, a síelés vagy a hegymászás. A fényképezőgép a homok és cseppálló is, így tökéletes társ a strandon vagy a medence mellett is. Gyárilag nem vízálló Canon fényképezőgépét pedig kompatibilis vízálló tokkal védheti meg kalandjai során.

Technológiák utazáshoz

Optika és képstabilizátor

Canon optika és intelligens képstabilizátor

Fényképei még teljes zoom vagy éjszakai kézi fényképezés esetén is élesek és tiszták lesznek a Canon magas minőségű optikájának és intelligens képstabilizátor funkciójának köszönhetően, amely automatikusan csökkenti a fényképezőgép bemozdulását.

HS System

HS System

A HS System minden körülmények között kiváló eredményeket biztosít és rossz fényviszonyok között is remekel, agy még a fényképezőgépet kézben tartva is könnyedén megörökíthetők a vízparti naplementék, a gyertyafényes vacsorák és az esti utcák.

GPS

GPS

A Canon beépített vagy mobilon keresztüli GPS funkcióval ellátott kompakt fényképezőgépeivel minden fénykép és videofájl ellátható a készítés helyére vonatkozó adatokkal, így Ön sosem fogja többé elfelejteni, hol is készültek felvételei.

Wi-Fi

Wi-Fi

A Wi-Fi funkcióval ellátott fényképezőgépekkel egyszerűen csatlakozhat okostelefonokhoz és táblagépekhez a szálloda Wi-Fi hálózatán keresztül, és megoszthatja az utazásai során készített képeket.

HD videók

HD videók

Kiváló, akadásmentes HD vagy Full HD minőségű videókat készíthet, a 60p felvételek készítésére alkalmas fényképezőgépekkel pedig bármikor rögzíthet csúcsminőségű felvételeket.

Smart Auto

Smart Auto

A legjobb automata fényképezési mód, a Smart Auto több intelligens technológia ötvözésével teszi gyerekjátékká a lenyűgöző felvételek készítését.

Úti kiegészítők

Tartalékakkumulátor

Ha beszerez egy tartalékakkumulátort, nem kell aggódnia fényképezőgépe lemerülése miatt.

Vízálló tokok

Vízálló tokjainkkal akár 40 méterrel a víz alatt is fényképezhet, praktikus kialakításuk révén a fényképezőgép minden kezelőszerve könnyedén elérhető, sőt fényképezőgépét a homoktól, a hótól és a gyerekektől is megvédik.

Utazótáskák

A többzsebes utazótáskákban nemcsak a fényképezőgépnek van meg a maga helye, hanem a különböző kiegészítők, dokumentumok és egy sokoldalú hordszíj is elfér. Minden fényképezőgéphez kapható kompatibilis puha tok is.