Women in pink dresses taken with EOS 5D Mark IV

Az különbség a részletekben rejlik

A részletek megörökítése.
Örökíts meg mindent

A 30,4 megapixeles CMOS-érzékelő részletgazdag és alacsony zajszintű képeket készít az erős fényű és sötét, árnyékos helyeken is. A jobb felbontásnak köszönhetően semmi sem veszik el, így szabadon vághatsz a képből, de a minőség megmarad.

Black and white child in light with EOS 5D Mark IV

Elemzés, finomítás

Az EOS 5D Mark IV 30 millió képpontjának mindegyike két fotodiódából áll, amelyek együtt és önállóan is használhatók. Ezzel a technológiával Dual Pixel RAW (DPRAW) fájlok hozhatók létre, amelyek két nagyon kis mértékben eltérő nézőpontból készített képpárt tartalmaznak. A Digital Photo Professional szoftverrel való feldolgozás során a DPRAW-fájlok lehetővé teszik, hogy a fotósok képkorrekcióval megőrizzék az élességet.

További információ

Gyenge fényben is
kiváló felvétel

A sötétben nyújtott teljesítmény minden ISO-nál javult. Kevesebb a digitális képzaj, és a maximális érzékenység ISO 32 000-re állítható (ISO 102 400-ig). Még sötétben is biztos lehetsz a kiváló képminőségben.

Pigeons in low light with Canon EOS 5D Mark IV

Magasabb szintű
képfeldolgozás

A beépített Objektívtorzítás-korrekció a diffrakciót. a torzítást és a kromatikus aberrációt ellensúlyozva javítja az objektív teljesítményét, láthatóan szebb képet eredményezve.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Objektívoptimalizálás

A Digitális objektívoptimalizálás újabb korrekciós funkciót biztosít, amely további optikai jelenségek hatásainak kiküszöbölésére szolgál. Az eredmény: optimális teljesítmény és lenyűgöző képminőség.

Tisztaság, kontraszt és szín

Az 5D Mark IV Automatikus fehéregyensúly (AWB) beállításai eltérően viszonyulnak a mesterséges fényhez. A „Környezet-előválasztás” célja a mesterséges fényforrások meleg színtónusainak megőrzése, hogy egy jelenet hangulatából minél több maradjon meg, miközben a „Fehér-előválasztás” megszünteti a volfrám izzók melegének nagy részét, és igyekszik színsemleges képeket készíteni.

Minden részletet
megörökít

Az 5D Mark IV finom részletességű képstílus funkciója maximalizálja a fényképezőgép 30,4 megapixel felbontású érzékelője által rögzített részleteket. Előtérbe helyezi a tónusátmeneteket, és hangsúlyozza a részleteket. 

A Finom részletességű képstílusnak három – az Adobe Photoshop és a Canon DPP Életlenítő maszk szűrőjében találhatókhoz hasonló – állítható élesítési paramétere van.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

További előnyök