EOS 5D Mark IV

Az különbség a részletekben rejlik

A részletek megörökítése.
Örökíts meg mindent

A 30,4 megapixeles CMOS-érzékelő részletgazdag és alacsony zajszintű képeket készít az erős fényű és sötét, árnyékos helyeken is. A jobb felbontásnak köszönhetően semmi sem veszik el, így szabadon vághatsz a képből, de a minőség megmarad.

Elemzés, finomítás

Az EOS 5D Mark IV 30 millió képpontjának mindegyike két fotodiódából áll, amelyek együtt és önállóan is használhatók. Ezzel a technológiával Dual Pixel RAW (DPRAW) fájlok hozhatók létre, amelyek két nagyon kis mértékben eltérő nézőpontból készített képpárt tartalmaznak. A Digital Photo Professional szoftverrel való feldolgozás során a DPRAW-fájlok lehetővé teszik, hogy a fotósok képkorrekcióval megőrizzék az élességet.

További információ

Gyenge fényben is
kiváló felvétel

A sötétben nyújtott teljesítmény minden ISO-nál javult. Kevesebb a digitális képzaj, és a maximális érzékenység ISO 32 000-re állítható (ISO 102 400-ig). Még sötétben is biztos lehetsz a kiváló képminőségben.

Magasabb szintű
képfeldolgozás

A beépített Objektívtorzítás-korrekció a diffrakciót. a torzítást és a kromatikus aberrációt ellensúlyozva javítja az objektív teljesítményét, láthatóan szebb képet eredményezve.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Objektívoptimalizálás

A Digitális objektívoptimalizálás újabb korrekciós funkciót biztosít, amely további optikai jelenségek hatásainak kiküszöbölésére szolgál. Az eredmény: optimális teljesítmény és lenyűgöző képminőség.

Tisztaság, kontraszt és szín

Az 5D Mark IV Automatikus fehéregyensúly (AWB) beállításai eltérően viszonyulnak a mesterséges fényhez. A „Környezet-előválasztás” célja a mesterséges fényforrások meleg színtónusainak megőrzése, hogy egy jelenet hangulatából minél több maradjon meg, miközben a „Fehér-előválasztás” megszünteti a volfrám izzók melegének nagy részét, és igyekszik színsemleges képeket készíteni.

Minden részletet
megörökít

Az 5D Mark IV finom részletességű képstílus funkciója maximalizálja a fényképezőgép 30,4 megapixel felbontású érzékelője által rögzített részleteket. Előtérbe helyezi a tónusátmeneteket, és hangsúlyozza a részleteket. 

A Finom részletességű képstílusnak három – az Adobe Photoshop és a Canon DPP Életlenítő maszk szűrőjében találhatókhoz hasonló – állítható élesítési paramétere van.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

További előnyök