Hero 4k Lifestyle Music Promo

Mozifilmhatású 4K

Kristálytiszta

Rögzítsd videóidat az EOS 5D Mark IV hihetetlen érzékelőjével, és minden jelenetet részletesen és tisztán örökíthetsz meg. Eljött a DSLR-es filmezés új korszaka: a nagy felbontású 4K1 és a Full HD felbontás mellett akár 60p minőségű lassított felvételek is készíthetők.

Capture the moment

Örökítsd meg a pillanatot

Videó megtekintése

Tökéletes állókép
bármelyik képkockából

Az EOS-1D X Mark II-ből átvett funkcióval az EOS 5D Mark IV felhasználói is részletgazdag 8,8 megapixeles JPEG-képként menthetik a memóriakártyára a felvett 4K-videók bármely képkockáját.

4K Screengrab Music Promo

Magas képfrekvencia

A nagyobb képfrekvencia új és izgalmas lehetőségekkel vonja be a közönséget a pillanatba. A hihetetlen 120 kép/mp sebességű HD videóval a gyorsan mozgó témákról is részletes felvételeket készíthetsz.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Magas képfrekvenciájú videó

Videó megtekintése

Profi fókusz

Az EOS 5D Mark IV Dual Pixel CMOS AF funkciója az egyik legfontosabb újítás az EOS 5D Mark III-hoz képest. A 4K és a Full HD közötti összes felbontás mellett sima és pontos „pull focus“ átmenetet lehetővé tévő funkció használatához csak érintsd meg a képernyőn a fókusz kezdő és végpontját.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Ha EOS 5D Mark IV gépedhez hozzáadod a Canon Log beállítást, a széles dinamikatartomány és a nagy expozíciótartomány kivételes szabadságot tesz lehetővé az utómunkálatok során.

További információk

EOS 5D Mark IV

Részletgazdag HDR-videó

A normál és alulexponált képkockák között váltva a HDR-videó mód tömöríti a legvilágosabb részeket, és részletesebben megőrizni a csúcsfényeket, így szélesebb dinamikatartományú videó készülhet.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

A HDR segítségével ez lehetséges

Videó megtekintése

Lassíts, és örökítsd meg a különlegeset

Az EOS 5D Mark IV időzített felvételkészítési funkcióival kristálytiszta timelapse-felvételeket készíthetsz. Akár 3600 Full HD-állóképet is készíthetsz, amelyekből kb. 2 perces, különleges dinamikájú filmet állíthatsz össze.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Timelapse-felvételek készítése

Videó megtekintése

Mikrofon
és fejhallgató,
HDMI-kimenet

Mikrofon- és fejhallgató-csatlakozók a tökéletes hangzású videókért, és a megfelelő hangszint eléréséhez való hangkövetésért. A HDMI-kapcsolattal hangot és tömörítetlen Full HD-videót tudsz a külső felvevőkre és kijelzőkre küldeni.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

DM-E1 sztereó
puskamikrofon

A DM-E1 külső mikrofont az EOS 5D Mark IV-hez csatlakoztatva tökéletes hangot rögzíthetsz videóidhoz, és pontosan szabályozhatod a hangerőszintet. A HDMI-kapcsolattal hangot és tömörítetlen Full HD-videót tudsz a külső felvevőkre és kijelzőkre küldeni.

További információ

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Lábjegyzetek

További előnyök