Stay connected

Maradj kapcsolatban

Tökéletes
integráció

Az EOS 5D Mark IV beépített Wi-Fi és NFC funkciójával csatlakozhatsz telefonodhoz, táblagépedhez, laptopodhoz és egyes képmegosztó oldalakhoz. Ideális képküldésre ügyfeleknek vagy -közzétételre közösségi oldalakon. Az FTP/FTPS támogatás kiválóan használható a Wi-Fi-vel ellátott helyszínen fotózók számára abban az esetben, ha további biztonságra van szükség.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Fotózás
távirányítással

Az EOS 5D Mark IV a Canon Camera Connect alkalmazást (iOS vagy Android) futtató okoseszközről vezeték nélkül vezérelhető. Új nézőpontból készíthetsz felvételeket, és távirányíthatod az érintéses élességállítást is – ideális megoldás a filmes focus pullerek számára.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Vágás és átméretezés

Az EOS 5D Mark IV lejátszáskor elérhető vágási és átméretezési funkciójával azonnal átalakítható a kompozíció, a képek pedig egyszerűen átméretezhetők a Wi-Fi-n keresztüli küldéshez. Akárcsak az EOS-1D X Mark II-n, a fotósok a közzétételi méretre vághatják a képeket, és gyorsan elküldhetik őket a szerkesztőknek.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Tágítsd ki
a Wi-Fi hatókörét

A WFT-E7 egység bővíti a fényképezőgép vezeték nélküli rugalmasságát azáltal, hogy a fotósok számára nagyobb távolságból is lehetővé teszi a képek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történő átvitelét a fényképezőgépről a számítógépre, valamint jobb távoli felvételkészítést és médiaszerver-funkciókat biztosít.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Kapcsolatban a világgal

A beépített GPS helyadatokkal lát el minden képet, és mindig pontosra állítja az EOS 5D Mark IV óráját. Egyúttal sokkal energiahatékonyabb, így több felvételt készíthetsz. A GPS-adatok segítenek a képek katalogizálásánál, és lépéseidet követve megkeresheted a felvételek helyszínét.

Soha ne felejtsd el az adatokat

A sajtófotósoknak minden részletet meg kell örökíteniük, még az írásos információkat is. EOS 5D Mark IV fényképezőgépekre személyes adatokat és a felvétellel kapcsolatos részleteket tartalmazó metaadatsablonokat tölthetsz fel. Az információk minden képnél beágyazódnak a kép IPTC-metaadatmezőibe.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Gyors és megbízható
adatátvitel

Az USB 3.0 gyors fájlátvitelt tesz lehetővé Windows- és Mac-gépekre: ideális a stúdióban, csatlakoztatva végzett fotózáshoz.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Rugalmasság
rögzítési lehetőségek

Az EOS 5D Mark IV SD- és CF-kártyafoglalata képes a gyors UDMA 7 kártyák akár 167 MB/s-os írási sebességgel történő olvasására.

EOS 5D Mark IV dual card slots

További előnyök