Ulla Lohmann Tasmánia legdurvább mászására vállalkozott

Ulla éveken át megszállottja volt a legendás Totem Pole sziklanyúlvány megmászásának és megörökítésének. Ez történt, amikor próbát tett vele.

Cikk megtekintése

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

„Szerettünk volna egy videót készíteni gyors mozdulatokból álló sportokról kapcsolódó vágások segítségével, ami azt jelentette, hogy a legjobb minőségre és árnyalási rugalmasságra volt szükségünk az utómunkálatok során. A Canon Log beállítással az EOS 5D Mark IV képes volt erre.”

Cikk megtekintése

Image of a drone making avideo

A felvétel nyomában

Kövesd a Reuters világhírű sajtófotósait, akik az új EOS 5D Mark IV géppel inspiráló történetek után kutatva beutazzák a világot.

További információk

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

„Ebben a fényképezőgépben minden megtalálható, amire csak szükségem van; a gyenge megvilágítás mellett nyújtott technológia és a kezelés tökéletes elegye, hogy élvezzem, amit csinálok.”

Cikk megtekintése

Ulla Lohmann

„Ha valaki megkérdezi, miért érdemes az új modellre váltani, egyszerű a válaszom: ez a gép minden körülmények között jól teljesít.”

Cikk megtekintése

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.