Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Teljesítményre tervezve

Processzor
a gyorsabb munkavégzésért

Az EOS 5D Mark IV szíve egy gyors DIGIC 6+ processzor, amely a fényképezőgép viselkedésének minden elemét vezérli, beleértve az érzékelők nyers adatainak részletgazdag, alacsony zajszintű, pontos szín- és bőrtónusokkal rendelkező képfájlokká történő alakítását.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Örökíts meg
mindent kockáról
kockára

A kezdetektől fontos a teljesítmény: az EOS 5D Mark IV teljes AF és automatikus expozíció mellett 7 kép/mp1 sebességgel 21 RAW-képet vagy korlátlan JPEG-et képes készíteni egyetlen sorozatban2. Mindig készen állsz a következő képre. Élő nézetben AF-követéssel 4,3 kép/mp-es sorozatfelvételre van lehetőség. Mindig készen állsz a következő képre.

Éles és precíz
LCD-érintőképernyő

A nagy felbontású, 3,2" LCD kijelző érintőképernyős vezérlése élménnyé teszi az EOS 5D Mark IV használatát. Képernyőérintéssel válassz menüparancsot, vagy söpréssel nézegess képeket. A négy színtónus opció lehetővé teszi a képernyő használatát nappal és éjszaka egyaránt.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Csendes
fényképezés

Az EOS 5D Mark IV csendes felvétel módjában minimális szinten tarthatod a zárhangot. A speciális tompítással a fényképezőgép csendes környezetben is némán működik.

Tükör rezgést csökkentő rendszer

A fényképezőgép rázkódása vagy a tükör kilengése miatti elmosódás minimalizálására fejlesztette ki a Canon a tükörrezgést csökkentő rendszert, mely a zajszint megszüntetésével éles képeket és csendes munkát eredményez.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Tükör rezgést csökkentő rendszer

Videó megtekintése

Végig tiszta
felvételkészítés

Az Intelligens kereső II által biztosított felvételi adatok (pl.: a kettős tengelyű elektronikus szintkijelző) lehetővé teszik a világosabb és 100 százalékos rálátását a jelenetre. A felvételi adatok gondos elrendezésével és a pontos kompozícióval lehetőség van a kijelző testreszabására a fotós igényeinek megfelelően.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Egyéni
gyorsvezérlés képernyő

Minden fotós különböző, és másként dolgozik. Éppen ezért mérnökeink lehetővé tették az Egyéni gyorsvezérlés képernyőn található ikonok típusának, méretének és elhelyezkedésének gyors és egyszerű módosítását, így a kedvenc beállítások gyorsan elérhetők.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Tartósság
és megbízhatóság

Az EOS 5D Mark IV időjárás elleni védelmének3 és kemény magnéziumötvözet szerkezetének köszönhetően akkor is magabiztosan fotózhatsz, ha a körülmények rosszra fordulnak. Az EOS 5D Mark III-nál könnyebb EOS 5D Mark IV hosszabb távon is megbízható teljesítményt nyújt.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

A jobb
fotózási képességért

A BG-E20 elemtartó nem csak az EOS 5D Mark IV kezelhetőségén javít, hanem a megduplázott akkumulátor-kapacitásnak köszönhetően tovább fényképezhetsz, illetve a fókusz és a mérés vízszintes irányításával nem maradsz le a pillanatról.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Lábjegyzetek

1. 1/500 mp sebességgel vagy gyorsabb záridő, maximális rekeszérték, teljesen feltöltött LP-E6N akkumulátoregységgel, 23 °C-on. A sebesség csökken az villódzásmentes, a Dual Pixel RAW és a digitális objektívoptimalizálás esetében

2. -3 Fé egy központi AF-pontnál: f/2,8 rekeszérték, One-Shot AF (23 °C-on, ISO 100 esetén)

3. A kártyanyílást, a csatlakozófedeleket és egyéb nyitható részeket be kell zárni a por- és nedvességálló teljesítményért. Ez azonban nem tudja teljesen megakadályozni az összes por- és vízszemcse bekerülését a gépbe.

További előnyök