Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log az EOS 5D Mark IV géphez

Egyszerű színárnyaláshoz tervezett lenyűgöző videók. Extra dinamikatartománnyal és alacsony zajszintekkel.

Mi az a Canon Log?

A Canon Log egy logaritmikus tónusgörbe, amely extraszéles dinamikatartománnyal és nagy expozíciótartománnyal készít felvételeket az egyszerű színárnyalás érdekében.

Nagyobb dinamikatartomány a maximális rugalmasság érdekében

Őrizd meg a részleteket árnyékos és fényes területeken is. A Canon Log 12 fokozatú dinamikatartományt biztosít ISO 400 érzékenységnél a kontrasztos fényviszonyok esetén is természetes eredményekért.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Az utómunkálatok során életre kelő felvételek

A Canon Log felvételeken a színárnyalás a rögzítést követően rendkívül egyszerű. A képzaj is csökken, különösen az árnyékos és telítettebb helyeken. A színek természetesen hatnak, a bőrtónusok pontosak.

Footage that comes alive in post-production

A fényképezőgépek közötti folytonosság

A Canon Log felvételek a Cinema EOS kamerákkal, például az EOS C300 Mark II géppel rögzített felvételekhez hasonlítanak, így az EOS 5D Mark IV nagyszerű kiegészítő kamera lehet. Ráadásul a nem Canon fényképezőgéppel készített Log felvételekkel való összeillesztés is egyszerűbb.

Continuity between cameras
Make the grade

Egyszerű használat

Használd a Canon Log beállítást több fényképezőgéppel történő felvételkészítéshez, hogy a felvételek hibátlanul egymáshoz illeszkedjenek.

Videó megtekintése

Canon Log és 4K – a tökéletes kapcsolat

Az EOS 5D Mark IV lehetővé teszi a Canon Log használatát olyan egyéb kreatív filmes funkciókkal, mint a Dual Pixel CMOS AF, az akár 120p értékű nagy képfrekvencia, valamint a lenyűgöző 4K felbontás.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

Megtekintéssegéd

Készíts felvételeket a Canon Log beállítással, és tekintsd meg őket előnézetben a Megtekintéssegéddel, amely a fényképezőgép LCD-képernyőjén megmutatja, milyen lehet a felvétel az utómunkálatokat követően.

View Assist

A Canon Log beállítással kapcsolatos megjegyzések az EOS 5D Mark IV használata esetén

A Canon Log beállítással a következő funkciók nem működnek videofelvételek készítésekor: Képstílus, Megvilágításoptimalizálás, Csúcsfényárnyalat-elsőbbség, Time-lapse videók és HDR videók. 


Canon Log beállítással történő felvételkészítés esetén az AF funkcióval való fókuszálás gyenge megvilágítás vagy kevés kontraszt esetén nehezebb lehet, mint normál felvételkészítéskor. 

Ha a Canon Log be van állítva, a témától és a felvételi körülményektől függően vízszintes zajcsíkok jelenhetnek meg a videón. A tényleges videofelvételt megelőzően javasolt néhány próbafelvétel készítése. Tájékoztatjuk, hogy a képzaj erősebbé válik, ha a rögzített videó színárnyalása során nagy kontrasztot alkalmazol. 

A Canon Log beállítás használata esetén előfordulhat, hogy az ég vagy a fehér falak színátmenetei nem jelennek meg megfelelően. Zaj, rendellenes expozíció és rendellenes színek is megjelenhetnek. 


Videók az EOS Utility szoftvert használó számítógépekkel rögzíthetők. Ugyanakkor az EOS Utility nem használható a Canon Log beállítására. A Canon Log a fényképezőgéppel állítható be.

Készen állsz a Canon Log beállításra való frissítésre?

A Canon Log díjköteles frissítésként a helyi Canon szervizben adható hozzá az EOS 5D Mark IV géphez.

Tudd meg, hogyan

Kapcsolódó tartalom