PTZ szoftveres vezérlő

Canon kamera-távvezérlési alkalmazás

Egészítsd ki PTZ-infrastruktúrádat ezzel az akár 20 Canon PTZ kamera kezelésére is alkalmas, ingyenes Canon szoftverrel, amellyel egyszerre akár kilenc kamera élő előnézetét is megtekintheted a felhasználói felületen.

 • Távvezérlés számítógépről

  Vezérelj akár 20 Canon PTZ kamerát, amelyek közül kilencnek bármikor megtekintheted az előnézetét a felhasználói felületen. Mindössze egy Windows 10 operációs rendszerű laptopra van szükséged, és már használhatod is.

 • Automatikus kameraregisztráció

  A Canon automatikus kameraregisztrációja az ugyanazon IP-hálózatra csatlakoztatott összes Canon kamerát megkeresi, így egyszerűen és gyorsan állíthatod be őket.

 • Beállítások felügyelete és megtekintése azonnal

  A képernyős megjelenítéssel könnyedén megadhatod az olyan képbeállításokat, mint az írisz, az erősítés, a fehéregyensúly és még sok mást, majd valós időben láthatod a módosításokat.

 • Az előre beállított helyzetek teljes vezérlése

  Vezérelj akár 100 előre beállított szöget kameránként, az egyes helyzetek között pedig rendkívül egyszerűen válthatsz. Akár tíz különböző mozgás (pásztázás, döntés, zoom) rögzítését teszi lehetővé, amelyek egyetlen gomb megérintésével előhívhatók.

 • Precíz beállítás és vezérlés

  Az alkalmazással finomhangolhatod a kiválasztott kamera képbeállításait, úgy mint az írisz, fehéregyensúly, erősítés és még sok minden más, illetve beállíthatod a pásztázás, a dőlés és a zoom sebességét.

 • Testreszabható vezérlés billentyűzettel

  A billentyűzet segítségével vezérelheted a kamerát, megadhatod a beállításokat, illetve gombokat rendelhetsz a pásztázás, döntés és zoom vezérlésének beállításához. Az íriszvezérlés és erősítésbeállítások hozzárendelésével pontosan úgy vezérelheted PTZ-egységed beállításait, ahogy szeretnéd.

 • Vezérlés táblagéppel Wi-Fi-n keresztül

  Az alkalmazás a Windows 10 operációs rendszerű táblagépekkel is kompatibilis. Csatlakozz Wi-Fi-n keresztül ahhoz a hálózathoz, amelyhez a kamerák csatlakoznak, így mozgás közben is folyamatosan irányításod alatt tarthatod a fényképezést.

Műszaki adatok

 • Távvezérlés számítógépről

  Vezérelj akár 20 PTZ kamerát és tekintsd meg 9 előnézetét közülük

 • Beállítások felügyelete és megtekintése azonnal

  A kijelző lehetővé teszi számodra, hogy figyelemmel kövesd a tartalmakat és azoknak megfelelően módosítsd a képbeállításokat

 • Az előre beállított helyzetek teljes vezérlése

  Kameránként akár 100 előre programozott felvételi szög

 • Testreszabható gombok

  Használd a billentyűzetet, hogy vezérlhesd a kamerákat, a beállításokat és gombokat oszthass ki a különböző funkciókhoz

 • Vezérlés táblagépen keresztül

  Kompatibilis Windows 10 operációs rendszert futtató tabletekkel

Töltsd le az ingyenes szoftvert

Válaszd ki a terméket alább a fényképezőgép-távvezérlési alkalmazás letöltéséhez, amelyet kifejezetten a PTZ fényképezőgépek termékcsaládjához terveztünk, így akár 20 fényképezőgépet is vezérelhetsz, amelyek közül kilencnek megtekintheted az élő előnézetét.

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltsd ki a rövid űrlapot, ha szeretnéd, hogy a Canon termékszakértője felvegye veled a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában).
  Az adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.