Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

Sokoldalú 4K Super 35mm-es Cinema EOS rendszerű kamera

BESZÉLJ A CANONNAL

Rendkívül sokoldalú Cinema EOS rendszer

Az új generációs EOS C300 Mark III a Canon új 4K Super 35mm DGO-érzékelőjét tartalmazza a 4K 120P lassítással, nagy dinamikatartománnyal és Dual Pixel CMOS AF-szal az EOS C500 Mark II vázában.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon EOS C500 Mark II

Műszaki adatok

4K

4K/120fps

Super 35mm CMOS-érzékelő alacsony zajjal

DIGIC DV7 Image Processor

Dual Gain Output (kettős erősítésű kimenet)

Több mint 16 lépésben állítható dinamikatartomány

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Belső 4K Cinema RAW Light rögzítés

RAW-fájlok hatékony rögzítése CFexpress-kártyára

4K 4:2:2 10-bit

4K, 4:2:2, 10 bit

Akár 810 Mbit/s-os belső rögzítés és az ALL-I és Long GOP formátumok támogatása

Dual CFexpress slots

Két CFexpress-kártyanyílás

Egyidejű vagy memóriaváltásos rögzítés

High Dynamic Range support

Nagy dinamikatartomány támogatása

SMPTE ST 2084 és ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Úttörő autofókusz-technológia

Pontos és megbízható; érintőképernyős vezérléssel

12G-SDI terminal

12G-SDI csatlakozó

4K-kimenet egyetlen kábellel

CANON EOS C300 MARK III

* A Canon hivatalos licenc alapján használja a CFexpress Ver.2.0™ védjegyet, amely a CompactFlash Association tulajdona, és amelyet különböző joghatóságoknál is bejegyezhettek.

TÖLTSD LE MOST AZ ÚJ KÉSZÜLÉKSZOFTVERT*

Használd ki az EOS C300 Mark III fényképezőgép összes képességét a teljesen új, skálázható, 12 bites Cinema RAW Light LT, ST és HQ belső rögzítési lehetőségekkel, az automatikus ISO-beállítást tartalmazó expozícióvezérléssel, a Lejátszási módban megjelenített képarányjelzéssel és még sok más funkcióval… További információkért és a letöltéshez kattints az alábbi hivatkozásra.

*A készülékszoftver 2024 júniusában válik elérhetővé

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Videó megtekintése

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Videó megtekintése

ARE YOU A REGISTERED BUSINESS?

Would you like to speak to a Canon sales representative about your business needs. If yes, complete the short form with your details and we’ll be in touch.

I AM A BUSINESS

Regisztrálj a EOS C300 MARK III rendszerbe érdeklődési körödnek megfelelően

Legyél az elsők között, akik megkapják a EOS C300 MARK III rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.

IRATKOZZ FEL MOST!

Új 4K Super 35mm CMOS-érzékelő a lélegzetelállító képminőségért

Az újonnan kifejlesztett 4K S35mm érzékelőnek és a DIGIC DV7 képfeldolgozónak köszönhetően az EOS C300 Mark III kamerával rendkívül nagy felbontású képeket készíthetsz több mint 16 lépésben állítható dinamikatartománnyal.

Megnyerő jellemzője az akár 102 400 ISO fényérzékenység, amely alacsony zajszintű képeket eredményez olyan, gyenge megvilágításnál is, amelynél az emberi szem már nehezen lát.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Super 35mm DGO (Dual Gain Output, kettős erősítésű kimenet) érzékelő valós idejű HDR-felvételekhez

A DGO-érzékelő egy újonnan kifejlesztett képalkotó rendszer, amely gyenge megvilágítás mellett is kivételesen tiszta, jó képminőséget, valamint kiváló HDR-felvételi lehetőségeket biztosít.

A DGO-érzékelőn minden pixel két különböző erősítési szinttel olvassa ki a képet, egy magas és egy alacsony szinttel, amelyek kombinálásával egyetlen kép jön létre. A magasabb erősítési szintű kiolvasás a sötét területek tiszta részleteinek rögzítésére van optimalizálva, míg az alacsonyabb erősítési szintű kiolvasás a világosabb területek részleteinek rögzítésére van optimalizálva. Ezért, ha ezt a pixelszintű pontossággal kombináljuk, a világos és a gyenge fényviszonyok mellett látható részletek és tulajdonságok egyaránt megmaradnak, és javításra kerülnek, ami lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy lenyűgöző, akár 16-nál is több fokozatú dinamikatartományt érjen el.

Az új DGO-érzékelő kompatibilis a Dual Pixel AF rendszerrel is, így a felhasználó nagyobb szabadságot élvezhet a kívánt kép elérésében.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Akár 120 kép/mp-es képfrekvencia 4K-ban

Az EOS C300 Mark III támogatja a folyamatos, akár 120 kép/mp-es 4K felvételkészítést Cinema RAW Light és XF-AVC formátumban is. 2K (kivágási) módban 12 kép/mp-től akár 180 kép/mp-ig beállítható a képfrekvencia a nagyobb kreatív szabadság érdekében, a Slow & Fast (Lassítás és gyorsítás) gomb pedig gyors hozzáférést biztosít a kívánt lassítási és gyorsítási beállításokhoz.

High Frame rates up to 120FPS

Sokféle autofókusz funkció

Beépített elektronikus képstabilizátor támogatása

Az EOS C300 Mark III kamerába elektronikus képstabilizátor került, amely támogatja a kamera bemozdulásának 5 tengelyes korrigálását. A fókusztávolság manuális megadásával az elektronikus képstabilizálás akkor is lehetséges, ha a használt objektívek nem képesek az elektronikus objektívkommunikációra.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Kompakt, könnyű és megbízható

Kb. 1,750 grammos, könnyű vázának köszönhetően kényelmesen elférnek rajta giroszkópos tartók és kézi szerkezetek, így sokféle felvételi körülményhez jelent ideális megoldást.

Compact lightweight and reliable

Úttörő autofókusz-technológia*

Az EOS C300 Mark III a Canon Dual Pixel CMOS AF technológiájával kínál nagy sebességű, folyamatos automatikus fókuszálást, és megbízható arcfelismerést kínál akár 120p-ig. A felhasználók ezenfelül a 4,3 hüvelykes LM-V2 LCD-monitorral végezhetnek egyenletes, intuitív érintéses fókuszálást, a javított fókuszvezérlésnek köszönhetően pedig természetesebb fókuszhúzást érhetnek el.

A még pontosabb autofókusz-teljesítmény érdekében az EOS C300 Mark III segítségével az AF-követés sebessége és érzékenysége is beállítható. 

*a kompatibilis objektívekkel

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Sokféle választható bajonett és objektív

Az EOS C300 Mark III támogatást nyújt a különböző projekteknél igényelt opcionális cserélhető objektívfoglalatokhoz.

Az EF objektívfoglalat tökéletesen alkalmazható sokféle Canon EF objektívnél, például az EF Cine Prime objektívek esetében, az opcionális PL bajonett pedig támogatja a Cooke/i rendszert. Ezenfelül a B4 objektívekhez használható B4 bajonettadapterek is rendelkezésre állnak (EF vagy PL bajonettekhez).

EF bajonett

EF bajonett

EF Cinema Lock bajonett

EF Cinema Lock bajonett

PL bajonett

PL bajonett

Kiválóan konfigurálható és moduláris kialakítás

Az opcionális kiegészítőkészletek rugalmas moduláris kialakítása és konfigurálhatósága segít kezelni a sokféle filmforgatási igényt.

Az EU-V1 kiegészítőkészlet többek között a Genlock interfésszel biztosít további csatlakozási lehetőségeket, az EU-V2 kiegészítőkészlet pedig további interfészeket biztosít, például két másik XLR-bemenetet, valamint a hosszabb rögzítési időről gondoskodó V-rögzítésű akkumulátortartót. Az EU-V3 kiegészítőkészletet többkamerás élő produkciókhoz tervezték, felvételjelző és visszajelző támogatással. Az opcionális EVF-V50 kereső ideális kézi használathoz, ugyanakkor gimbal használata esetén könnyedén eltávolítható.

Highly configurable and modular design

A többféle rögzítési formátum támogatja a közvetítésekhez való munkafolyamatokat

A kettős kártyanyílás lehetővé teszi a párhuzamos belső rögzítést 12 bites Cinema RAW Light LT/ST/HQ fájlokként vagy 4K XF-AVC (4:2:2 10 bites) fájlokként egy CFexpress kártyára. Az XF-AVC az ALL-I és a Long-GOP tömörítési opciók támogatásával számos munkafolyamat követelményének megfelel. Proxy fájlok is rögzíthetők az SD-kártyára, ami még hatékonyabbá teszi a szerkesztési munkát.

5.9K

4K

akár 1 Gbit/s (vagy 2,1 Gbit/s 120 kép/mp mellett)

4K 4:2:2 10-bit

4K, 4:2:2, 10 bit

akár 810 Mbit/s (vagy 2Gbit/s 120 kép/mp mellett)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Kiegészítőkészletek

Canon Multi-Camera Control alkalmazás

Egyidejűleg akár 4 profi videokamerát is vezérelhetsz okostelefonoddal Wi-Fi-n keresztül, kihasználva a Canon számos Cinema EOS és XF kamerájába beépített XC protokolljának előnyeit.

Elérheted az élő nézőképet, valamint kezelheted a különböző kamerabeállításokat, beleértve az expozíciót, a fókuszt, a zoomot, a felvételindítót, a felvétel formátumát és még sok mást.

Kompatibilis a következőkkel: EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II és XF605. Letölthető az iOS App Store áruházból 2023 decemberétől.

Canon Multi-Camera Control App

Canon EOS C300 Mark III
Értékelések

What's in the box

A doboz tartalma

EOS C300 Mark III váz

LM-V2 LCD-monitor

LA-V2 LCD-csatlakoztató egység

UN-5 egységkábel

GR-V1 kameramarkolat

Fogantyú

Mikrofontartó egység

BP-A60 akkumulátoregység

CG-A20 akkumulátortöltő

CA-CP200B kompakt hálózati adapter

AC hálózati kábel

SS-1200 vállszíj

Kiegészítőrendszer-rögzítőelemek

Hüvelykujjtámasz

Vázsapka

Imbuszkulcsok és csavarok

Tartozékok

Kapcsolódó termékek

A következő is érdekelhet

Iratkozz fel és legyél naprakész

Iratkozz fel a profik által nyújtott tippekre, az iparággal kapcsolatos hírekre, eseménymeghívásokra és készülékszoftver-frissítésekre.

IRATKOZZ FEL MOST

Canon EOS C500 Mark II