PTZ kamerák

Canon CR-X300

A hordozható, IP65 besorolású, 20-szoros optikai zoommal, 6G-SDI csatlakoztathatósággal, IP-vezérléssel és -adatátvitellel, valamint az Automatikus ismétlés funkcióval rendelkező kültéri PTZ kamerának köszönhetően még rossz időben is készíthetsz 4K UHD felvételeket.

 • Hatásos 4K és Full HD képvilág

  A DIGIC DV6 képfeldolgozó egységgel rendelkező 1/2,3” típusú 4K/UHD CMOS-érzékelő részletgazdag felvételeket készít akár 4K 30P formátumban10 bites 4:2:2 rögzítésnél. A videót továbbfejlesztett Full HD képminőségben is elérheti a 4K túlmintavételezésnek köszönhetően.

 • Sokoldalú, kiváló minőségű 20-szoros optikai zoom

  A CR-X300 20-szoros optikai zoomos, 29,3–601 mm-es fókusztávolságú, UHD minőségű objektívvel (35 mm-essel egyenértékű) rendelkezik, 20-szoros digitális zoom opcióval. A CR-X300 Canon 4 tengelyes képstabilizátor rendszerrel is rendelkezik, így felvétel közben is fokozott stabilitást biztosít.

 • Továbbfejlesztett adatátviteli és kimeneti opciók

  A CR-X300 a 6G SDI és HDMI kimeneteknek köszönhetően rendkívül rugalmas, a PoE++ és a hálózati csatlakoztathatóság pedig támogatja a Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS, STT, FreeD és NDI|HX videóátviteli, valamint a Standard Communication, adatátviteli és vezérlési protokollokat.

 • Hibrid AF a nagy pontosságú fókuszálásért

  A CR-X300 a nagy pontosságú, kontrasztalapú AF-et nagy sebességű, fázisfelismerő AF-fel ötvözi, ezáltal még rossz fényviszonyok mellett is pontosan tud fókuszálni a témára.

 • Egyenletes, precíz vezérlés

  A CR-X300 egyidejűleg képes nagy pontosságú svenkelésre, döntésre és zoomolásra 0,3 fok/mp-es lassúsággal, még előbeállításokkal is, és kompatibilis a Canon RC-IP100 vezérlővel, a Távoli kameravezérlés alkalmazással, valamint egyes harmadik felektől származó opciókkal is.

 • Különböző megvilágításokhoz

  A CR-X300 belső 1/8-as, fokozatos kialakítású ND-szűrővel van felszerelve, továbbá rászerelhető egy 1/32-es továbbfejlesztett ND-szűrőmechanizmus is, amely egy szűrőt illeszt az objektív elülső felületére, ezáltal az ND-tartományt 1/32 és 1/256 közöttire szélesíti ki.

 • Egyedi képbeállítások

  A CR-X300 egyedi kép menüvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képbeállítások finomhangolását más fényképezőgépekkel (pl. Cinema EOS) rengeteg helyzetben, így több fényképezőgép használata esetén is hatékonyan dolgozhatsz.

 • Strapabíró és tartós váz

  Ezt az IP65 besorolású, víz- és porálló, teljesen szigetelt, beépített törlővel szerelt házat fejlett sótaszítással látták el, hogy -15 és +40 °C között és akár 90%-os páratartalom mellett is megfelelő teljesítményt és tiszta képet tudjon nyújtani.

 • Zavartalan, kiváló minőségű 4K videóstreamelés

  Az ingyenes1 Webcam Driver2 segítségével akár 4K 30p felbontásban is élvezheted a zavartalan videóstreamelést legfeljebb 5 kiválasztott Canon PTZ-kamerával3 egyszerű ethernet-kapcsolaton keresztül. A legtöbb UVC-t igénylő konferenciaplatformmal és alkalmazással kompatibilis Windows OS szoftver egy virtuális USB-illesztőprogram, amely egyszerű videóstreaming integrációt kínál, így ideális megoldás videókonferenciákhoz és online előadásokhoz.

  1. Előfordulhat, hogy harmadik fél licencére van szükség
  2. A szoftver 2022 júniusától elérhető
  3. Csak a CR-N500, CR-N300 és CR-X300 típusokra vonatkozik

KÉSZÜLÉKSZOFTVER-FRISSÍTÉS AZ ÚJ AUTOMATIKUS ISMÉTLÉS ALKALMAZÁSHOZ

A Canon CR-X300 mostantól egy új alkalmazást támogat az automatikus ismétléshez. Erre a készülékszoftver-frissítésre az alkalmazás új funkcióinak telepítéséhez van szükség. Az alkalmazás a márkakereskedőnél vásárolható meg további díj ellenében.

 • Automatikus ismétlés

  RA-AL001 automatikus ismétlő alkalmazás. Programozz be ismétlődő kamerapásztázást, -döntést és mozdulatokra történő zoomolást, hogy egyenletesen és pontosan követhesd az ismétlődő élő eseményeket. Készíts felvételeket stílusosan az élő eseményekről és zenei előadásokról.

Műszaki adatok

 • 4K UHD

  1/2,3” típusú érzékelő a lenyűgöző minőségért

 • 20-szoros optikai zoom

  35 mm-essel egyenértékű 29,3–601 mm-ig terjedő fókusztávolság (csak UHD esetén), továbbá 20-szoros digitális zoom FHD minőségben

 • DIGIC DV6 képfeldolgozó

  Nagy teljesítményű képfeldolgozás akár 4K 30P formátumban 10 bites 4:2:2 rögzítésnél

 • Protokollok széles választékának támogatása

  RTMP, NDI|HX, RTP/RTSP, RTMPS Canon XC protokoll és Standard Communications (soros) protokoll

 • Hibrid AF

  A rossz fényviszonyok mellett is gyors és pontos fókuszálásért

 • IP65 besorolás

  Időjárásálló kialakítás a víz- és porállóság érdekében

 • Automatikus ismétlés funkció

  Programozz be ismétlődő kamerapásztázást, -döntést és mozdulatokra történő zoomolást egy kiegészítő fizetéses alkalmazáson keresztül

Intelligens automatikus ismétlés*

Programozz be ismétlődő kamerapásztázást, -döntést és mozdulatokra történő zoomolást, hogy egyenletesen és pontosan követhesd az ismétlődő élő eseményeket a Canon fejlett meghajtómechanizmusának köszönhetően. Tapasztald meg a mozdulatok rugalmas beprogramozásának élményét egy olyan funkcióval, amely oda-vissza ismétlést inicializál, ezáltal nincs szükség operatőrre. Öt automatikus mozgási útvonal regisztrálható, amelyek könnyen létrehozhatók vagy testreszabhatók az egyszerű beállítást lehetővé tevő felhasználói felületen keresztül.

* Fizetett licenc szükséges

Automatikus ismétlődés keretei

Érzékelőméret

1” típusú CMOS-érzékelő
1/2,3” típusú CMOS-érzékelő
1” típusú CMOS-érzékelő
1/2,3” típusú CMOS-érzékelő

Optikai zoom

15-szörös optikai zoom
20-szoros optikai zoom
15-szörös optikai zoom (30-szoros bővített)(1)*
20-szoros optikai zoom

Fókuszáló rendszer

Dual Pixel CMOS autofókusz
Hibrid autofókusz
Dual Pixel CMOS autofókusz
Hibrid autofókusz

Maximális felbontású kimenet

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Beltér/kültér

Beltérben
Beltérben
Kültéri (IP55 – Víz- és porálló)
Kültéri (IP65 – Víz- és porálló)

Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

 1. * 30-szoros bővített zoom Full HD felbontásban
CR-X300

A doboz tartalma

 • CR-X300 főegység

 • Tápkábel

 • Csatlakozófedél

 • Fontos információs lap

 • Szabályozási adatlap

Kapcsolódó termékek