Új NEW

PTZ vezérlő

Canon RC-IP1000

Akár 200 kamera vezérlése és felügyelete lehetséges ezzel a professzionális PTZ-vezérlővel, amely 7 hüvelykes, többfunkciós érintőképernyővel, ergonomikus botkormánnyal és zoom billenőgombokkal, valamint gombokkal és tárcsákkal segíti a pontos vezérlést.

Műszaki adatok

 • Video- és bemenetfelügyelet IP-hálózaton keresztül

  Akár 200 kamera felügyelete és vezérlése.

 • A kamerák számítógép nélküli beállítása

  Kamerák regisztrálása és rendszerbeállítása számítógép nélkül.

 • Professzionális be- és kimenetek

  HDMI-kimenet, 12G-SDI-bemenet/-kimenet, soros RJ45, LAN/POE+, két USB-port és két 25 érintkezős GPIO D-Sub-csatorna.

 • Több fizikai gomb és tárcsa

  A professzionális vezérléshez és beállításhoz.

 • Kiváló minőségű botkormány és zoom billenőgomb

  Ergonomikus, kényelmes kialakítás.

 • 7 hüvelykes érintőképernyő

  Az adatfolyamok áttekintéséhez, az AF-beállításokhoz, a kivágott területek megadásához és még sok minden máshoz.

 • Több kamera vezérlése

  Több kamera vezérlése csoportosítással.

 • Nyílgombok

  Egyszerű navigáció a menüben.

 • Speciális vezérlés az előbeállításhoz és a követéshez

  Más kamerák követés végrehajtása közben történő vezérlése. Az előbeállítás egyszerűen elérhető a fizikai gomb/érintőképernyő segítségével.

Esettörténetek

Az élő közvetítés plusz dimenziót ad a videoprodukcióknak. Ismerd meg, hogyan használták ki ezek a vásárlók a Canon integrált megoldásait.

 • case-stories

  A televíziós műsorszórás újraértelmezése a Canon PTZ megoldásai használatával Szlovákia egyik legnépszerűbb csatornájánál

  A népszerű szlovák csatorna, a TV JOJ forradalmasítja a Canon CR-N500 PTZ kamerák használatát a TV-minőségű műsorszórás érdekében. Ez az első állomás Szlovákiában, ahol kizárólag PTZ megoldásokkal szerelték fel a stúdiót.

 • case-stories

  Hogyan inspirálta a Canon a gyermekkori barátokat a videoprodukciós ügynökség elindítására

  A kis létszámú csapattal dolgozó Inspiroiva Creative minden feladatot meg akart oldani, amit az ügyfeleitől kapott – és a Canon felszerelések teljes flottája segített ennek megvalósításában.

 • case-stories

  Románia legnagyobb független TV-csatornája teljes egészében megújítja felszerelését a Canon segítségével

  Az Antena Groupnak fel kellett készülnie minden gyártási kihívásra, a Canon segítségével pedig mindennel szembe tudtak nézni a thai szigetvilágtól kezdve a jégpályákig.

 • Az RC-IP1000 összehasonlítása

  Nézd meg, hogyan viszonyul az RC-IP1000 a Canon más PTZ-vezérlőihez.

  Képernyő mérete

  7 hüvelyk

  7 hüvelyk

  Élő bemenet megtekintése

  Igen

  Video csatlakoztatása

  12G-SDI BE/KI, IP BE, HDMI KI

  Fényképezőgép csatlakoztatása

  LAN, 5 db RS-422

  LAN, RS-422

  Vezérelhető kamerák száma

  200

  100

  Felvétel/GPIO csatlakoztatása

  2 db 25 érintkezős D-sub

  9 érintkezős D-sub

  Tápellátás

  12 V DC (XLR) / PoE+

  12 V DC

  benefit-module_01

  Tapintható pontosság professzionális vezérlés

  A PTZ kamerák mozgásának finomhangolását lehetővé tévő ergonomikus kialakítású botkormány kényelmesen elfér a tenyeredben, és intuitív vezérlést tesz lehetővé az elforgatásra adott reakciók által. Felül egy testreszabható gombot találsz, amely még sokoldalúbb használatot tesz lehetővé, például a One-Shot AF vagy az alaphelyzetbe való visszatérés funkció hozzárendelésével.

  Több fizikai gomb és tárcsa

  Hatékonyan vezérelheted a csatlakoztatott kamerákat a 42 gombnak és 14 tárcsának köszönhetően, amelyek olyan funkciókat vezérelnek, mint az írisz, a gamma, a Knee és a fehéregyensúly. A háttérvilágítással rendelkező LED-ek segítenek az általános láthatóság megteremtésében, míg a professzionális zoom billenőgomb tűéles pontosságot biztosít a nagyítás beállításakor.

  benefit-module_02
  benefit-module_03

  Video- és bemenetfelügyelet IP-hálózaton keresztül

  A 7 hüvelykes érintőképernyőn IP-hálózaton keresztül gyorsan és egyszerűen felügyelheted és vezérelheted a Canon kamerák adatfolyamát, és akár kilencet is megtekinthetsz egyszerre különböző elrendezési lehetőségekkel. Az érintőképernyő automatikusan átvált a kiválasztott kamera élő közvetítésének megjelenítésére. Másik lehetőségként a 12G-SDI- vagy HDMI-porton keresztül egy teljes képernyős adatfolyamot továbbítható külső monitorra.

  Egyszerű beállítás számítógép nélkül

  Az RC-IP1000 kamerakereső funkciójával új kamerákat kereshet és regisztrálhat a LAN-hálózaton keresztül. Az RC-IP1000 akár 200 csatlakoztatott kamera összes rendszerbeállítását – pl. IP-cím, azonosító vagy jelszó – képes módosítani. Számítógép nélkül is elvégezheted a kamera és a távvezérlő kezdeti beállítását.

  benefit-module_04
  benefit-module_05

  Többkamerás vezérlés egyszerűen

  Csoportosítsd egybe az összes kamerát, vagy akár tíz kamerát egy csoportban. Elérhető egyszerre több PTZ-kamera előbeállításainak végrehajtása, valamint a Canon PTZ és Cinema EOS1 sorozat többi tagjának és az XF605 Pro videokamerának a vezérlése.

  Intuitív érintőképernyő

  A számos beállítás elérhető az érintőképernyőn keresztül. Beállíthatod a fókuszpontokat és módosíthatod a beállításokat az érintő AF, valamint az arc- és szemérzékelés funkcióban, továbbá vezérelheted a kézi fókuszpontot, és beállíthatod a kivágott területeket, hogy két adatfolyamot küldhess egy kameráról2.

  benefit-module_06
  benefit-module_07

  Professzionális kimenetek és csatlakozások

  Az RC-IP1000 beépíthető a meglévő infrastruktúrába, vagy távolról is használható a bemenetek széles választékának köszönhetően, beleértve a 12 V-os (DC) XLR-portot, az öt soros RJ45-portot, a LAN-/POE+-csatlakozót, az USB-portot, a HDMI-kimenetet, az 12G-SDI-bemenet/-kimenet és két 25 csatlakozós GPIO D-Sub-csatornát. A GPIO-/SDI-kapcsolat és a videokapcsoló használatával az RC-IP1000 kameraválasztása automatikusan tökéletesen összekapcsolható a videokapcsolón választott kamerával.

  Speciális vezérlés az előbeállításhoz és a követéshez

  Követés közben egy másik kamerát is vezérelhetsz, és e kamera pozícióját beállíthatod anélkül, hogy meg kellene várnod, amíg a követés/előkészítés befejeződik. Az előbeállítások és követések elnevezésével regisztrálhatod és kezelheted azokat az érintőképernyőn, az RC-IP1000 fizikai gombját pedig az előbeállítások és a követés gyors eléréséhez tudod használni.

  benefit-module_08
  1. C500 Mark II, C300 Mark III és C70 fényképezőgépek
  2. Csak a CR-N700 esetében
  RC-IP1000

  A doboz tartalma

  • RC-IP1000 fő egység

  Regisztráld a meghosszabbított jótállásod

  Vásárolj bármilyen távoli PTZ kamerát vagy távvezérlőt, és az 1 évvel meghosszabbított jótállásra vonatkozóajánlatunkkal még nagyobb nyugalmat élvezhetsz.

  Canon RC-IP1000
  Értékelések

  Kapcsolódó termékek

  Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

  Kérjük, töltsd ki a rövid űrlapot, ha szeretnéd, hogy a Canon termékszakértője felvegye veled a kapcsolatot.

  A következő is érdekelhet

  A Canon úttörő szerepet tölt be a PTZ-technológia és a többkamerás gyártás szakértőjeként.