Hero image
alt text goes here

PROFESSZIONÁLIS
KIJELZŐK

Széles színskálájú és nagy dinamikatartománnyal rendelkező Canon 4K professzionális referenciakijelzők műsorsugárzáshoz és filmgyártáshoz.

Kitűnő minőség

A Canon egyedülálló képalkotási tapasztalata és a fejlett képalkotási technológiák konzisztensen pontos színvisszaadást és rendkívül nagy, 4K képfelbontást biztosítanak.

DP-V2421

DP-V2421

Nagy fényerejű, 24" 4K HDR referenciakijelző 12G-SDI interfésszel és számos 4K felbontásra képes funkcióval.

DP-V2421

Teljes tartomány

Exceptional 4K capability

Kivételesen nagy, 4K felbontás

A kijelzőt nagy fényerő, mély fekete szín, pontos színvisszaadás és széles dinamikatartományt (HDR) támogató funkciók jellemzik, így tökéletesen használható megoldást jelent 4K UHD felbontású műsorsugárzáshoz és filmgyártáshoz.

HDR és széles színskála támogatása

Az EOTF széles dinamikatartománynak (PQ és Hybrid Log-Gamma), valamint a széles színskálának (pl. ITU-R BT.2020 és DCI-P3) köszönhetően számos különböző 4K filmgyártási folyamathoz használható.

HDR and wide colour gamut support

Valósághű színvisszaadás

A Canon innovatív, nagy színmélységű képfeldolgozó motorja és az IPS panel technológiával ellátott háttérvilágítás-szabályozó rendszer segít a pontos színvisszaadás elérésében, amely során egyenletes fényerőt biztosít a képernyő teljes felületén, minden látószög esetén.

Faithful colour reproduction

Egyszerű használat, számos csatlakozási lehetőség

A vezérlőgombbal és a különböző funkciókhoz hozzárendelhető funkciógombokkal ellátott beépített vezérlőpanel egyszerű használatot tesz lehetővé, a számos különböző csatlakozási lehetőségnek köszönhetően pedig probléma nélkül integrálhatod a meglévő rendszerekhez.

Simple operation and wide connectivity

Kapcsolódó termékek

  • Canon
  • K professzionális kijelzők