RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUÁLIS VALÓSÁG

Egy új látásmód. Üdvözlünk a Canon EOS VR RENDSZERBEN

Fedezd fel, hogyan készíthetsz magával ragadó háromdimenziós tartalmakat egy teljes képmezős EOS fényképezőgép és az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektív segítségével, mindezt az EOS VR RENDSZER nyújtotta egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamat előnyeinek kihasználásával.

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltsd ki a rövid űrlapot, ha szeretnéd, hogy a Canon termékszakértője felvegye veled a kapcsolatot.

Rögzíts sztereoszkopikus 180°-os VR felvételeket az EOS fényképezőgéppel

A Canon innovatív megoldása a 180°-os VR képek rögzítéséhez leegyszerűsíti az egész folyamatot. Kihasználja az RF rögzítési rendszer előnyeit, amely lehetővé teszi egy kompakt kettős halszem objektív kialakítását, amely sztereoszkopikus bal és jobb szem képeket vetít egyetlen teljes képmezős érzékelőre. Ez az innovatív kialakítás hatékonyan kiküszöböli az objektív igazításával és a képszinkronizálással kapcsolatos problémákat, és közvetlenül egyetlen fájlra rögzíti a kettő, egymás melletti halszemképet. Ezért a konvertálás és a végleges térhatású VR-kép exportálása egyszerűbbé és megbízhatóbbá válik.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Fotózz

A kompatibilis teljes képmezős, RF foglalatú fényképezőgépeket, mint például a lenyűgöző, nagy felbontású érzékelővel rendelkező EOS R5/R5 C, mostantól egyszerűbb beállítani, és segítségével könnyebb elkészíteni a térhatású 180°-os VR képeket. Egyszerűen csatlakoztasd az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektívet a megfelelő készülékszoftverrel rendelkező, támogatott fényképezőgéphez, válaszd ki a kívánt beállításokat, és merülj el a virtuális tartalomkészítés teljesen új világában.

Távoli felvételkészítés

A Canon EOS Utility (kábeles kapcsolat esetén) vagy a Camera Connect (mobil vezeték nélküli kapcsolat esetén) legújabb verziójával távolról állíthatod be és vezérelheted a fényképezőgépet, miközben élő előnézetben láthatod az egymás melletti kettős halszem vagy térhatású képet.

Camera Connect
EOS VR Utility

Konvertálás

Ami korábban több fényképezőgép-/fájlrendszerrel végzett igazítást, szinkronizálást és összetűzést igényelt, az a Canon EOS VR Utility1 használatával (amely támogatja a Canon RAW formátumot a támogatott fényképezőgépek esetében, beleértve az EOS R5 C típusának 8K RAW LT/60P formátumát) mostantól lényegesen egyszerűbben megoldható – az alkalmazással a térhatású felvételek és állóképek szerkesztéshez és lejátszáshoz való átalakítása sokkal hatékonyabban végezhető el. A Canon EOS VR beépülő modul segítségével akár közvetlenül az Adobe Premiere Pro1 programba is importálhatod és automatikusan konvertálhatod a Canon Vr-felvételeket (MP4).

Szerkesztés

A Canon EOS VR Utility segítségével konvertálás előtt végezheted el a Canon VR-videófájlok előzetes vágását. Ha azonban nagyobb szabadságot szeretnél a minőség és a szerkesztés felett a professzionálisabb anyagokhoz, akkor használd az Adobe Premier Pro programot az EOS VR Utility programban konvertált fájlok importálásával, vagy egyszerűen használd az Adobe Premier Pro EOS VR beépülő modulját az EOS VR-fájlok egy folyamatban történő importálásához és konvertálásához.

Beépülő modul az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz, VR

A Canon EOS VR RENDSZER előnyei

A Canon EOS VR RENDSZER gyorsabb és hatékonyabb utat kínál a lenyűgöző, professzionális térhatású 180°-os VR tartalmak létrehozásához, az első lépésektől egészen a végeredményig.

 • TECHNOLÓGIA

  Két objektív, egy érzékelő

  Lehetővé teszi a kompatibilis, nagy felbontású, RF foglalatú fényképezőgépek, például az EOS R5/R5 C2 számára, hogy két képet rögzítsen egyetlen teljes képmezős érzékelőre, így gyorsabb, egyszerűbb és megbízhatóbb a fényképezőgép beállítása, mivel nem szükséges a fényképezőgép vagy az objektív igazítása és szinkronizálása. Ráadásul az egy fényképezőgépen egyetlen érzékelőrendszer használata azt jelenti, hogy mindkét kép ugyanazzal színvisszaadással és expozíciós értékkel fog rendelkezni, és minden fényképezőgép-beállítás is pontosan ugyanaz lesz, így az utómunka során kevesebb időre van szükség a bal és jobb oldali képek összehangolásához.

 • TECHNOLÓGIA

  Hatékony fájlkezelés és konvertálás

  A bal és a jobb szem képének egy érzékelőre történő rögzítése lehetővé teszi a már összehangolt és szinkronizált képek rögzítését egyetlen fájlba. Ez leegyszerűsíti a fájlkezelést a térhatású konvertáláshoz (nem igényel további folyamatokat a több kép/fájl összefűzéséhez) és a különböző professzionális kodekekbe történő exportáláshoz, és a fájl készen áll a lejátszásra vagy további szerkesztésre egy NLE idővonalban.

 • TECHNOLÓGIA

  EOS-kamerarendszer

  Egy olyan EOS fényképezőgép, mint az EOS R5/R5 C, a 8K-s érzékelőjével lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy ismertebb és rugalmasabb kamerarendszerrel dolgozzanak, miközben képesek Canon Log/Log3 felvételeket készíteni, amelyek nagy felbontású és széles dinamikatartományú képeket biztosítanak, így a felvételek sokkal valósághűbbek és magukkal ragadóbbak.

Kapcsolódó szoftver

Kapcsolódó termékek

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Szeretnél többet megtudni a Canon EOS VR rendszerről?

 1. A kompatibilis Canon fényképezőgéppel rögzített 180°-os VR képek szférikus kivetítésének elvégzéséhez az EOS VR Utility alkalmazás és az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült EOS VR beépülő modul szükséges. Az EOS VR Utility 1.2 vagy újabb verziója lehetővé teszi a támogatott Canon RAW-fájlok, köztük az EOS R5 C 8K RAW LT/60P fájljainak konvertálását (a kompatibilis RAW-formátumok fényképezőgépenként eltérőek lehetnek), valamint támogatja az Apple Silicon és a GPU-gyorsítást. Előfordulhat, hogy a Canon ID azonosítót igénylő, 2 percnél hosszabb videók konvertálásához előfizetési szolgáltatásra van szükség. A használt fényképezőgép speciális „HEVC aktivátor” telepítésére is szükség lesz.
 2. A VR-kompatibilitáshoz szükség lehet a legújabb készülékszoftver-frissítésre.

  MEGJEGYZÉS: EZ A VR RENDSZERSZOFTVER ELTÉRHET A KERESKEDELMI TERMÉKTŐL.