PIXMA minőség és gyorsaság

PIXMA-logo-and-emblem.pngA PIXMA termékcsalád nyomtatóival a lehető legjobb minőségű nyomatok készíthetők. A kiemelkedő, fotólabor-minőségű nyomatok titka a különleges nyomtatási technológia egyesítése a Canon tintapatronokkal és papírokkal.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

FINE technológia

Rendkívüli részletgazdagság

A FINE a Canon egyedülálló nyomtatófejes technológiája, mely minden PIXMA nyomtató alapja: gyors és rendkívül részletgazdag fotónyomtatást tesz lehetővé. A rendkívül pontos tintakiosztást nagyszámú, sűrűn elhelyezett, fotolitográfiás eljárással előállított mikroszkopikus tintafúvóka biztosítja.

hybrid-ink-system.png

Hibrid tintarendszer

Éles szövegek és élénk színek

A dokumentumok grafikus elemei és a szöveg éles megjelenítéséhez, valamint a kiemelkedő színvisszaadáshoz számos PIXMA nyomtató festékalapú és pigmenttinta-patronokat alkalmaz. A festékalapú tinták különleges minőségű, élénk színű fényképnyomatok előállítására szolgálnak, a fekete pigmenttintákkal pedig határozott körvonalú, tiszta nyomatok állíthatók elő kisméretű betűkből és éles vonalakból.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Fotótinták

Jó minőségű, tartós fényképek az otthonodban

Örökre megőrizheted emlékeid. A valódi Canon tinták és Canon fotópapírok együttes használatával tökéletesen kihasználhatod a FINE-nyomtatófej kitűnő nyomtatási tulajdonságait. Az eredmény: még élénkebb, gyönyörű képek, melyek még tovább megőrzik színeiket.

CL100plus.png

A ChromaLife100+ tinták kiváló színvisszaadással és még mélyebb fekete árnyalatokkal garantálják az élénk képeket. A képek sokáig megőrzik eredeti színeiket: több mint 200 évig fotóalbumban, kb. 40 évig üvegezett képkeretben (fényállóság), és 10 évig üveg nélküli képkeretben (levegőállóság).

CL100.png

A ChromaLife100 tinták használatával fényképei tovább megőrzik színüket. A PP-201 fotópapírra nyomtatott képek fotóalbumban több mint 100 évig megőrizhetők

LUCIA.png

A professzionális LUCIA pigmenttinták pontos színvisszaadást és még hosszabb élettartamot biztosítanak. A nyomatok sokáig megőrzik eredeti színeiket: kb. 200 évig fotóalbumban, 80 évig üvegezett képkeretben (fényállóság), és 50 évig üveg nélküli képkeretben (levegőállóság).

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Nyomtatási sebességek

A valódi nyomtatási sebességek megismerése és összehasonlítása

A FINE technológia gyors fotó- és dokumentumnyomtatást tesz lehetővé. A Canon a legújabb nemzetközi szabványokat (ISO) használja a nyomtatási és másolási sebesség mérésére. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy Canon nyomtatód vagy multifunkcionális készüléked valóban a megadott teljesítménnyel működik.

A fényképek tartósságára vonatkozó adatokat gyorsított tesztek alapján ismertetjük.

A ChromaLife100 tartóssági adatok a CL-541 / CL-441 tintákra és a PP-201 fotópapírra vonatkoznak.

A ChromaLife100+ tartóssági adatok a CLI-551 / CLI-451 tintákra és a PT-101 fotópapírra vonatkoznak.

A LUCIA tartóssági adatok a PGI-72 tintákra és a SG-201 / LU-101 fotópapírokra vonatkoznak.

A PIXMA iP100 tinták fény- és levegőállóság nélkül támogatják a ChromaLife100 rendszert.