PIXMA minőség és gyorsaság

A PIXMA termékcsalád nyomtatóival a lehető legjobb minőségű nyomatok készíthetők. A kiemelkedő, fotólabor-minőségű nyomatok titka a különleges nyomtatási technológia egyesítése a Canon tintapatronokkal és papírokkal.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE technológia

Rendkívüli részletgazdagság

A FINE a Canon egyedülálló nyomtatófejes technológiája, mely minden PIXMA nyomtató alapja: gyors és rendkívül részletgazdag fotónyomtatást tesz lehetővé. A rendkívül pontos tintakiosztást nagyszámú, sűrűn elhelyezett, fotolitográfiás eljárással előállított mikroszkopikus tintafúvóka biztosítja.

Hibrid tintarendszer

Éles szövegek és élénk színek

A dokumentumok grafikus elemei és a szöveg éles megjelenítéséhez, valamint a kiemelkedő színvisszaadáshoz számos PIXMA nyomtató festékalapú és pigmenttinta-patronokat alkalmaz. A festékalapú tinták különleges minőségű, élénk színű fényképnyomatok előállítására szolgálnak, a fekete pigmenttintákkal pedig határozott körvonalú, tiszta nyomatok állíthatók elő kisméretű betűkből és éles vonalakból.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Fotótinták

Jó minőségű, tartós fényképek az otthonodban

Örökre megőrizheted emlékeid. A valódi Canon tinták és Canon fotópapírok együttes használatával tökéletesen kihasználhatod a FINE-nyomtatófej kitűnő nyomtatási tulajdonságait. Az eredmény: még élénkebb, gyönyörű képek, melyek még tovább megőrzik színeiket.

A ChromaLife100+ tinták kiváló színvisszaadással és még mélyebb fekete árnyalatokkal garantálják az élénk képeket. A képek sokáig megőrzik eredeti színeiket: több mint 200 évig fotóalbumban, kb. 40 évig üvegezett képkeretben (fényállóság), és 10 évig üveg nélküli képkeretben (levegőállóság).