Hero

PIXMA nyomtatószoftver

A Canon a PIXMA-féle nyomtatási élmény gazdagítását célul kitűzve számos szoftverlehetőséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Az egyes szoftverek részletei a letöltésükhöz szükséges linkkel együtt ezen az oldalon találhatók.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alább felsorolt szoftverek opcionális jellegűek. Ez azt jelenti, hogy bármikor telepíthetők, illetve szükség esetén eltávolíthatók anélkül, hogy ez a PIXMA-nyomtató alapvető nyomtatási funkcióit módosítaná.

Aktuális szoftver

Kérjük, használja az alábbi linkeket a jelenleg elérhető Canon-szoftverpaletta leírásának megtekintéséhez:

My Image Garden

My Image Garden

A My Image Garden egy olyan praktikus szoftveralkalmazás, melynek segítségével egyszerűen rendezheti és nyomtathatja fényképeit. Noha a My Image Garden telepítése opcionális, mindenféleképpen javasoljuk, hogy PIXMA-nyomtatójából a lehető legtöbbet hozhassa ki.

A szoftveralkalmazás a fényképeit automatikusan az elkészítésük időpontja szerinti naptári rendbe rendezi. Egyébiránt arcfelismerési funkciót is beállíthat. Ekkor a My Image Garden a számítógépén található összes fényképet megkeresi, és azokat a képeken szereplő személyek szerint rendezi. A My Image Garden segítségével egyszerűen készíthet és nyomtathat fotókollázsokat, üdvözlőkártyákat és naptárakat a megadott sablonok segítségével.

A Full HD videónyomtatás a My Image Garden olyan funkciója, amelynek segítségével filmfelvételeiből képeket nyomtathat. Nem kell mást tennie, mint lejátszani egy HD filmet, kijelölni fényképként való nyomtatásra a kívánt képkockákat, egyesíteni több képkockát, majd néhány klippel elmesélni egy történetet.
A közvetlenül a lemezre történő nyomtatásnak köszönhetően közvetlenül a nyomtatható lemezre nyomtathat. A megadott sablonok segítségével tervezze meg kedvenc képeiből feliratokkal ellátott egyedi címkéjét. Fényképeihez speciális szűrőket is hozzáadhat, például a halszemhatás, az elmosódott háttér és a lágy fókusz szűrőjét.

A My Image Garden legújabb verzióját a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le. Ugyancsak hasznos és letölthető a My Image Garden szoftveralkalmazás felhasználói kézikönyve.
A My Image Garden PIXMA nyomtatójának eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

Vissza az elejére

Gyorsmenü

A Quick Menu segédprogram segítségével egyszerűen megnyithatja a nyomtatóhoz kapott alkalmazásokat és kézikönyveket. Ezenkívül az online termékinformációkhoz is könnyen hozzáférhet. Noha a Quick Menu telepítése opcionális, mindenféleképpen javasoljuk annak érdekében, hogy PIXMA-termékének a lehető legtöbb előnyét élvezhesse.

A My Image Garden telepítésével lehetősége nyílik arra is, hogy képeit diavetítés formájában tekintse meg az asztalon lévő „Image Display” (Képmegtekintés) funkció segítségével.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Solution Menu EX segédprogramot felváltotta a Quick Menu.

A Quick Menu legújabb változatát a PIXMA-termékcsalád oldaláról a termék kiválasztásával töltheti le. Ugyancsak hasznos és letölthető a Quick Menu felhasználói útmutatója.
A Quick Menu PIXMA-nyomtatójának eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

Vissza az elejére

Quick Menu
MyPrinter

My Printer

A My Printer segédprogram révén egyszerűen elérheti és módosíthatja a nyomtató beállításait (például papírforrás). Noha a My Printer telepítése opcionális, mindenféleképpen javasoljuk annak érdekében, hogy PIXMA-termékének a lehető legtöbb előnyét élvezhesse.

A segédprogram ezenkívül diagnosztizálni tudja az illesztőprogram beállításánál felmerülő esetleges problémákat és azokat meg is oldja.
A hibaelhárítási információk az Ön számára is elérhetők, így elősegítve a különféle problémák (például tinta elkenődése) megoldását.

A My Printer segédprogram legújabb verzióját a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le. A My Printer PIXMA-nyomtatójának eredeti szoftverbeállításaiban szerepel.

Vissza az elejére

Easy-WebPrint EX

Az Easy-WebPrint EX a Microsoft Internet Explorer böngészőhöz kapcsolódó beépülő modul, amellyel egyszerűen kijelölheti egy adott weboldal fontos részeit, majd kivághatja és nyomtatás céljából egy dokumentumhoz adhatja azokat. A modul nyomtatási előnézet, kivágás és elrendezésszerkesztés funkcióval is rendelkezik.

Az Easy-WebPrint EX szoftveralkalmazás legújabb verzióját a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le. Az Easy Web Print EX PIXMA nyomtatójának eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

Vissza az elejére

Easy-WebPrint EX
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Az Easy PhotoPrint Pro az Adobe Photoshop és Digital Photo Professional szoftverekhez kapcsolódó beépülő modul. Az Easy-PhotoPrint Pro segítségével egyszerűen nyomtathatja ki képeit különféle stílusokban – például szegély nélküli teljes oldalra, indexként, egyszínű és Adobe RGB módban.

Az Easy-PhotoPrint Pro legújabb változatát a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le.

Vissza az elejére

Canon IJ Network Tool

A Canon IJ Network Tool segédprogram segítségével hálózatra csatlakoztatott nyomtatójának hálózati beállításait telepítheti, megtekintheti, vagy akár konfigurálhatja.

A Canon IJ Network Tool legújabb verzióját a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le.

Vissza az elejére

Canon IJ Network Tool
Creative Park

Creative Park

A Creative Park egy mindenki számára elérhető online szolgáltatás, melynek segítségével személyre szabott üdvözlőlapokat, naptárakat, és számos egyéb, fénykép- és papíralapú tárgyat készíthet.

Nézze meg most a Creative Park szolgáltatást!

Vissza az elejére

Print Studio Pro

A Print Studio Pro egy kifejezetten a PIXMA professzionális nyomtatókhoz tervezett beépülő modul. További információért, kérjük, látogasson el a Print Studio Pro oldalra.

Vissza az elejére

Print Studio Pro

Archivált szoftver

A Canon által már lecserélt korábbi szoftverek leírásának megtekintéséhez használja az alábbi hivatkozásokat:

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint EX

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Easy-PhotoPrint EX szoftveralkalmazást felváltotta a My Image Garden.

A Canon Easy-PhotoPrint Ex szoftver segítségével egyszerűen, gyorsan és játszi könnyedséggel nyomtathat kiváló minőségű fényképeket.
Az Easy-PhotoPrint EX számos kreatív opciót biztosít a PIXMA-tulajdonosok számára – többek között a szegély nélküli fényképek, albumok, naptárak, illetve fotómatricák készítésének lehetőségét.

Az Easy-PhotoPrint EX valamennyi funkciója elérhető a My Image Garden szoftveralkalmazáson keresztül, amelyet a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva tölthet le.

Vissza az elejére

MP Navigator EX

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az MP Navigator EX terméket felváltotta a My Image Garden.

Ez a szoftveralkalmazás lehetővé teszi fényképek és dokumentumok beolvasását, elmentését és kinyomtatását. Képeit szerkesztheti is, illetve elektronikus leveleihez csatolhatja.

Az MP Navigator EX segítségével egyszerre több dokumentumot is tud szkennelni, és akár a készülék üveglapméreténél nagyobb képeket is beolvashat. Beolvasott képeit el is mentheti, azokat elektronikus leveleihez csatolhatja, vagy akár szerkesztheti, illetve ki is nyomtathatja.

Most már az MP Navigator EX valamennyi funkciója elérhető a My Image Garden szoftveralkalmazáson keresztül, amelyet a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva tölthet le.

Vissza az elejére

MP Navigator EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a CD-LabelPrint terméket felváltotta a My Image Garden.

A CD-LabelPrint programmal képeiből és szöveges dokumentumaiból könnyedén létrehozhat személyre szabott címkéket CD-i és DVD-i számára.

A My Image Garden legújabb verzióját a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva töltheti le.

Vissza az elejére

Solution Menu EX

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Solution Menu EX segédprogramot felváltotta a Quick Menu.

A Solution Menu EX révén egyszerűen hozzáférhet PIXMA-terméke felhasználói kézikönyvéhez, akárcsak a fényképnyomtató szoftverhez.

Most már a Solution Menu EX valamennyi funkciója elérhető a Quick Menu segédprogramban, amelyet a PIXMA termékcsalád oldaláról a terméket kiválasztva tölthet le.

Vissza az elejére

Solution Menu EX

További ajánlatok…