A PIXMA hatékonysága

A PIXMA innovatív technológiája egyszerűbbé és minden eddiginél hatékonyabbá teszi nyomtatójának működését. A legújabb termékválaszték számos olyan gazdaságos funkciókkal rendelkezik, mint pl. az automatikus kikapcsolás és a kétoldalas nyomtatás, amelyek segítenek csökkenteni papír- és áramfogyasztását. A PIXMA maximális kényelmet biztosít minimális veszteség mellett.

[IMAGE] Automatikus bekapcsolás logó

Automatikus bekapcsolás

Nyomtatás és energiatakarékosság egyszerűen

A kényelmes Wi-Fi nyomtatás érdekében az automatikus bekapcsolás funkció automatikusan gondoskodik a nyomtató bekapcsolásáról a nyomtatás megkezdése előtt. Az automatikus kikapcsolás funkcióval az USB-csatlakozással rendelkező nyomtató magától kikapcsol egy előre beállított időt túllépő használaton kívüli állapotot követően.

[IMAGE] Csendes mód logó

Csendes mód

A nyomtatási zaj csökkentése

A csendes mód automatikusan lassítja a nyomtatási sebességet, jelentősen csökkentve a nyomtatási művelet zaját a halk, otthoni nyomtatás érdekében. Az opciót beállíthatja a számítógépen, vagy testreszabhatja közvetlenül a nyomtató képernyőjén, azáltal, hogy megadja, egész nap bekapcsolva maradjon, vagy csak a megadott alkalmakkor kapcsoljon be.

[IMAGE] Automatikus kétoldalas nyomtatás

Kétoldalas nyomtatás

Csökkentse a papírra fordított költségeket a papírtakarékos automatikus kétoldalas nyomtatással

[IMAGE] Kétoldalas nyomtatás

A legtöbb PIXMA nyomtató és multifunkciós készülék rendelkezik beépített automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval az automatikus kétoldalas nyomtatás és a professzionális dokumentumok létrehozása érdekében. A papírra fordított költségek csökkentése mellett ezen opció a nyomtatás környezetre gyakorolt hatást is mérsékli.

Kétoldalas nyomtatás otthon

Kétoldalas nyomtatás kis irodában


Kétoldalas nyomtatás

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket

Egy dokumentum vázlatának nyomtatásakor használhatja a kétoldalas nyomtatás lehetőséget. Így a dokumentum két oldalát egyetlen lapra nyomtathatja, egyaránt csökkentve a tintára és a papírra fordított költségeket. A több oldal nyomtatása egyetlen lapra opció minden PIXMA nyomtató esetében elérhető.

Csökkentse költségeit XL kazettákkal

Csökkentse eredeti Canon tintára fordított költségeit a választható nagy kapacitású XL kazettákkal, amelyek segítségével többet nyomtathat kevesebbért. Spóroljon a dupla és a multi csomagokkal - ezek a praktikus csomagok kedvező áron elérhetőek.

Nyomtatási kapacitás

Akár kicseréli a tintapatront, akár új nyomtatót vásárol, az egyetlen patronnal kinyomtatható oldalak száma (nyomtatási kapacitás, angolul „ink yield”) fontos szempont.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex logó

Easy-WebPrint EX

Tartsa kézben a webes nyomtatást

Az Easy-WebPrint EX egy beépülő modul a Microsoft Internet Explorer böngészőhöz, amellyel egyszerűen kijelölheti egy weboldal fontos részeit, majd kivághatja és nyomtatáshoz egy dokumentumhoz adhatja őket.

[IMAGE] Újrahasznosítás logó

Kazetták újrahasznosítása

A Canon újrahasznosító rendszere

A Canon egyes országokban tintapatron-újrahasznosító rendszert működtet. Ezekben a kiselejtezett tintapatronok 100%-át újrahasznosítják, új tintapatront vagy más terméket állítva elő belőlük, aminek köszönhetően egyetlen tintapatron sem kerül hulladéklerakóba.

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.