A PIXMA hatékonysága

A PIXMA innovatív technológiája egyszerűbbé és minden eddiginél hatékonyabbá teszi nyomtatód működését. A legújabb termékválaszték számos olyan gazdaságos funkciókkal rendelkezik, mint pl. az automatikus kikapcsolás és a kétoldalas nyomtatás, amelyek segítenek csökkenteni papír- és áramfogyasztásod. A PIXMA maximális kényelmet biztosít minimális veszteség mellett.

[IMAGE] Efficiency-banner

[IMAGE] Automatikus bekapcsolás logó

Automatikus bekapcsolás

Nyomtatás és energiatakarékosság egyszerűen

A kényelmes Wi-Fi nyomtatás érdekében az automatikus bekapcsolás funkció automatikusan gondoskodik a nyomtató bekapcsolásáról a nyomtatás megkezdése előtt. Az automatikus kikapcsolás funkcióval az USB-csatlakozással rendelkező nyomtató magától kikapcsol egy előre beállított időt túllépő használaton kívüli állapotot követően.

[IMAGE] Csendes mód logó

Halk üzemmód

A nyomtatási zaj csökkentése

A csendes mód automatikusan lassítja a nyomtatási sebességet, jelentősen csökkentve a nyomtatási művelet zaját a halk, otthoni nyomtatás érdekében. Az opciót beállíthatod a számítógépen, vagy testreszabhatod közvetlenül a nyomtató képernyőjén, azáltal, hogy megadod, egész nap bekapcsolva maradjon, vagy csak a megadott alkalmakkor kapcsoljon be.

[IMAGE] Automatikus kétoldalas nyomtatás

Kétoldalas nyomtatás

Csökkentsd a papírra fordított költségeket a papírtakarékos automatikus kétoldalas nyomtatással

[IMAGE] Kétoldalas nyomtatás

A legtöbb PIXMA nyomtató és multifunkciós készülék rendelkezik beépített automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval az automatikus kétoldalas nyomtatás és a professzionális dokumentumok létrehozása érdekében. A papírra fordított költségek csökkentése mellett ezen opció a nyomtatás környezetre gyakorolt hatást is mérsékli.


Kétoldalas nyomtatás

Csökkentsd a tintára és papírra fordított költségeket

Egy dokumentum vázlatának nyomtatásakor használhatod a kétoldalas nyomtatás lehetőséget. Így a dokumentum két oldalát egyetlen lapra nyomtathatod, egyaránt csökkentve a tintára és a papírra fordított költségeket. A több oldal nyomtatása egyetlen lapra opció minden PIXMA nyomtató esetében elérhető.

Csökkentsd költségeid XL kazettákkal

Csökkentsd az eredeti Canon tintára fordított költségeket a választható nagy kapacitású XL kazettákkal, amelyek segítségével többet nyomtathatsz kevesebbért. Spórolj a dupla és a multi csomagokkal – ezek a praktikus csomagok kedvező áron elérhetőek.

PIXMA XL kazetták

Nyomtatási kapacitás

Ha új tintapatront, vagy akár új nyomtatót vásárolsz, az egyetlen patronnal kinyomtatható oldalak száma (nyomtatási kapacitás, angolul „ink yield”) fontos szempont.

Tudjon meg többet a nyomtatási kapacitásról

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex logó

Easy-WebPrint EX

Tartsd kézben a webes nyomtatást

Az Easy-WebPrint EX egy beépülő modul a Microsoft Internet Explorer böngészőhöz, amellyel egyszerűen kijelölheted egy weboldal fontos részeit, majd kivághatod és nyomtatáshoz egy dokumentumhoz adhatod őket.

[IMAGE] Újrahasznosítás logó

Kazetták újrahasznosítása

A Canon újrahasznosító rendszere

A Canon egyes országokban tintapatron-újrahasznosító rendszert működtet. Ezekben a kiselejtezett tintapatronok 100%-át újrahasznosítják, új tintapatront vagy más terméket állítva elő belőlük, aminek köszönhetően egyetlen tintapatron sem kerül hulladéklerakóba.

További információk

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.