A PIXMA hatékonysága

A PIXMA innovatív technológiája egyszerűbbé és minden eddiginél hatékonyabbá teszi nyomtatód működését. A legújabb termékválaszték számos olyan gazdaságos funkciókkal rendelkezik, mint pl. az automatikus kikapcsolás és a kétoldalas nyomtatás, amelyek segítenek csökkenteni papír- és áramfogyasztásod. A PIXMA maximális kényelmet biztosít minimális veszteség mellett.

Automatikus bekapcsolás

Nyomtatás és energiatakarékosság egyszerűen

A kényelmes Wi-Fi nyomtatás érdekében az automatikus bekapcsolás funkció automatikusan gondoskodik a nyomtató bekapcsolásáról a nyomtatás megkezdése előtt. Az automatikus kikapcsolás funkcióval az USB-csatlakozással rendelkező nyomtató magától kikapcsol egy előre beállított időt túllépő használaton kívüli állapotot követően.

Halk üzemmód

A nyomtatási zaj csökkentése

A csendes mód automatikusan lassítja a nyomtatási sebességet, jelentősen csökkentve a nyomtatási művelet zaját a halk, otthoni nyomtatás érdekében. Az opciót beállíthatod a számítógépen, vagy testreszabhatod közvetlenül a nyomtató képernyőjén, azáltal, hogy megadod, egész nap bekapcsolva maradjon, vagy csak a megadott alkalmakkor kapcsoljon be.

Kétoldalas nyomtatás

Csökkentsd a papírra fordított költségeket a papírtakarékos automatikus kétoldalas nyomtatással

A legtöbb PIXMA nyomtató és multifunkciós készülék rendelkezik beépített automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval az automatikus kétoldalas nyomtatás és a professzionális dokumentumok létrehozása érdekében. A papírra fordított költségek csökkentése mellett ezen opció a nyomtatás környezetre gyakorolt hatást is mérsékli.