PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Egyszerű
CSATLAKOZTATÁS

A PIXMA nyomtatóknak köszönhetően egyszerűen csatlakozhatsz és nyomtathatsz vezeték nélkül több eszköz segítségével.

A nyomtatás és szkennelés intelligens módja

Fedezd fel, hogy milyen egyszerűen nyomtathatsz és szkennelhetsz vezeték nélkül az iOS vagy androidos okoseszközöd és az ingyenes Canon PRINT alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Google Play-ből

Nézd meg, hogy milyen kevés lépés szükséges a nyomtatód beállításához

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Gyorsan beállíthatod és akár 10 nyomtatót is regisztrálhatsz a Canon PRINT alkalmazással – és egyszerűen megoszthatod őket több felhasználóval is.

Videó megtekintése

Nézd meg, milyen egyszerű a mobileszközökhöz való csatlakozás, illetve azokról történő nyomtatás

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Az egyszerű vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a PIXMA nyomtatók segítségével mindenki könnyedén nyomtathat dokumentumokat és fényképeket mobileszközéről.

Videó megtekintése

Nézd meg, hogyan készíthetsz menet közben képernyőképet PDF-ekről

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

A dokumentumok beolvasásának rögzítése az okostelefonod kamerájának segítségével egyszerű a Canon PRINT alkalmazás okostelefonos rögzítés és másolás funkciójával.

Videó megtekintése

Regisztrálj és csatlakozz a nyomtatódhoz a Bluetooth® technológián keresztül

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

A Bluetooth® technológiával rendelkező PIXMA nyomtatók esetében gyorsan csatlakozhatsz az okoseszközödhöz a Canon PRINT alkalmazással.

Videó megtekintése

Nézd meg a gyors, vezeték nélküli szkennelést működés közben

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

A PIXMA nyomtatóról az okoseszközödre vagy felhőalapú szolgáltatásokba** való szkennelés gyerekjáték a Canon PRINT alkalmazás segítségével. Kapcsolódjál, válaszd ki a kívánt dokumentumot, és már szkennelhetsz is.

Videó megtekintése

Nézd meg, hogyan nyomtathatsz népszerű alkalmazásokról

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Nyomtasd ki a közösségi oldalakon (pl. Instagram vagy Facebook) lévő kedvenc történeteidet másodpercek alatt, egyenesen a nyomtatód képernyőjéről a PIXMA Cloud Link szolgáltatással.

Videó megtekintése

Felhőalapú nyomtatás és beolvasás egyszerűen

Élvezd a népszerű felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatás és beolvasás szabadságát** – ezek a funkciók ráadásul közvetlenül a nyomtatóról, illetve a Canon PRINT alkalmazás segítségével okoseszközödről is elérhetőek, nincs szükség hozzájuk számítógép használatára.

Azonnali intelligens nyomtatás

Az Apple AirPrint, az androidos Mopria és a Windows 10 Mobile támogatásának köszönhetően azonnal nyomtathatsz vezeték nélkül az okoseszközödre, anélkül, hogy ehhez alkalmazásokat kellene letöltened.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Ossz meg kiváló fényképeket

A Canon Message in Print alkalmazásával rejtett személyes üzeneteket helyezhet el a fényképeken, így kreatív megoldást kínál azok megosztására. Helyezz el rejtett információkat vagy adatokat (pl. videót, zenét vagy szöveget) a nyomtatott üzenetbe.

Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Google Play-ből

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Támogatás

*Bluetooth® technológiával felszerelve (a Bluetooth-on keresztül történő nyomtatás és szkennelés kizárólag Android-rendszerű eszközökön érhető el). A Bluetooth-kommunikációval és a Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazással elérhető funkciók működése nem garantált minden Android okostelefonon. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

**A felhőbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

***Szükség van hozzá internetkapcsolatra, illetve a Message in Print alkalmazásra, mely 2017. október közepétől ingyenesen letölthető az App Store-ból. Az iOS 9.0 vagy újabb verziójú rendszert futtató iPhone 6 vagy újabb verziójú készülékekkel kompatibilis. Az eszközödnek csatlakoztatva kell lennie egy vezeték nélküli funkciókkal rendelkező, működő hálózathoz. Eredeti tartalmat kell létrehozni a Message In Print alkalmazás/szolgáltatás segítségével, majd egy kompatibilis, legkésőbb 2009 augusztusában megjelent Canon nyomtatón ki kell nyomtatni, és el kell küldeni a címzettnek, aki a kompatibilis Message In Print alkalmazáson keresztül a kompatibilis eszközén megtekinti a képet és tartalmat. A kompatibilis papírméretek közé tartozik a 4×6" és 5×5" négyzet alak, a kompatibilis hordozótípusok közé pedig csak a következők tartoznak: Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster és Photo Paper Matte. Előfordulhatnak kivételek.