Canon PRO photo papers

Canon fotópapírok

Találd meg az igényeidnek megfelelő Canon tintasugaras nyomtatóhoz való papírt, legyen szó kiállításra szánt profi stúdiónyomatokról vagy gyermekeknek készülő szórakoztató kreatív projektekről. Papírválasztékunk a PIXMA PRO és imagePROGRAF PRO sorozatainkkal is kompatibilis.

Galéria minőség

A profi és amatőr fotósok igényeit is szem előtt tartva készült prémium papírok minden pillanatban galériaminőségű eredményt biztosítanak. A fényes, csillogó és matt bevonatoknak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a kreatív elképzelésedhez illeszkedő papírt.

ICC-profilok

Telepíts további ICC-profilokat, és bővítsd a Canon professzionális fotónyomtatód által támogatott fotópapír-választékot, és ruházd fel profi kinézettel képeidet.

Tudj meg többet itt

Fényképek otthon

Ismerd meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket, és fedezd fel a gyors, fotólabor minőségű otthoni fényképnyomtatást. A fényes, félfényes vagy matt papírokkal élénk színű nyomatokat készíthetsz a nyaralásról készült vagy családi fényképekből.

Kreatív projektek

A fotómatricák, a transzferpapírok és üzleti prezentációkhoz való papíroktól kezdve, az üdvözlőkártyákhoz, naptárakhoz és lenyűgöző háromdimenziós papírdíszekhez használt matt papírig – a Canon kreatív hordozói új irányt szabnak a kreativitásodnak.

Ajánlatok a Pro termékcsaládhoz

A következő is érdekelhet...