Fotópapír PIXMA nyomtatóhoz

Találja meg az igényeinek megfelelő Canon fotópapírt, legyen szó kiállításra szánt profi stúdiónyomatokról vagy gyermekeknek készülő szórakoztató kreatív projektekről. Kiváló minőségű fényes, félfényes, matt és selyemfényű fotópapírjaink A2, A3+, A3, A4 és levelezőlap méretben kaphatók.

Galériaminőségű képek

Fényképek otthon

Kreatív projektek

A profi és amatőr fotósok igényeit szem előtt tartva készült prémium papírok minden pillanatban galériaminőségű eredményt biztosítanak. A fényes, csillogó és matt felületeknek köszönhetően mindig megtalálja a kreatív nyomtatási megoldásaihoz passzoló papírt.

Ismerje meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket, és fedezze fel a gyors, fotólabor minőségű otthoni fényképnyomtatást. Válassza az élénk színű nyaralási vagy családi fotókhoz az Önnek leginkább megfelelő fényes, félfényes vagy matt papírt.

A fotómatricák, pólóra nyomtatható és üzleti prezentációkhoz való papíroktól kezdve, az üdvözlőkártyákhoz, naptárakhoz és lenyűgöző háromdimenziós papírdíszekhez használt matt papírig – a Canon kreatív hordozói új irányt szabnak kreativitásának.

Hozza ki a legtöbbet a fényképeiből!

Ismerje meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket a My Image Garden szoftver segítségével. Ez az egyszerűen használható szoftver megkönnyíti a fényképnyomtatást és kreatív nyomtatási megoldásokra ösztönöz. Készítsen és nyomtasson fotómontázst, kártyákat és naptárat önállóan, vagy pedig nyomtatásra kész kreatív elrendezéssel illessze össze fényképeit automatikusan.

Még több ötletre bukkanhat a CREATIVE PARK PREMIUM felületen, amelynek exkluzív tartalmaihoz a kompatibilis nyomtatókon működő My Image Garden program biztosít hozzáférést.

Kellékanyag kereső

Keresse meg a megfelelő kazettát vagy tintapatront, illetve papírt PIXMA nyomtatójához a fogyóeszköz-kereső segítségével! Készítsen kiváló minőségű, tartós fényképeket vagy profi dokumentumokat eredeti Canon fogyóeszközökkel.