hero

EOS R

Élvezd az EOS világát a számos speciális tartozékkal

A Canon EOS R és a Canon EOS RP az elismert EOS termékcsalád legújabb tagjai, és tökéletesen kompatibilisek a több mint három évtized alatt folyamatosan finomított rendszerrel. Ezek az EOS R rendszerű fényképezőgépek innovatív és új kialakításuk ellenére használhatók más EF, EF-S objektívekkel, Speedlite vakukkal és tartozékokkal.

Kivételes optikai teljesítmény

Az RF objektíveket külön az EOS R rendszerrel rendelkező fényképezőgéphez tervezték, hogy új mércét állítson fel a felbontóképesség terén. A titok nyitja az újratervezett objektívfoglalat, amely optimális távolságra helyezi az objektíveket az érzékelőktől. A praktikus kialakítás új lehetőségeket nyit meg az EOS RF L-sorozatú objektívek gyártásában, amelyek a kitűnő optikai teljesítmény mellett a képen rögzíthető maximális részletességre is törekedni fognak.

Használd EF vagy EF-S objektívjeidet

Adapter segítségével az RF objektívek mellett a Canon EF és EF-S objektívek teljes választékát is használhatod az EOS R rendszerű fényképezőgépen, anélkül, hogy a képminőség vagy a teljesítmény romlana1. Ezek az adapterek is teljes kommunikációt garantálnak a váz és az objektívek között, de jobb vezérlést biztosítanak, így saját objektívjeid használata mellett a Canon objektívrendszerek más tagjait is kipróbálhatod.

1lásd a műszaki leírást

További ajánlatok
Canon related article perfect blend

EOS R

A kezelhetőség és a nagyszerű kialakítás tökéletes keveréke

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fókuszálj bármire egy pillanat alatt

Related tell your stories

EOS R

Mondd el történeteidet 4K videóban, és töltsd meg a képernyőt a részletek sokaságával

Use your EF or EF-S

Fedezd fel a világosítási lehetőségek széles választékát

Az EOS termékcsalád használatának másik előnye, hogy az EOS R kompatibilis minden létező Canon tartozékkal, ideértve a Speedlite vakuk teljes választékát, és a makro körvakus sorozathoz hasonló különleges termékeket is. Így az EOS R rendszer technikai előnyeinek élvezete mellett még több kreatív lehetőség lesz a kezedben a gyengébb fényviszonyok közötti, vagy a kreativitást igénylő fényképezéshez.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

A következő is érdekelhet