Orange helicopter

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

A klasszikus nagy látószögű zoomobjektív új verziója szédítő élességet eredményez a zoomtartomány egészén.

Megvásárlás

Fotótár

Ultranagy teljesítményű, nagy látószögű L sorozatú objektív

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM egy prémium minőségű, ultra nagy látószögű zoomobjektív, amely állandó f/2,8 rekeszértéket biztosít, hogy mindig a lehető legjobb képminőségben legyen részed még gyenge megvilágítás mellett is.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM product shot

Remek objektív a következőkhöz:

Water logged beach

Nagy látószög – széles lehetőségek

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM 16–35 mm-es zoomja a nagy látószög fókusztávolságainak széles körét magában fogja.

Prémium képminőség

A nagy átmérőjű, két felszínű öntöttüveg (GMo) lencsékkel és a rendkívül kis fényszórású lencsetagokkal jelentősen javítható a képtorzítás és csökkenthető a kromatikus aberráció. A korszerű Air Sphere és az alacsony hullámhosszú bevonat pedig minimálisra csökkenti a belső tükröződések által okozott szellemképek és a becsillanás kialakulásának kockázatát, hogy magabiztosan fényképezhess a kedvezőtlen megvilágítású helyzetekben.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Pack shot slanted with lens hood
Sunset at the beach with a bright sky

Nagy, állandó rekeszérték

A nagy, f/2,8 rekeszértéknek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki az elérhető fényből, míg a 9 lamellás kör alakú blende kialakítás káprázatos mélységélességről gondoskodik.

Az L sorozatra jellemző, strapabíró kialakítás

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM robusztus, tartós, időjárásálló szigeteléssel ellátott kialakítása ellenállást jelent a professzionális használat viszontagságaival szemben.

Speciális autofókusz

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM gyűrűs típusú USM motorja és nagy teljesítményű processzora gondoskodik az gyorsabb fókuszálásról.

Posed portrait with umbrella
Night sky clouds

Érdemes váltani?

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM az EF 16-35mm f/2.8L II USM objektívet felváltó modell, mely készen áll arra, hogy új mércét állítson fel a az ultranagy látószögű zoomobjektívek körében.

Optikai rendszer

Az újonnan kialakított optika lenyűgöző élességet biztosít a kép teljes szélességében. Az átalakított, 5 csoportos zoommechanizmus ellenállóbb a rezgésekkel és ütésekkel szemben.

Skyscrapers at night

9 lamellás blende

Az EF 16-35mm f/2.8L II USM 7 lamellás kör alakú blendéjével szemben az EF 16-35mm f/2.8L III USM 9 lamellás kör alakú blendenyílással rendelkezik, mellyel csodálatosan lágy háttérfókuszt érhetsz el.

Portrait shot of a bride

Lencsebevonatok

Az alacsony hullámhosszú és az Air Sphere bevonat segítenek megakadályozni, hogy a szellemképek és a becsillanások megjelenjenek a képeken.

Skyscrapers from a high angle shot

Kapcsolódó termékek