Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

Az EF 135 mm f/2 L USM egy gyors, könnyű, csúcsminőségű teleobjektív. Az ideális eszköz beltéri sportesemények rögzítéséhez gyenge fényviszonyok mellett, és portréfotózáshoz.

Előnyök

  • Nagy f/2 rekesznyílás
  • Gyors, csendes autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • L-sorozatú konstrukció és optika
  • Kör alakú blendekialakítás a lenyűgöző háttérhomályosításhoz
  • Integrálás az E-TTL II vakurendszerrel
  • Puha hordtáska és napellenző

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 135mm f/2L USM

Éles képet ad, gyors és könnyű


Az objektív nagy maximális rekeszértékének köszönhetően a fotósok viszonylag gyors záridővel fotózhatnak gyenge fényviszonyok mellett is. Emiatt az EF 135 mm f/2,0L USM ideális optika a beltéri sportok fotózásához. Kiváló műszaki jellemzői ellenére az objektív viszonylag könnyű és kompakt, mindössze 750 g tömegű.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul por- és nedvességállók.

Nagy f/2 rekesznyílás


Az f/2 maximális rekeszértéknek köszönhetően a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő záridővel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszértékkel a mélységélesség is kiválóan szabályozható.

Ultrahangos fókusz


A gyűrű típusú ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül. Ezenkívül a beállítás kézi üzemmódban bármikor felülírható, így a fókusz az Autofókusz mód kikapcsolása nélkül is módosítható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Integrálás az E-TTL II vaku fényméréssel


Az objektív távolsági információkat ad a kompatibilis EOS fényképezőgép E-TTL II vakurendszerének az optimális vaku fénymérés biztosítása érdekében.

Tartozékok


Az objektív tartozéka egy napellenző és egy puha hordtok.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 135mm f/2L USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.