ÁLLJ KÉSZEN A FONTOS PILLANATOKRA

Néhány pillanat megérdemel egy Canont
Az élet tele van különleges pillanatokkal, kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Bármilyenek és bárhol legyenek is a te pillanataid, mindig örökítsd meg őket teljes pompájukban, hogy az idő múlásával újraélhesd és megoszthasd emlékeid barátaiddal és családtagjaiddal.

Ne maradj le semmiről…

ÖRÖKÍTSD MEG A LEGFONTOSABB PILLANATOKAT


Nem mindig kapunk második esélyt arra, hogy megörökítsük az élet különleges pillanatait. Biztosan tapasztaltál már olyan helyzetet, amikor egy jó fényképezőgép jobban megfelelt volna az adott alkalomhoz, mint a telefonod kamerája – például gyenge fényviszonyok között, vagy gyorsan mozgó, esetleg távoli téma esetén.

A fontos pillanatokhoz

A telefonod kamerája praktikusan használható a mindennapi dolgokhoz. De mi a helyzet azokkal a különleges pillanatokkal az életben, amikor a minőség kiemelten fontos? Legyen szó nyaralásról, buliról, hétvégi kiruccanásról, esküvőről, családalapításról vagy online tartalomkészítésről, bizonyos pillanatok megérdemelnek egy Canont.
Canon_DG_SMDAC_Family_Holiday_EE.jpg

Ideje nyaralni

Olyan régóta vártad már ezt a pillanatot – végre itt az ideje, hogy összepakolj és élvezd a napsütést!

 • MICSODA BULI!

  A gyerekek gyorsan nőnek, így minden fontos pillanat értékes – itt az ideje felfújni a lufikat és meggyújtani a gyertyákat...

 • MI KÉSZÜL?

  A tökéletes étel elkészítéséhez sok összetevőre van szükség – különösen, ha olyan követőid vannak, akiket le akarsz nyűgözni!

 • LÁSD A VILÁGOT!

  Akár mindent előre elterveztél, akár minden napot spontán módon élsz meg, az élet nagyszerű pillanatokat tartogat számodra…

 • HÍV A TERMÉSZET!

  Legyen szó lenyűgöző tájakról, túrázásról vagy kempinghétvégéről, egyszerűen pakolj be a hátizsákodba és indulj el…

 • ÜDV A NAGYVILÁGBAN!

  Kilenc hónap gyorsan elrepül – annyi mindent kell tenned, hogy felkészülj a kicsi érkezésére, és olyan kevés időd van rá!

 • A NAGY NAP!

  Két fontos ember az életedben úgy döntött, hogy hivatalossá teszi a kapcsolatát – a világért sem hagynád ki ezt a különleges napot! De ne feledkezz meg egy igazán lényeges dologról!

Találd meg a számodra tökéletes Canon fényképezőgépet

Mindannyian egyediek vagyunk, ahogyan azok a különleges pillanatok is, amelyek a legfontosabbak számunkra. Ezért kínálunk három különböző típusú fényképezőgépet különböző formákban és méretekben – DSLR, tükör nélküli és kompakt –, amelyek mindegyike a legújabb technológiával rendelkezik, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.

Néhány pillanat megérdemel egy Canont

Szeretsz fényképeket és videókat is készíteni? Szereted megörökíteni életed fontos pillanatait? Időnként cserbenhagy az okostelefonod? Akkor talán itt az ideje, hogy beszerezz egy Canon fényképezőgépet.
Canon Camera

Egyszerű használat

Nagyszerű eredmények rögtön, a dobozból kivéve. Meg fogsz lepődni, milyen eredményeket érhetsz el már az első pillanattól kezdve. Csak célzol és fényképezel – tökéletes!

Könnyen megtanulható

A Canon segítségével a legtöbbet hozhatod ki a fényképezőgépedből – olyan kreatív lehetsz, amennyire csak szeretnél, és olyan tempóban fejlődhetsz, amilyenben csak akarsz.

Canon Camera
Canon Camera

Nyomtasd ki az emlékeidet

Készíts lenyűgöző, nagy felbontású, tűéles és élénk színekkel teli képeket. Fotóalbumokhoz tökéletes.

A legmodernebb 4K-videó

A 4K-val kiélvezheted a kreatív szabadságod; zoomolhatsz, pásztázhatsz és levághatod a kép 200%-át, és még akkor is Full Hd-videó lesz az eredmény.

Canon Camera
Canon Camera

Okostelefonos csatlakozás

Egy Canon fényképezőgépet egyszerűen és könnyen csatlakoztathatsz okostelefonodhoz. Mindegyik alapértelmezetten rendelkezik Bluetooth és Wi-Fi-kapcsolattal.

Egyetlen objektív minden alkalomra

Tudtad, hogy a DSLR- és a tükör nélküli fényképezőgépek cserélhető objektívekkel rendelkeznek? Minden helyzetre van egy objektívünk!

Canon Camera
Canon Camera

Soha nem hagy cserben

A Canon fényképezőgépeknél lehetőséged van tartalék akkumulátorok és memóriakártyák használatára, így soha nem maradsz le a számodra fontos pillanatokról.

Tökéletes illeszkedés

Fényképezőgépeink ergonómiáját úgy terveztük meg, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kezedbe – így könnyen kézben tarthatók, és nehéz leejteni őket!

Canon Camera

Rögzítsd emlékezetes pillanataidat, és oszd meg azonnal…

A Canon fényképezőgépek beépített okos technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan csatlakoztathatók legyenek az okostelefonodhoz. Egyszerűen, azonnal megoszthatod különleges fotóid és videóid a barátaiddal és családtagjaiddal. Egy Canon fényképezőgép tökéletes megoldást kínál arra, hogy kiváló minőségű tartalmakat streamelj élőben a közösségi követőidnek!

#FONTOSPILLANATOK

Canon Camera

Csatlakozás Androidhoz

A Google Play Áruházban keresd meg és telepítsd a „Canon Camera Connect” alkalmazást, hogy egyszerűen csatlakoztathasd Android okostelefonod vagy táblagéped a Canon fényképezőgéphez.

Csatlakozás Apple készülékhez

Apple okostelefonok vagy táblagépek esetében az Apple App Store áruházban keresd meg és telepítsd a „Canon Camera Connect” alkalmazást, hogy egyszerűen csatlakoztathasd eszközödet a Canon fényképezőgéphez.

Canon Camera
Canon Camera

Hogyan fotózz úgy, mint egy profi

Semmi sem hasonlítható ahhoz a minőséghez és kreatív szabadsághoz, amit egy valódi fényképezőgép képes biztosítani. Egy Canon fényképezőgéppel már a dobozból kivéve csodálatos eredményeket érhetsz el.

Betekintés a kulisszák mögé
ÍGY KÉSZÜLT…

Nézd meg exkluzív „Így készült” videónkat a „Néhány pillanat megérdemel egy Canont” kampány készítéséről. Az egyhetes forgatásra 2022 júniusában került sor egy londoni stúdióban 10 stábtag, 12 modell és számtalan csésze kávé közreműködésével.

Mi a TE különleges pillanatod?

A világunk hatalmas, rengeteg kalanddal, és mindannyiunknak megvan a saját útja. Nem számít, hogy ki vagy, hol élsz a világon, vagy mit szeretsz csinálni, a különleges pillanataid hozzád kötődnek.

Értesülj elsőként

Add meg e-mail címed, és ne maradj le legfrissebb híreinkről és különleges ajánlatainkról. A közösségi médiában is követhetsz minket.
 1. * A részletekért és specifikációkért látogass el az adott termék weboldalára.