Ne köss kompromisszumot a minőség rovására!

ZOOMRA FEL!

A Canon zoomobjektívei lehetővé teszik, hogy anélkül tudj kísérletezni és a kreativitásod határait feszegetni, hogy az a minőség rovására menne, legyen szó akár városi fotózásról, akár természetképekről.

Egy zoomobjektív nem csak arról szól, hogy lehetővé teszi a távoli tárgyak, például egy vadállat vagy a telihold fókuszba helyezését, de arról is, hogy mindenféle helyzetben jobb eredményeket produkálhatsz – a portréktól az épületeken át a tányérodon lévő ételekig. Minden a használt objektívtől függ.

Minél kisebb a szám az objektíven, annál szélesebb a látómező, ami lehetővé teszi, hogy többet rögzíthess a jelenetből. Kísérletezz a belső terekhez tökéletes halszem objektívvel, vagy örökítsd meg a koncert izgalmát egy nagylátószögű objektív segítségével.

Készíts valóságosnak ható fotókat és videókat a mindennapi életről, vagy lenyűgöző portrékat a barátaidról és családtagjaidról a közepes beállításokkal. De választhatsz egy magasabb számú objektíveket is, hogy ráközelíthess a távolabbi dolgokra – néhány métertől akár több száz méterig!

Minden Canon fényképezőgép optikai zoomobjektívet alkalmaz, amely a kreatív szabadság teljesen új világát nyitja meg. DSLR- és tükör nélküli fényképezőgépeinkhez többféle objektív használható, így tökéletesek a nagyobb kreativitást kedvelők számára.

És ez minden, amit tudnod kell! Természetesen a legszórakoztatóbb módja a tanulásnak az, ha egyszerűen elkezdesz fényképezni. Ez a legjobb mód arra is, hogy gyorsan megértsd, hogyan segít az objektív zoomolási képessége abban, hogy a legjobb eredményeket érd el az adott helyzetben.

SOK SIKERT!