Hero image

Profi kompakt fényképezőgépek

A legjobb képminőséget és DSLR-szintű vezérlést nyújtó fényképezőgépek, amelyek a legnagyobb elvárásokat támasztó fotósok igényeit is kielégítik

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

A tökéletes G sorozat a PowerShot és az EOS sorozatú fényképezőgépek legfontosabb előnyeit egyesíti.

További információ

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

A legendás örökséget továbbvivő G1 X Mark III zászlóshajó a DSLR-gépek sebességét, minőségét és ellenállóságát ötvözi a kis tömegű PowerShot gépek előnyeivel.

További információk

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Kompakt PowerShot G sorozat

A kompakt PowerShot G sorozat minden tagja legalább 1.0 típusú érzékelővel és DIGIC processzorral rendelkezik, így bár elférnek a tenyeredben, mégis prémium minőségű fényképeket képesek készíteni.

PowerShot G1 X Mark II

A PowerShot G1 X Mark II nagy méretű, 1,5 típusú érzékelővel, valamint éles, nagy fényerejű, f/2 zoomobjektívvel rendelkezik, melyek DSLR gépeknél megszokott teljesítmény és rugalmasság mellett a lehető legjobb minőségű képek elkészítését teszik lehetővé.

További információk a PowerShot G1 X Mark II készülékről

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

A PowerShot G3 X a nagy méretű 1,0 típusú érzékelők nyújtotta képminőséget a 25-szörös nagyítást biztosító zoomobjektívek rugalmas kompozíciójával párosítja, így lenyűgöző közelképek és mozifilmszerű videók rögzíthetők vele.

További információk a PowerShot G3 X készülékről

g3 x photography
expert low light photography

Kivételes minőség a Canon objektíveinek és HS System rendszerének köszönhetően

A gyors, nagy fényerejű optika, a nagy érzékenységű érzékelők és a nagy teljesítményű DIGIC processzorok kombinációjával rossz fényviszonyok között is gyönyörű képeket készíthetsz.

DIGIC 7 – a Canon eddigi legnagyobb teljesítményű processzora

A DIGIC 7 profi képminőséget biztosít, ami az ultragyors AF-nek és az EOS esetében megszokott fényképezőgépen belüli korrekciónak és feldolgozásnak köszönhető. Emellett javított témaészlelést kínál a megfelelő követési teljesítmény érdekében, valamint a kettős érzékelésű IS technológiának köszönhetően továbbfejlesztett stabilizátorral rendelkezik.

canon digic 7

Rögzíts fényesebb felvételeket kiváló érzékenységű érzékelőkkel

A Canon PowerShot termékcsalád nagy méretű érzékelőket használva nyújt gyenge megvilágítás mellett is kivételes teljesítményt. A G1 X Mark III az EOS 80D gépben találhatóhoz hasonló APS-C-érzékelőt használ, így az elkészült képek egy sokkal nagyobb DSLR-rel is versenyre kelhetnek.

customisable camera controls

A vezérlés és az alkotás szabadsága

Élvezd a teljes kreatív szabadságot a kompozíció beállításától egészen a szerkesztésig. Nagy méretű érzékelővel ellátott fényképezőgépeink testre szabható vezérlőelemekkel rendelkeznek, így azonnali hozzáférést nyújtanak a hasznos funkciókhoz, továbbá a speciális beállításokhoz is, mint pl. a RAW-fájl támogatás és a beépített optikai ND szűrő.

advanced movie features

Fejlett videofunkciók

Készíts mozifilmhatású felvételeket Full HD felbontásban, és érj el stabil eredményeket akár 5 tengelyes video-képstabilizátorral. A Dual Pixel CMOS AF-fel rendelkező G1 X Mark III egyenletes és precíz fókuszálásról, valamint pontos témakövetésről gondoskodik, miközben az a keretben mozog.

advanced movie features

Egyszerű megosztás és távvezérelt felvételkészítés

Használd a mindig aktív Bluetooth® funkciót, amellyel okostelefonról is felébresztheted a fényképezőgépet, és kövesd nyomon az útvonaladat a GPS via Mobile (GPS mobilon keresztül) funkcióval. Készíts felvételeket távolról teljes körű kézi vezérléssel okosotelefonról Wi-Fi-n keresztül, valamint nyomtass és készíts biztonsági másolatot közvetlenül a felhőbe.

shooting with wi fi

Tartozékok, amelyek tovább repítenek

Különleges tartozékok széles választékával adhatsz szárnyakat kreativitásodnak, a Canon Speedlite vakukkal és egyéb tartozékokkal való kompatibilitás révén pedig még művészibb hatást kelthetsz.

Accessories to take you further

További fényképezőgép-tartozékok

Hozd ki a legtöbbet Canon kompakt fényképezőgépedből a napellenzők, szűrőadapterek, puha tokok és más tartozékok használatával.

g3 x photography

További ajánlatok

*Az okoseszköz és fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-kapcsolatot előzetesen be kell állítani a Canon Camera Connect alkalmazással. A Bluetooth®-kapcsolat stabilitása függ az okoseszköz modelljétől és egyéb környezeti tényezőktől. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. A kompatibilis okoseszközön a Bluetooth® 4 (vagy újabb) verziójának kell működnie, az iOS 8.4 (vagy újabb) vagy az Android 5.0 (vagy újabb) rendszernek kell futnia, és telepítve kell lennie a Canon Camera Connect alkalmazás legújabb verziójának (amely az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le).

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el.