large sensor cameras

Nagy méretű érzékelővel rendelkező fényképezőgépek

A legjobb képminőséget és DSLR-szintű vezérlést nyújtó fényképezőgépek, amelyek a legnagyobb elvárásokat támasztó fotósok igényeit is kielégítik

powershot g series

Kompakt PowerShot G sorozat

A kompakt PowerShot G sorozat minden tagja legalább 1.0 típusú érzékelővel és DIGIC processzorral rendelkezik, így bár elférnek a tenyeredben, mégis prémium minőségű fényképeket képesek készíteni.

Videó megtekintése

PowerShot G1 X Mark II

A PowerShot G1 X Mark II nagy méretű, 1,5 típusú érzékelővel, valamint éles, nagy fényerejű, f/2 zoomobjektívvel rendelkezik, melyek DSLR gépeknél megszokott teljesítmény és rugalmasság mellett a lehető legjobb minőségű képek elkészítését teszik lehetővé.

További információk a PowerShot G1 X Mark II készülékről

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

A PowerShot G3 X a nagy méretű 1,0 típusú érzékelők nyújtotta képminőséget a 25-szörös nagyítást biztosító zoomobjektívek rugalmas kompozíciójával párosítja, így lenyűgöző közelképek és mozifilmszerű videók rögzíthetők vele.

További információk a PowerShot G3 X készülékről

g3 x photography
expert low light photography

Kivételes minőség a Canon objektíveinek és HS System rendszerének köszönhetően

A gyors, nagy fényerejű optika, a nagy érzékenységű érzékelők és a nagy teljesítményű DIGIC processzorok kombinációjával rossz fényviszonyok között is gyönyörű képeket készíthetsz.

DIGIC 7 – a Canon eddigi legnagyobb teljesítményű processzora

A DIGIC 7 profi képminőséget biztosít, ami az ultragyors AF-nek és az EOS esetében megszokott fényképezőgépen belüli korrekciónak és feldolgozásnak köszönhető. Emellett javított témaészlelést kínál a megfelelő követési teljesítmény érdekében, valamint a kettős érzékelésű IS technológiának köszönhetően továbbfejlesztett stabilizátorral rendelkezik.

canon digic 7

Rögzíts fényesebb felvételeket a nagy méretű és érzékenységű érzékelőkkel

A prémium minőségű eredmények elérése érdekében a Canon PowerShot G sorozatba tartozó fényképezőgépek 1.0 típusú érzékelővel rendelkeznek, mely a hagyományos kompakt fényképezőgépekhez képest négyszer nagyobb fényre érzékeny területtel rendelkezik. A PowerShot G1 X Mark II pedig 1.5 típusú érzékelővel rendelkezik a DSLR-szintű minőség eléréséhez.

customisable camera controls

A vezérlés és az alkotás szabadsága

Élvezd a teljes kreatív szabadságot a kompozíció beállításától egészen a szerkesztésig. Nagy méretű érzékelővel ellátott fényképezőgépeink testre szabható vezérlőelemekkel rendelkeznek, így azonnali hozzáférést nyújtanak a hasznos funkciókhoz, továbbá a speciális beállításokhoz is, mint pl. a RAW-fájl támogatás és a beépített optikai ND szűrő.

advanced movie features

Fejlett videofunkciók

Készíts gyönyörű, mozifilmszerű felvételeket. Legújabb profi kompakt készülékeinkkel megtapasztalhatod a teljes körű expozícióvezérlés előnyeit, valamint tökéletes fókuszálást érhetsz el az érintéses AF és az MF kontúrkiemelés segítségével. A dinamikus képstabilizátornak köszönhetően a videók élesen és stabilan tarthatók a felvételkészítés közben.

advanced movie features

Egyszerű megosztás és távoli felvételkészítés wifin keresztül

Csatlakozz a Wi-Fi, illetve NFC funkción keresztül a kompatibilis okoseszközökhöz egyetlen érintéssel, és oszd meg egyszerűen a felvételeket, vagy töltsd fel őket közvetlenül a fényképezőgépről a közösségi oldalakra. A Camera Connect alkalmazáson keresztül az okostelefonodat is használhatod távvezérlőként.

shooting with wi fi

Adj teret a kreativitásnak minőségi kiegészítőkkel

Használj Speedlite vakukat a kreatív megvilágításhoz, kísérletezz a szűrőkkel 

objektív-szűrőadapter segítségével, vagy élvezd a fényes, elektronikus kereső nyújtotta előnyöket. Készíts víz alatti felvételeket 40 méteres mélységig a vízálló tok használatával, vagy válassz prémium minőségű bőrtokot a fényképezőgép védelméhez.

Tartozékok

További fényképezőgép-tartozékok

Hozd ki a legtöbbet Canon kompakt fényképezőgépedből a napellenzők, szűrőadapterek, puha tokok és más tartozékok használatával.

g3 x photography

További ajánlatok