Canon wi-fi compact cameras

Wifis kompakt fényképezőgépek

Maradj kapcsolatban utazás közben is a wifis kompakt fényképezőgépekkel. Képek feltöltése, nyomtatása és mentése okoseszközökre egyetlen érintéssel.

Connect camera with smarphone

Csatlakoztatás okostelefonokhoz és táblagépekhez

A wifis fényképezőgépedet okostelefonokhoz vagy táblagépekhez is csatlakoztathatod a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével. Töltsd fel a képeket még helyben, vagy mentsd el őket a mobileszközön a Wi-Fi gomb használatával, amely gyors hozzáférést biztosít a fényképezőgép Wi-Fi funkcióihoz.

Videó megtekintése

További információk a Canon Camera Connect alkalmazásról

Maradj kapcsolatban a Bluetooth® segítségével

Aktiváld egyszerűen a teljes Wi-Fi-kapcsolatot a kis fogyasztású Bluetooth® technológiával, amelynek köszönhetően lehetőség van állandó kapcsolatot létesíteni a Bluetooth funkcióval rendelkező wifis fényképezőgép és a kompatibilis okoseszközök** között.

Camera connection with Bluetooth

Egyszerű vezérlés és képek megtekintése távolról

Könnyedén beállíthatod a zársebességet, az optikai zoomot és a vakut, illetve élőben jelenítheted meg a képet az okostelefonod segítségével. Készíts nagyszerű természetfotókat vagy szelfiket a vezeték nélküli távoli felvételkészítéssel, a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül.

Wireless remoote shooting

Csatlakozz a világhoz

Továbbítsd a legújabb kalandjaidat megörökítő felvételeket a Connect Station CS100-ra az NFC-képes fényképezőgéped segítségével, mindössze egyetlen érintéssel. Ezt követően Full HD minőségben gyönyörködhetsz a fényképekben és videókban tv-készülékeden, és online oszthatod meg őket a barátaiddal.

További információk a Connect Station CS100-ról

Connect station CS100

Csatlakozzon, és már nyomtathat is

A képeket ki is nyomtathatod a Connect Stationről, illetve vezeték nélküli módon továbbíthatod őket a fényképezőgépről a kompatibilis nyomtatókra.

Print images

Képek felcímkézése helyadatokkal mobiltelefonos GPS-en keresztül

A GPS-funkcióval rendelkező okoseszközök segítségével helyadatokkal címkézheted fel a fényképezőgéppel készített képeket, így egyetlen fontos helyszín sem merül a feledés homályába. A Camera Connect alkalmazás naplózza és szinkronizálja a fényképezőgéppel a tartózkodási helyet a helyadatok képfájlokba történő beágyazásához.

Geotag images

*A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához image.canon fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a image.canon bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogass el a www.canon-europe.com/cig honlapra.

A Wi-Fi-kapcsolat és az egyéb funkciók modellenként és régiónként eltérőek lehetnek. Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A YouTube, az Android és a Google Drive a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye. A Twitter a Twitter, Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

**4.0 (vagy újabb) verziójú Bluetooth funkcióval rendelkező okoseszközre van szükség. Ezen kívül iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használó okoseszközre is szükség van.