Canon wi-fi compact cameras

Wifis kompakt fényképezőgépek

Maradj kapcsolatban utazás közben is a wifis kompakt fényképezőgépekkel. Képek feltöltése, nyomtatása és mentése okoseszközökre egyetlen érintéssel.

Connect camera with smarphone

Csatlakoztatás okostelefonokhoz és táblagépekhez

A wifis fényképezőgépedet okostelefonokhoz vagy táblagépekhez is csatlakoztathatod a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével. Töltsd fel a képeket még helyben, vagy mentsd el őket a mobileszközön a Wi-Fi gomb használatával, amely gyors hozzáférést biztosít a fényképezőgép Wi-Fi funkcióihoz.

Videó megtekintése

További információk a Canon Camera Connect alkalmazásról

Maradj kapcsolatban a Bluetooth® segítségével

Aktiváld egyszerűen a teljes Wi-Fi-kapcsolatot a kis fogyasztású Bluetooth® technológiával, amelynek köszönhetően lehetőség van állandó kapcsolatot létesíteni a Bluetooth funkcióval rendelkező wifis fényképezőgép és a kompatibilis okoseszközök** között.

Camera connection with Bluetooth

Egyszerű vezérlés és képek megtekintése távolról

Könnyedén beállíthatod a zársebességet, az optikai zoomot és a vakut, illetve élőben jelenítheted meg a képet az okostelefonod segítségével. Készíts nagyszerű természetfotókat vagy szelfiket a vezeték nélküli távoli felvételkészítéssel, a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül.

Wireless remoote shooting

Közvetlen internetes megosztás és mentés

A képeket online, számítógép használata nélkül is feltöltheted, az Image Sync segítségével pedig felhőalapú szolgáltatásokba mentheted azokat. Készíts fotótárakat, és oszd meg őket személyre szóló hivatkozás használatával.

AZ IRISTA FELFEDEZÉSE

Upload images with Irista

Csatlakozz a világhoz

Továbbítsd a legújabb kalandjaidat megörökítő felvételeket a Connect Station CS100-ra az NFC-képes fényképezőgéped segítségével, mindössze egyetlen érintéssel. Ezt követően Full HD minőségben gyönyörködhetsz a fényképekben és videókban tv-készülékeden, és online oszthatod meg őket a barátaiddal.

További információk a Connect Station CS100-ról

Connect station CS100

Csatlakozzon, és már nyomtathat is

A képeket ki is nyomtathatod a Connect Stationről, illetve vezeték nélküli módon továbbíthatod őket a fényképezőgépről a kompatibilis nyomtatókra.

Print images

Képek felcímkézése helyadatokkal mobiltelefonos GPS-en keresztül

A GPS-funkcióval rendelkező okoseszközök segítségével helyadatokkal címkézheted fel a fényképezőgéppel készített képeket, így egyetlen fontos helyszín sem merül a feledés homályába. A Camera Connect alkalmazás naplózza és szinkronizálja a fényképezőgéppel a tartózkodási helyet a helyadatok képfájlokba történő beágyazásához.

Geotag images

*A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához CANON iMAGE GATEWAY fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a CANON iMAGE GATEWAY bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogass el a www.canon-europe.com/cig honlapra.

A Wi-Fi-kapcsolat és az egyéb funkciók modellenként és régiónként eltérőek lehetnek. Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A YouTube, az Android és a Google Drive a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye. A Twitter a Twitter, Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

**4.0 (vagy újabb) verziójú Bluetooth funkcióval rendelkező okoseszközre van szükség. Ezen kívül iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használó okoseszközre is szükség van.