EOS DSLR amatőr fotósoknak

Lépj a fényképezés következő szintjére, és adj teret a kreativitásodnak a DSLR fényképezőgépek amatőr fotósoknak összeállított kínálata segítségével.
Canon Camera

Hadd segítsünk megtalálni a számodra tökéletes Canon fényképezőgépet

Fényképezőgép-választónk a teljes fényképezőgép-kínálatunkat bemutatja, és segít megtalálni a neked leginkább megfelelő készüléket.

Válaszd ki a megfelelő DSLR készüléket

A korszerű DSLR fényképezőgépeket felvonultató kínálatunkban a nagy teljesítményű, sokoldalú fényképezőgépek mellett a portrékészítéshez vagy sportfotózáshoz ideális speciális gépek is helyet kapnak.

EOS 90D

Többfunkciós DSLR fényképezőgép, amely közelebb visz, amellyel gyorsabban fényképezhetsz és kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket készíthetsz.

EOS 90D
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 90D

  Többfunkciós DSLR fényképezőgép, amely közelebb visz, amellyel gyorsabban fényképezhetsz és kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket készíthetsz.
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 6D Mark II

  Akár ambiciózusabb projektet készítenél, vagy professzionálisan fotóznál, az EOS 6D Mark II megadja neked mindazt, amire szükséged lehet az elkövetkező, izgalmas lépések megtételéhez.
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 850D

  Tedd meg a következő lépést a kreatív vezérlés világában, és örökíts meg gyönyörű részletekkel teli fotókat, valamint lenyűgöző 4K videókat egy könnyű, csatlakoztatható DSLR géppel, amely nemcsak inspirál, hanem jutalmaz is.

Még jobb teljesítmény, egyenesen neked tervezve

Sajátíts el új készségeket és összetettebb felvételi funkciókat a hatékonyság növelése és az új témákkal való megismerkedés érdekében.

 • Magas ISO-érték

  Készíts nagyszerű képeket környezeti fényben, kedvezőtlen megvilágítás esetén is a kiterjesztett ISO-tartomány használatával.

 • Gyors sorozatfelvétel

  Mindig sikerül elkapni a megfelelő pillanatot, az eredmény pedig magas képfrekvenciájú, teljes felbontású képsorozat lesz.

 • Autofókusz

  Szabályozd a pontos fókuszterületet akár 65 AF-ponttal.

 • Teljes képmezős érzékelő*

  A teljes képmezős érzékelővel rendelkező EOS páratlan képminőséget és pontosan szabályozható mélységélességet biztosít.

Canon Camera

Teljes körű vezérlés

Az autofókusz, a mérési mód, az ISO és a felvételi mód saját gombjai azonnali hozzáférést nyújtanak a beállításokhoz.

Vedd kézbe az irányítást a felvételkészítés pillanatában az áttetsző LCD képernyő segítségével, amelyen átfedésben láthatók a felvételkészítési információk.

Keresők és LCD-képernyők

Alkosd meg a kompozíciót és készítsd el a felvételt ösztönösen. A világos optikai keresőn átfedésben jelennek meg a felvételkészítési információk – használatával igazi valóság tárul fel a szemed előtt. A nagy felbontású LCD-érintőképernyő pedig élő nézettel és dönthető beállítással segíti a felvételkészítést.

Canon Camera
Canon Camera

EOS videók

A feltörekvő videósok káprázatos mélységű és tisztaságú Full-HD videókat rögzíthetnek. Élvezd a lenyűgöző AF-rendszer és a Dual Pixel CMOS AF** nyújtotta előnyöket, és vedd kezedbe a kreatív vezérlést a képfrekvencia, a mélységélesség, a záridő és a hangerőszint terén.

Minden, ami a támogatáshoz és inspirációhoz szükséges

Cseréld le az objektívet, és tekints más szemmel a világra az EOS rendszer használatával, az EOS kisokosokból pedig ötletet meríthetsz a felvételkészítéshez.

Fedezze fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

Canon 4K fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon 4K kínálatának erejét és sokoldalúságát!

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.
 1. *A fenti modellek közül nem mindegyik rendelkezik teljes képmezős érzékelőkkel.
 2. **A Dual Pixel CMOS AF nem érhető el minden modellen, a funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el