EOS DSLR for Enthusiasts

EOS DSLR amatőr fotósoknak

Lépj a fényképezés következő szintjére, és adj teret a kreativitásodnak a DSLR fényképezőgépek amatőr fotósoknak összeállított kínálata segítségével.

Válaszd ki a megfelelő DSLR készüléket

A korszerű DSLR fényképezőgépeket felvonultató kínálatunkban a nagy teljesítményű, sokoldalú fényképezőgépek mellett a portrékészítéshez vagy sportfotózáshoz ideális speciális gépek is helyet kapnak.

EOS 80D

EOS 80D

Sokoldalú, csúcsminőségű DSLR fényképezőgép, amely minden helyzetben jól teljesít, legyen szó sportról, portréról vagy gyenge fényviszonyok közötti fényképezésről.

Fedezd fel most

EOS DSLR for Enthusiasts
Készült: EOS 80D
  • f/3.5
  • 1/500
  • 100

Még jobb teljesítmény, egyenesen neked tervezve

Sajátíts el új készségeket és összetettebb felvételi funkciókat a hatékonyság növelése és az új témákkal való megismerkedés érdekében.

Teljes körű vezérlés

Az autofókusz, a mérési mód, az ISO és a felvételi mód saját gombjai azonnali hozzáférést nyújtanak a beállításokhoz.

Vedd kézbe az irányítást a felvételkészítés pillanatában az áttetsző LCD képernyő segítségével, amelyen átfedésben láthatók a felvételkészítési információk.

Complete control

Keresők és LCD-képernyők

Alkosd meg a kompozíciót és készítsd el a felvételt ösztönösen. A világos optikai keresőn átfedésben jelennek meg a felvételkészítési információk – használatával igazi valóság tárul fel a szemed előtt. A nagy felbontású LCD-érintőképernyő pedig élő nézettel és dönthető beállítással segíti a felvételkészítést.

Viewfinders and LCD screens

EOS videók

A feltörekvő videósok káprázatos mélységű és tisztaságú Full-HD videókat rögzíthetnek. Élvezd a lenyűgöző AF-rendszer és a Dual Pixel CMOS AF** nyújtotta előnyöket, és vedd kezedbe a kreatív vezérlést a képfrekvencia, a mélységélesség, a záridő és a hangerőszint terén.

EOS Movies

Minden, ami a támogatáshoz és inspirációhoz szükséges

Cseréld le az objektívet, és tekints más szemmel a világra az EOS rendszer használatával, az EOS kisokosokból pedig ötletet meríthetsz a felvételkészítéshez.

Fedezd fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET

Discover Canon EOS R

Canon 4K fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon 4K kínálatának erejét és sokoldalúságát!

További információ

*A fenti modellek közül nem mindegyik rendelkezik teljes képmezős érzékelőkkel. 

**A Dual Pixel CMOS AF nem érhető el minden modellen.
A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el