25-szörös zoommal rendelkező fényképező és videokészítő készülék

A 25-szörös zoommal ellátott objektív sokoldalúságának és az 1,0 típusú érzékelő prémium képfeldolgozó teljesítményének köszönhetően a PowerShot G3 X lélegzetelállító minőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Kreativitásodat a funkciók és vezérlőelemek széles választékának köszönhetően engedheted szabadjára.

A PowerShot G3 X bemutatása Scott Bass-szel

 A PowerShot G3 X Scott Bass-szel Videó lejátszása

A nagy érzékelő teljesítménye 25-szörös szuperzoommal párosul

Az éles, 24 mm-es rendkívül nagy látószögű zoom objektív és az 1,0 típusú érzékelő bármilyen közeli vagy távoli téma részletgazdag megörökítésére alkalmas. Akár fényképeket, akár videókat rögzítesz, a PowerShot G3 X lehetővé teszi, hogy a témákat a háttér csodálatos elhomályosításával örökítsd meg, és gyenge megvilágítás mellett is tiszta képeket készíthess.

Remek felvételek gyenge megvilágításnál is

Élvezd az éles, tiszta képeket bármilyen helyzetben – még gyenge megvilágítás mellett is – az 1,0 típusú 20,2 megapixeles CMOS-érzékelőnek és a DIGIC 6 processzornak köszönhetően.

Gyenge_megvilágítás

Prémium minőségű Canon optika

A 25-szörös optikai zoommal és a 9 lamellás fényrekesszel a PowerShot G3 X ideális megoldást kínál a tájképek és portrék készítéséhez a háttér gyönyörű elmosásával és a részletek nagy távolságból történő megőrzésével.

0%

  A nagyításhoz csúsztass

  Éles

  Éles képek minden alkalommal

  Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is. Ráadásul a videók lenyűgözően stabilak lesznek az 5 tengelyes videokép-stabilizátornak köszönhetően.

  Alkoss, kapcsolódj és ossz meg könnyedén

  Speciális videofunkciók az igényes filmesek számára

  Hozz létre lélegzetelállító Full HD videókat több választható képfrekvenciával, és élvezd az olyan haladó funkciók előnyeit, mint a teljes kézi vezérlés, az MF-kontúrkiemelés és a HDMI élő kimenet. A speciális 5-tengelyű dinamikus képstabilizátor a videók steadycam hatású stabilizálását biztosítja, miközben a mikrofon- és fejhallgató-csatlakozók által kínált sokoldalú hangrögzítés kiváló minőségű hanggal ellátott videók készítését teszi lehetővé.

  Professzionális vezérlőelemek segítenek kifejezni kreativitásodat

  A nagyméretű, nagy felbontású (1 620 000 képpontos), billenthető LCD-érintőképernyő és a tárcsák, illetve testre szabható lehetőségek széles kínálata teljes vezérelhetőséget biztosít, amellyel kifejezheted kreativitásodat. Az Érintéses AF és a finom élességállítás magával ragadó videók készítésére alkalmas, a finom objektívvezérlő gyűrű pedig azonnali hozzáférést biztosít a fontos beállításokhoz. A RAW-fájlok támogatása, a beépített ND-szűrő és a BULB expozíciós mód bővíti a kreatív lehetőségek kínálatát.

  Fényképezz profiként bármilyen környezetben

  A gyors automatikus élességállítás és az 5,9 kép/másodperc sebességű folyamatos képkészítés több esemény megörökítését teszi lehetővé. A DSLR-szerű kezeléshez nagy felbontású elektronikus kereső is felszerelhető. Fokozd a kreativitásodat, változtass a megvilágításon a Canon Speedlite vakukkal és objektívszűrőkkel.

  Örökíts meg minden mozzanatot

  A tökéletes mozzanatot könnyedén megörökítheted a gyors, 5,9 kép/mp sebességű sorozatfelvétel funkció segítségével. A fényképezőgép ráadásul egészen addig lehetővé teszi az 5,9 kép/mp-es felvételkészítést, ameddig a memóriakártya meg nem telik – így nem maradsz le semmiről.

  0%

   Ne hagyd abba a felvételkészítést az időjárás miatt

   Könnyedén örökíts meg gyorsan mozgó jeleneteket a gyors AF és az 5,9 kép/másodperc sebességű folyamatos felvételkészítés segítségével, a por- és nedvességálló váznak köszönhetően pedig készíts képeket akár esőben, akár napsütésben.

   PowerShot G3 X

   PowerShot G3 X

   Fokozd a kreativitásodat

   Fokozd kreativitásodat olyan opcionális tartozékok széles választékával, mint a nagy felbontású elektronikus kereső és az EOS Speedlite vakuk.

   Értékelések

   Műszaki adatok

   25-szörös, különösen nagy látószögű optikai zoom

   25-szörös, különösen nagy látószögű optikai zoom

   Nagy fényerejű, szuperzoom objektív

   Nagy fényerejű, szuperzoom objektív

   Nagyméretű érzékelő a prémium minőségért

   Nagyméretű érzékelő a prémium minőségért

   20,2 megapixeles CMOS-érzékelő

   20,2 megapixeles CMOS-érzékelő

   Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

   Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

   Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

   Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

   Különböző méretarányú RAW-képek

   Különböző méretarányú RAW-képek

   Finom kézi vezérlést lehetővé tévő objektívgyűrű

   Finom kézi vezérlést lehetővé tévő objektívgyűrű

   Rekesz, zár és ISO-érzékenység vezérlése videofelvételeknél

   Rekesz, zár és ISO-érzékenység vezérlése videofelvételeknél

   Full HD képfrekvenciák 24-60p értéktartományban

   Full HD képfrekvenciák 24-60p értéktartományban

   Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

   Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

   Por- és vízállóság

   Por- és vízállóság

   Tekintsd meg a teljes specifikációt

   Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftver és útmutatók letöltése.

   Terméktámogatás