Canon PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

Nagyméretű érzékelőjének és nagy fényerejű f/2 zoomobjektívjének köszönhetően a PowerShot G1 X Mark II DSLR minőségű teljesítményt és sokoldalúságot biztosít, mindezt egy kompakt fényképezőgép vázában.

PowerShot G1 X Mark II

Előnyök

 • Nagyméretű, 1,5 típusú, 18,7×14,0 mm-es Canon CMOS érzékelő több képméretarányú felvételkészítéssel
 • DSLR minőségű 12,8 megapixeles képek (3:2)* és Full HD videók
 • Kreatív felvételek a mélysélgélesség változtatásához, az f/2-3,9, 24 mm-es, 5-szörös zoomobjektív és 9 lamellás blendekialakítás segítségével
 • Gyors képfeldolgozás és érzékeny működés a DIGIC 6 processzornak köszönhetően
 • Készíts nagyszerű képeket gyenge megvilágítás mellett is a HS System és a maximum 12 800 ISO-érték segítségével
 • Az Intelligens képstabilizátor megakadályozza a fényképezőgép bemozdulását
 • Precíz 31 pontos AiAF Precíz kézi fókuszálás a Manuális fókuszkiemelésnek köszönhetően
 • Testreszabható kettős vezérlőgyűrű és intuitív érintőképernyő az igényeknek megfelelő kezelés érdekében
 • Wi-Fi és képszinkronizálás az egyszerű képmegosztáshoz és -mentéshez. Távoli felvételkészítéshez csatlakozz okostelefonhoz vagy táblagéphez
 • Választható EVF a hagyományos kezelésért
 • A 14 bites RAW és DPP szoftver tökéletesen beépíthető bármely munkafolyamatba

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PowerShot G1 X Mark II

DSLR szintű képminőség kompakt fényképezőgépben


A PowerShot G1 X Mark II nagyméretű, 1,5 típusú érzékelője az APS-C fényképezőgéphez hasonló, 18,7×14,0 mm-es felülettel rendelkezik. A 12,8 megapixeles felbontásnak (3:2) és a Canon CMOS technológiájának köszönhetően DSLR minőségű képek készíthetők vele. Használd a Több képméretarányú érzékelőt és készítsen 12,8 megapixeles képeket 3:2 vagy 13,1 megapixeles képeket 4:3 képméretaránynál azonos fókusztávolsággal.*

Remek teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett


A PowerShot G1 X Mark II 1,5 típusú érzékelője és a DIGIC 6 processzor kiemelkedő teljesítményt garantál akár 12 800 ISO-értékig. A HS System rendszer és a nagy fényerejű f/2-3,9 objektív a lehető legtöbbet hozza ki a hangulatvilágításból, így a körülményektől függetlenül készíthetsz kiemelkedően éles és színes képeket. Az Intelligens képstabilizátor 8 opció közül választja ki az optimális képstabilizációs módot a fényképezőgép bemozdulása és az elmosódás csökkentése érdekében.

5-szörös preciziós objektív


A PowerShot G1 X Mark II különösen nagy látószögű, 24 mm-es, 5-szörös optikai zoomobjektívvel rendelkezik. A Canon precíziós technológiájának és az objektívek területén szerzett hatalmas szakértelmének köszönhetően éles, nagy felbontású képek készíthetők. A nagy 1,5 típusú szenzor és a nagy fényerejű f/2-3,9, 9 lamellás blendekialakítás kitűnő lehetőséget biztosít a témák kiemelésére a lágyan elmosódott háttérből.

Ragadd meg a pillanatot


A DIGIC 6 processzor gyors, érzékeny kezelést tesz lehetővé, így mindig készen állhatsz a fontos pillanatok megörökítésére. A sűrűn elhelyezett 31 pontos AiAF gyorsan és pontosan a középpontba helyezi a témát, míg a kézi fókusz finombeállításai elvégezhetők a fényképezőgép objektívházán található kettős vezérlőgyűrű egyikével. A Manuális fókuszkiemelés további pontosságot biztosít a fókuszban lévő területek kiemelésével.

Vezeték nélküli, távoli fényképezés és képszinkronizálás


Hozz létre Wi-Fi-kapcsolatot a PowerShot G1 X Mark II és egy kompatibilis okos mobilkészülék között a fényképezőgép megfelelő Mobilkészülék-csatlakoztató gombja vagy az NFC funkció segítségével. A csatlakozást követően a Canon CameraWindow alkalmazással vezeték nélkül vezérelheted a PowerShot G1 X Mark II gépet akár 5 méteres távolságból. A Mobilkészülék-csatlakoztató gomb a képszinkronizáláshoz is hozzárendelhető, így képeidet és videóidat adott otthoni számítógépre, Flickr™ és Google Drive™ tárhelyre is lementheted a image.canon szolgáltatáson keresztül.**

Egyenesen rád szabva


Szabd a PowerShot G1 X Mark II fényképezőgépet saját munkastílusodhoz. A gyakran használt funkciókat hozzáadhatod az egyedi menühöz, így ha szükség van rájuk, egyszerűbb őket megtalálni. A fényképezőgép objektívháza körül található testreszabható kettős vezérlőgyűrű úgy programozható, hogy a különböző beállításokat módosítani lehessen.

Minden látószögből


A kiemelkedő minőségű, 1 040 000 képpont felbontású LCD érintőképernyő sRGB színvisszaadással biztosít a kiváló színhűséget, képtisztaságot és kontrasztot. A dönthető képernyő és intuitív vezérlés felgyorsítja és egyszerűvé teszi a PowerShot G1 X Mark II fényképezőgép használatát, akár szokatlan látószögből is. Szereld fel fényképezőgépedet választható érzékenységű elektronikus keresővel és élvezd a még hagyományosabb kezelést.

Új kreatív lehetőségek


Kísérletezz speciális felvételkészítési módokkal és fedezz fel új kreatív lehetőségeket! A kézi HDR és Háttér elmosása üzemmód segítségével gyors egymásutánban készíthetsz képeket és egy professzionális kinézetű képen egyesítheted őket. A Csillag móddal egyenes út vezet a látványos csillagfényképezéshez.

Zökkenőmentes munkafolyamat


A 14 bites RAW fájlok és a Canon DPP szoftver az utómunkálatok során is maximális minőséget biztosítanak, és zökkenőmentes beillesztést tesznek lehetővé szerkesztési vagy nyomtatási munkafolyamataidba.

Ergonomikus kialakítás


A PowerShot G1 X Mark II továbbfejlesztett markolatú kiadása (kapható Európában, a Közel-Keleten és Afrikában) nagy és ergonomikus kialakítású markolattal rendelkezik a tökéletes kezelhetőség érdekében.

*A több képméretarányú érzékelő a 12,8 megapixeles képeket alapértelmezés szerint 3:2 képméretaránynál készíti el. A 13,1 megapixeles képek 4:3 képméretaránynál azonos effektív fókusztávolsággal készíthetők el.

**A Wi-Fi támogatás készüléktől és régiótól függően változik. További tájékoztatás a www.canon-europe.com/wirelesscompacts weboldalon.
A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához image.canon fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a image.canon bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogasson el a www.canon-europe.com/cig honlapra.
A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.
A Google Drive™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.
A Twitter a Twitter Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot G1 X Mark II funkcióiról és képességeiről.

1.5 type CMOS

Közel DSLR méretű, nagy érzékelő

f2.0-3.9

Nagy rekesznyílás a teljes zoomtartományban

12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio

12,8 megapixeles CMOS 3:2 képméretaránnyal

Dual Control Rings

Két testreszabható objektívgyűrű

Powerful DIGIC processing

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Great low-light shots

Remek felvételek gyenge fényviszonyok között

5x optical zoom, ultra wide-angle

5-szörös, ultra nagy látószögű optikai zoom

Steady shots in every situation

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

Share and backup images wirelessly

Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

NFC simplifies smartphone sharing

Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

Remote Shooting WiFi

Fényképezőgép vezérlése okostelefonnal

Tilt to shoot up high or down low

Csak fordítsd el, ha a magasból vagy alulról videózol

14-bit RAW

Egyenletes átmenetek a 14 bites RAW-képek révén

Aperture and shutter speed control

Rekesz- és zársebesség-vezérlés

High maximum ISO sensitivity

Magas maximális ISO-érzékenység

1080p movies

1080p videók

Create SLR style background blur

Tükörreflexes gépeket idéző, elmosódott háttér

Capture starry skies with ease

Örökítsd meg könnyedén a csillagos eget

Handheld_HDR

HDR felvételek állvány nélkül

Neutral Density Filter

ND szűrő

 • PowerShot G1 X Mark II

 • NB-12L akkumulátor

 • CB-2LGE akkumulátortöltő

 • NS-DC11 nyakpánt

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

DSLR minőségű eredmények a nagyméretű és érzékenységű érzékelőnek köszönhetően

A PowerShot G1 X Mark II a tökéletes képminőség elérése érdekében 1,5 típusú, több képméretarányú érzékelővel rendelkezik. Az 1,0 típusú érzékelőknél mintegy kétszer nagyobb, az 1/1,7 típusú – a fejlett kompakt fényképezőgépeknél használt – érzékelőknél pedig 5,7-szer nagyobb hasznos területnek köszönhetően kis méretben biztosít DSLR szintű minőséget. Az 1,5 típusú érzékelőnek köszönhetően a fotósok nagyobb mértékben vezérelhetik a mélyélességet és kivételesen alacsony zajszintű képeket készíthetnek akár magas ISO-érzékenység vagy rendkívül gyenge megvilágítás mellett is.

sensor-range.jpg