Canon PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

Nagyméretű érzékelőjének és nagy fényerejű f/2 zoomobjektívjének köszönhetően a PowerShot G1 X Mark II DSLR minőségű teljesítményt és sokoldalúságot biztosít, mindezt egy kompakt fényképezőgép vázában.

PowerShot G1 X Mark II

Előnyök

  • Nagyméretű, 1,5 típusú, 18,7×14,0 mm-es Canon CMOS érzékelő több képméretarányú felvételkészítéssel
  • DSLR minőségű 12,8 megapixeles képek (3:2)* és Full HD videók
  • Kreatív felvételek a mélysélgélesség változtatásához, az f/2-3,9, 24 mm-es, 5-szörös zoomobjektív és 9 lamellás blendekialakítás segítségével
  • Gyors képfeldolgozás és érzékeny működés a DIGIC 6 processzornak köszönhetően
  • Készíts nagyszerű képeket gyenge megvilágítás mellett is a HS System és a maximum 12 800 ISO-érték segítségével
  • Az Intelligens képstabilizátor megakadályozza a fényképezőgép bemozdulását
  • Precíz 31 pontos AiAF Precíz kézi fókuszálás a Manuális fókuszkiemelésnek köszönhetően
  • Testreszabható kettős vezérlőgyűrű és intuitív érintőképernyő az igényeknek megfelelő kezelés érdekében
  • Wi-Fi és képszinkronizálás az egyszerű képmegosztáshoz és -mentéshez. Távoli felvételkészítéshez csatlakozz okostelefonhoz vagy táblagéphez
  • Választható EVF a hagyományos kezelésért
  • A 14 bites RAW és DPP szoftver tökéletesen beépíthető bármely munkafolyamatba

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot G1 X Mark II részletesebb megtekintése

DSLR szintű képminőség kompakt fényképezőgépben


A PowerShot G1 X Mark II nagyméretű, 1,5 típusú érzékelője az APS-C fényképezőgéphez hasonló, 18,7×14,0 mm-es felülettel rendelkezik. A 12,8 megapixeles felbontásnak (3:2) és a Canon CMOS technológiájának köszönhetően DSLR minőségű képek készíthetők vele. Használd a Több képméretarányú érzékelőt és készítsen 12,8 megapixeles képeket 3:2 vagy 13,1 megapixeles képeket 4:3 képméretaránynál azonos fókusztávolsággal.*

Remek teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett


A PowerShot G1 X Mark II 1,5 típusú érzékelője és a DIGIC 6 processzor kiemelkedő teljesítményt garantál akár 12 800 ISO-értékig. A HS System rendszer és a nagy fényerejű f/2-3,9 objektív a lehető legtöbbet hozza ki a hangulatvilágításból, így a körülményektől függetlenül készíthetsz kiemelkedően éles és színes képeket. Az Intelligens képstabilizátor 8 opció közül választja ki az optimális képstabilizációs módot a fényképezőgép bemozdulása és az elmosódás csökkentése érdekében.

5-szörös preciziós objektív


A PowerShot G1 X Mark II különösen nagy látószögű, 24 mm-es, 5-szörös optikai zoomobjektívvel rendelkezik. A Canon precíziós technológiájának és az objektívek területén szerzett hatalmas szakértelmének köszönhetően éles, nagy felbontású képek készíthetők. A nagy 1,5 típusú szenzor és a nagy fényerejű f/2-3,9, 9 lamellás blendekialakítás kitűnő lehetőséget biztosít a témák kiemelésére a lágyan elmosódott háttérből.

Ragadd meg a pillanatot


A DIGIC 6 processzor gyors, érzékeny kezelést tesz lehetővé, így mindig készen állhatsz a fontos pillanatok megörökítésére. A sűrűn elhelyezett 31 pontos AiAF gyorsan és pontosan a középpontba helyezi a témát, míg a kézi fókusz finombeállításai elvégezhetők a fényképezőgép objektívházán található kettős vezérlőgyűrű egyikével. A Manuális fókuszkiemelés további pontosságot biztosít a fókuszban lévő területek kiemelésével.

Vezeték nélküli, távoli fényképezés és képszinkronizálás


Hozz létre Wi-Fi-kapcsolatot a PowerShot G1 X Mark II és egy kompatibilis okos mobilkészülék között a fényképezőgép megfelelő Mobilkészülék-csatlakoztató gombja vagy az NFC funkció segítségével. A csatlakozást követően a Canon CameraWindow alkalmazással vezeték nélkül vezérelheted a PowerShot G1 X Mark II gépet akár 5 méteres távolságból. A Mobilkészülék-csatlakoztató gomb a képszinkronizáláshoz is hozzárendelhető, így képeidet és videóidat adott otthoni számítógépre, Flickr™ és Google Drive™ tárhelyre is lementheted a CANON iMAGE GATEWAY szolgáltatáson keresztül.**

Egyenesen rád szabva


Szabd a PowerShot G1 X Mark II fényképezőgépet saját munkastílusodhoz. A gyakran használt funkciókat hozzáadhatod az egyedi menühöz, így ha szükség van rájuk, egyszerűbb őket megtalálni. A fényképezőgép objektívháza körül található testreszabható kettős vezérlőgyűrű úgy programozható, hogy a különböző beállításokat módosítani lehessen.

Minden látószögből


A kiemelkedő minőségű, 1 040 000 képpont felbontású LCD érintőképernyő sRGB színvisszaadással biztosít a kiváló színhűséget, képtisztaságot és kontrasztot. A dönthető képernyő és intuitív vezérlés felgyorsítja és egyszerűvé teszi a PowerShot G1 X Mark II fényképezőgép használatát, akár szokatlan látószögből is. Szereld fel fényképezőgépedet választható érzékenységű elektronikus keresővel és élvezd a még hagyományosabb kezelést.

Új kreatív lehetőségek


Kísérletezz speciális felvételkészítési módokkal és fedezz fel új kreatív lehetőségeket! A kézi HDR és Háttér elmosása üzemmód segítségével gyors egymásutánban készíthetsz képeket és egy professzionális kinézetű képen egyesítheted őket. A Csillag móddal egyenes út vezet a látványos csillagfényképezéshez.

Zökkenőmentes munkafolyamat


A 14 bites RAW fájlok és a Canon DPP szoftver az utómunkálatok során is maximális minőséget biztosítanak, és zökkenőmentes beillesztést tesznek lehetővé szerkesztési vagy nyomtatási munkafolyamataidba.

Ergonomikus kialakítás


A PowerShot G1 X Mark II továbbfejlesztett markolatú kiadása (kapható Európában, a Közel-Keleten és Afrikában) nagy és ergonomikus kialakítású markolattal rendelkezik a tökéletes kezelhetőség érdekében.

*A több képméretarányú érzékelő a 12,8 megapixeles képeket alapértelmezés szerint 3:2 képméretaránynál készíti el. A 13,1 megapixeles képek 4:3 képméretaránynál azonos effektív fókusztávolsággal készíthetők el.

**A Wi-Fi támogatás készüléktől és régiótól függően változik. További tájékoztatás a www.canon-europe.com/wirelesscompacts weboldalon.
A Közvetlen internetes megosztás, a Képszinkronizálás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához CANON iMAGE GATEWAY fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a CANON iMAGE GATEWAY bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogasson el a www.canon-europe.com/cig honlapra.
A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.
A Google Drive™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.
A Twitter a Twitter Inc. bejegyzett védjegye.
A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc. bejegyzett védjegye.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot G1 X Mark II készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

1.5 type CMOS
f2.0-3.9
12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio
Dual Control Rings
Powerful DIGIC processing
Great low-light shots
5x optical zoom, ultra wide-angle
Steady shots in every situation
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
Remote Shooting WiFi
Tilt to shoot up high or down low
14-bit RAW
Aperture and shutter speed control
High maximum ISO sensitivity
1080p movies
Create SLR style background blur
Capture starry skies with ease
Handheld_HDR
Neutral Density Filter
 • PowerShot G1 X Mark II

 • NB-12L akkumulátor

 • CB-2LGE akkumulátortöltő

 • NS-DC11 nyakpánt

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot G1 X Mark II Értékelések

PowerShot G1 X Mark II Videos

DSLR minőségű eredmények a nagyméretű és érzékenységű érzékelőnek köszönhetően

A PowerShot G1 X Mark II a tökéletes képminőség elérése érdekében 1,5 típusú, több képméretarányú érzékelővel rendelkezik. Az 1,0 típusú érzékelőknél mintegy kétszer nagyobb, az 1/1,7 típusú – a fejlett kompakt fényképezőgépeknél használt – érzékelőknél pedig 5,7-szer nagyobb hasznos területnek köszönhetően kis méretben biztosít DSLR szintű minőséget. Az 1,5 típusú érzékelőnek köszönhetően a fotósok nagyobb mértékben vezérelhetik a mélyélességet és kivételesen alacsony zajszintű képeket készíthetnek akár magas ISO-érzékenység vagy rendkívül gyenge megvilágítás mellett is.

sensor-range.jpg