A SEBESSÉGET

Fényképezz gyorsan, fényképezz csendben: 20 kép/mp1 csendes üzemmódban.

Ragad meg a tovatűnő, megismételhetetlen pillanatot

Ragad meg a tovatűnő, megismételhetetlen pillanatot, és készíts belőle egy életre szóló emléket kép formájában. Az EOS R6 segítségével folyamatosan, hangtalanul, akár 20 kép/mp1 sebességgel készíthetsz felvételeket, vagy 12 kép/mp sebességű mechanikus zárral akár 240 RAW vagy több mint 1000 JPEG fájl formájában, AE és AF követés párhuzamos használatával.

EOS R6, gyorsaság, autofókusz, kajakozás zúgókon, meglovagolva a hullámokat

Tökéletesen, a hullám tetején elkapott felvétel, köszönhetően a 20 képkocka/mp-es csendes elektronikus zárnak. a zár és az érzékeny kezelhetőség kreativitással veszi fel a versenyt a téma gyorsaságával.

© Samo Vidic / Canon nagykövet

Az EOS R6 pontos autofókusza egy kajakozót követ a zúgókon át,

Samo Vidic, Canon nagykövet a 20 képkocka/mp-es sebességnek és a követéses AF-nek köszönhetően képes megörökíti a kajakos legfontosabb pillanatait.

© Samo Vidic / Canon nagykövet

EOS R6, 20 képkocka/mp, egy balett-táncos tökéletesen elkapott pillanata a levegőben

A tökéletes pillanat 20 képkocka/mp-es sebességgel került rögzítésre.

© Javier Cortes / Canon nagykövet

„Az akár 20 kép/mp-es sebesség révén könnyebben lencsevégre lehet kapni azt az egyetlen meghatározó pillanatot.”

Mindegy, hogy egy táncost szeretnél megörökíteni ugrása csúcspontján, vagy egy ragadozó madarat, amint lecsap az áldozatára, ennek a lenyűgöző képkockasebességnek a révén végeredményben több kép közül válogathatsz és nagyobb esélyed lesz elkapni a tökéletes pillanatot. És amikor szükséged van rá, egy 12 kép/mp-es1 mechanikus zár is elérhető.

Az EOS R6 autofókusza akció közben

Vezérlőelemek pont ott, ahol szükség van rájuk

Az EOS R6 nem csak belül gyors, külseje is úgy lett kialakítva, hogy gyors és reszponzív legyen. A vezérlőelemek pontosan oda esnek, ahol keresnéd őket, az ergonomikus kialakításuk révén pedig, mint amilyen például az AF joystick és a hátsó vezérlőtárcsa, a beállításokat ösztönösen elvégezheted, anélkül, hogy le kéne venned a szemed a témádról.

Anti Flicker technológia


A készülékben a híres Anti Flicker (villódzásmentes) technológiának is megtalálható, amely kiküszöböli a villódzó mesterséges fény okozta változó expozíciót oly módon, hogy minden egyes felvétel elkészítését a legmagasabb fényerősséghez időzíti.

EOS R6 autofókusz, témafelismerés és követés, LCD érintőképernyő

Fókusz a valóban fontos dolgokra

A fejlett Dual Pixel CMOS AF II autofókusz segítségével az EOS R6 felismeri és úgy követi a mozgó témákat, mint eddig egyetlen tükör nélküli fényképezőgép sem.

Wanda Martin fotóstáskája

A profik ezt a készletet használják a fényképeik elkészítéséhez

Wanda Martin, fényképész, Canon nagykövet, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fényképezőgépek

EOS R6

Mindegy mit és hogyan fényképezel, az EOS R6 révén olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha.

További információk

Objektívek

Kapcsolódó cikkek

Olvasd el ezeket a cikkeket, hogy megtudd, miben nyújt kiemelkedőt a Canon EOS R6 oly sok területen.

 • VIDEO HYBRID

  Egyetlen kamera fényképekhez és videókhoz is

  A lenyűgöző minőségű állóképek mellett az EOS R6 kiváló minőségű videók készítésére is alkalmas.

 • KÉPMINŐSÉG ÉS STABILIZÁLÁS

  Kiváló képminőség, nem annyira ideális körülmények között is

  Az EOS R6 készülék ugyanazokat a technológiákat tartalmazza, mint a zászlóshajónknak számító EOS-1D X Mark III fényképezőgépünk.

 • AUTOFÓKUSZ

  Fókusz a valóban fontos dolgokra

  A fejlett Dual Pixel CMOS AF II autofókusz segítségével az EOS R6 felismeri és úgy követi a mozgó témákat, mint eddig egyetlen tükör nélküli fényképezőgép sem.

 • KEZELÉS ÉS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  A Canon által, Neked tervezve

  Az EOS R6 kialakítása az első pillanattól kezdve megnyugtatóan ismerős lesz.

  1. A felvételi sebesség az akkumulátor típusától, az akkumulátortartó markolat vagy a Wi-Fi használatától, valamint az üzemi hőmérséklettől függően eltérő lehet. További részletekért lásd a műszaki adatokat.

   Akár kb. 20 kép/mp AF/AE követéssel 
   Egyes RF/EF objektívekre vonatkozik, ha a rekesznyílás teljesen nyitott. A kompatibilis objektívek listájáért lásd a Canon hivatalos weboldalát. A sorozatfelvétel sebessége függ a záridőtől, a rekesznyílás beállításától, a rekesznyílás állapotától folyamatos felvételnél, a téma körülményeitől, a fényerőtől (különösen gyenge megvilágításnál), és az objektív típusától.
   Akár kb. 12 kép/mp AF/AE követéssel*
   RF és néhány EF objektív használatakor. A kompatibilis objektívek listájáért lásd a Canon hivatalos weboldalát. A sorozatfelvétel akár 3 fázisban változik, az akkumulátor típusától, a fennmaradó akkumulátortöltéstől, az akkumulátorok számától, a használatban lévő objektívektől, a hőmérséklettől, a beépített Wi-Fi-től (be/ki), valamint attól függően, hogy akkumulátortartót, egyenáramú adaptert vagy USB hálózati adatpert használsz. Az előbb említett tényezőkön kívül a sorozatfelvétel maximális sebessége csökkenhet a záridő sebessége, a rekesznyílás, a vaku használata, a villódzáscsökkentő feldolgozás, a téma körülményei és a fényerő (különösen sötét helyeken) miatt.