hero

EOS R

A EOS R a kreativitás új mércéje

Az innovatív és korszerű funkciókkal ellátott EOS R alig 0,05 másodperces, nagy sebességű automatikus fókusszal1. Legyen szó akár porté, tájkép, utcai, úti, esküvői fényképezésről vagy videózásról, a EOS R fejlett technológiájának köszönhetően kibővítheted a történetmesélés lehetőségeit, és korábban lehetetlennek hitt képeket hozhatsz létre.

Nagy sebességű kommunikáció

Az EOS R rendszer kedvéért a Canon mérnökei újratervezték az EF objektívfoglalatokat, amelyek most különleges, 12 tűs csatlakozókat kaptak. Ez az innováció jelentősen javítja az objektívek és a fényképezőgép váza közti kommunikációt, így a EOS R még az eddigieknél is gyorsabban működik.

Az RF objektívfoglalat különösön széles mélységélességet biztosít a foglalat és az érzékelő között. A kialakításnak köszönhetően az objektívek közelebb helyezkednek el az érzékelőhöz, ami garantálja a gyorsabb, világosabb és jobb minőségű optikát és felülmúlhatatlan teljesítményt.

High speed communication

Gyors, tűpontos fókuszálás

A EOS R teljes képmezős (full frame) 30,3 megapixeles Dual Pixel CMOS AF érzékelővel rendelkezik, amely a fejlett fázisérzékelési-rendszernek köszönhetően lehetővé teszi a kompromisszumok nélküli fókuszálást, így a felhasználók 5655 AF pozíció közül választhatnak2. Az érzékelőképpontok nagy részét kihasználja (a vízszintes pixelek 80%-át, míg a függőlegesek 100-át), ezzel szupergyors automatikus élességállítás lesz lehetséges az állóképeknél, míg a filmfelvételek esetén a könnyű fókuszkövetés a jellemző.

Fast pin sharp focusing

Egy igazán halk fényképezőgép

A teljes diszkréciót igénylő helyzetekben a fényképezőgép zárjának hangja megijesztheti a témát, és így elszalaszthatod a legjobb lehetőséget. Ez a kevésbé formális esküvői fényképezésre, és a vadvilágról készített közeli felvételekre is igaz.

A EOS R az első olyan Canon fényképezőgép, amely teljesen csendes felvételi üzemmóddal is rendelkezik, így a téma megzavarása nélkül fényképezhetsz. Ennek és a változtatható képszögű képernyőnek köszönhetően a csendes felvétel is tökéletesen tiszta fényképezést eredményez.

Nagyszerű képek, egyenesen a fényképezőgépből

A EOS R legtöbb lenyűgöző funkcióját a nagy teljesítményű DIGIC 8 processzor teszi lehetővé. A legfontosabb előnyök közé sorolható a fényképezőgép és az objektív közti jobb kommunikáció, ami gyorsabb autofókuszt, és a valaha volt legjobb képeket eredményezi, közvetlenül a fényképezőgépről.

Az ultragyors feldolgozási sebesség és a nagy teljesítmény miatt a EOS R digitális objektívoptimalizálója folyamatosan működik, anélkül, hogy befolyásolná a fényképezőgép teljesítményét. Optimális minőség, és torzítás nélküli képek.

További ajánlatok
See capture more

EOS R

Láss és örökíts meg többet a precízióra épülő érzékelővel

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Élvezd az EOS világát a számos speciális tartozékkal

Canon related article perfect blend

EOS R

A kezelhetőség és a nagyszerű kialakítás tökéletes keveréke

Direct from camera
Direct from camera

Professzionális szintű filmkészítés

A EOS R az EOS 5D Mark IV készüléknél látott magas szintű, 4K minőségű videófunkciókkal rendelkezik, kiegészítve olyan fejlesztésekkel, mint az ISO-teljesítményt növelő zajcsökkentő funkció.

A EOS R CMOS érzékelőjének és a DIGIC 8 processzorának segítségével színpompás és részletgazdag 4K minőségű videókat készíthetsz 10 bites formátumban, HDMI-n keresztül. A professzionális szintű videokimenettel, továbbá a 4K time-lapse videó felvétele és a 4K videókból készített állókép funkciókkal maximális szerkesztési lehetőséget ad a kezedbe. A EOS R fényképezőgép fejhallgató-csatlakozóval és minimikrofon-bemenettel is rendelkezik.1 2018. szeptember 5-i adatok szerint, a CIPA szabványnak megfelelő irányelvekkel és egy belső mérési módszerrel mérve, az RF 24-105mm f/4L IS USM objektív 24 mm-re állítva, One-Shot AF használatával.
2 Kis területen, 1 pontos AF-mód

A következő is érdekelhet