EOS RP Lenses & Accessories

Canon EOS RP objektívek és tartozékok

Bővítsd ki kreatív elképzeléseidet a Canon EOS RP típushoz ajánlott Canon teljes képmezős objektívekkel és fényképezőgép-tartozékokkal

Gyorsabb, élesebb és kivételes minőséget biztosít. Egy Canon objektív minden alkalomra

A Canon EOS RP jelenti egy új, teljes képmezős, kreatív utazás kezdetét. Az új generációs RF objektívek választéka, illetve az adapter által biztosított, világhírű EF- és EF-S-objektívrendszerekkel való kompatibilitás által elképzeléseid soha nem tűntek ennyire közelinek.

RF objektívek

Az EOS R rendszer úttörő objektívfoglalata új szabványt állít be a forradalmi objektívek világában.

Canon EOS RP adapterek és tartozékok

Az EOS R rendszer adapterei teljesen kompatibilisek a Canon EF és EF-S objektívkínálatával, így a saját EOS fényképezőgéppel is rendelkező Canon EOS RP tulajdonosok teljesen jól használhatják az új eszközt a már meglévő objektívekkel.

EF-objektívek

Fedezd fel a Canon teljes képmezős EF objektívjeinek elképesztő világát, amely egyaránt páratlan választást jelent a minőség, a teljesítmény valamint a megfizethetőség terén

Speedlite vakuk

Helyezd kreatív megvilágításba témáid a Canon Speedlite vaku termékválasztékával akár makrofotózol, akár stúdióban vagy máshol készíted képeidet.

Tápellátáshoz kapcsolódó tartozékok

Növeld meg Canon EOS RP készüléked rendelkezésre állási idejét a tápellátáshoz kapcsolódó tartozékok széles választékával.

Egyéb tartozékok

Fedezd fel a speciális Canon tartozékok választékát, amelyekkel átlépheted a határaidat, ha a fotózásról van szó

A következő is érdekelhet