Canon see capture more hero

EOS R

Láss és örökíts meg többet a precízióra épülő érzékelővel

A EOS R kicsi és stílusos váza, valamint az eszköz szívét adó technikai innovációk biztosítják a kivételes minőségben elkészíthető állóképeket és videókat. Az olyan beépített, kategóriaelső funkciók, mint a Dual Pixel CMOS AF, a DP RAW, a DIGIC 8 processzor és a Canon Log segítenek létre hozni kreatív elképzeléseidet.

Páratlan minőség

A EOS R a Canon saját, 30,3 megapixeles CMOS érzékelőjével is rendelkezik. Ennek köszönhető a kiváló ISO-teljesítmény, és a nagy felbontással ötvözött széles dinamikatartomány. Páratlan minőségű és mélységű, részletgazdag, nagy felbontású képek, akár 40 000-es ISO értékű alacsony zajszint mellett.

A EOS R a Dual Pixel RAW funkcióval is rendelkezik, amely először az EOS 5D Mark IV készüléken mutatkozott be. A Canon Digital Photo Professional szoftverének segítségével finomhangolhatod az élességet, és az utómunkálatok során a tetszetősebb eredmény érdekében megváltoztathatod a nézőpontot vagy az előtér bokeh-hatását.

Canon unrivalled quality sensor

További ajánlatok
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Élvezd az EOS világát a számos speciális tartozékkal

Canon related article perfect blend

EOS R

A kezelhetőség és a nagyszerű kialakítás tökéletes keveréke

Related connect upload

EOS R

Csatlakozz a nethez, tölts fel és ossz meg képeket, bárhol is vagy

Canon unrivalled quality sensor

Gyors sorozatfelvétel

A spontán, vagy gyors akciókat fényképező fotóriportereknek, úti és esküvői fotósoknak a EOS R 8 kép/mp-es sorozatfelvételt biztosít. A magas képpontszám és a fényképezési pontosság közti egyensúly megtalálása érdekében a fényképezőgép kihasználja a Canon nagy sebességű kiolvasási technológiával kapcsolatos tapasztalatát, és a DIGIC 8 processzor előnyeit. A EOS R továbbá nagy puffert és az USH II SD-kártyára gyors írási sebességet is kínál, így soha nem kell arra várnod, hogy a fényképezőgéped utolérje magát.

Fast continuous shooting

Készíts mozifilmhatású felvételeket

A mozifilmhatású filmkészítők is élvezni fogják a Canon Cinema EOS vonalának megfelelően fejlesztett videófunkcióit. A EOS R 10 bites formátumban UHD 4K videokimenettel rendelkezik HDMI-n keresztül, ami részletgazdag, tömörítetlen felvételeket biztosít. A kibővített dinamikatartományról a Canon Log funkció gondoskodik, ami az utómunkálatok során maximális rugalmasságot biztosít a szerkesztéshez.

A következő is érdekelhet